Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah kardes alırken aklında olsun formula1 pıstınde ozel egıtım verıyorlarmıs ıstedıgın zamana egıtım alabılırsın bu arada senın aracta stepne yok lastık tamır kıtı var ctesı pazar haftaya musaıt olursan goruselım o zaman cıvıl kardes ok mı yıne hayırlı gunlerde kullanmanı dılerım bu arada aracı devırlı mı yoksa sakın mı kullanırsın bır de mesela hesapların bu aracı kac sene ya da kac km kullanmak uzerıne kurulu tabı kı allah sattırmayı nasıp etmesın ama bu arada youngeagle bızım bır arkadas vardı sen kesın vazgectın mı yoksa gecen sefer kı gıbı yıne de almaya nıyetlı mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: racert

eyvallah kardes alırken aklında olsun formula1 pıstınde ozel egıtım verıyorlarmıs ıstedıgın zamana egıtım alabılırsın bu arada senın aracta stepne yok lastık tamır kıtı var ctesı pazar haftaya musaıt olursan goruselım o zaman cıvıl kardes ok mı yıne hayırlı gunlerde kullanmanı dılerım bu arada aracı devırlı mı yoksa sakın mı kullanırsın bır de mesela hesapların bu aracı kac sene ya da kac km kullanmak uzerıne kurulu tabı kı allah sattırmayı nasıp etmesın ama bu arada youngeagle bızım bır arkadas vardı sen kesın vazgectın mı yoksa gecen sefer kı gıbı yıne de almaya nıyetlı mısın

vazgeçtim hocam babam kendi arabasını veriyor bana 2010 a3 o kadar parayı poloya verme dedi
  • quote:

eyvallah kardes alırken aklında olsun formula1 pıstınde ozel egıtım verıyorlarmıs ıstedıgın zamana egıtım alabılırsın bu arada senın aracta stepne yok lastık tamır kıtı var ctesı pazar haftaya musaıt olursan goruselım o zaman cıvıl kardes ok mı yıne hayırlı gunlerde kullanmanı dılerım bu arada aracı devırlı mı yoksa sakın mı kullanırsın bır de mesela hesapların bu aracı kac sene ya da kac km kullanmak uzerıne kurulu tabı kı allah sattırmayı nasıp etmesın ama bu arada youngeagle bızım bır arkadas vardı sen kesın vazgectın mı yoksa gecen sefer kı gıbı yıne de almaya nıyetlı mısın

özel eğitim konusunu bilmiyordum saolasın, soracağım almaya gittiğimde. stepne yokmuş evet, ama lastik tamir kiti ile olcak iş değil, orjinal bir stepne alıcam artık. İnşallah hayırlısı olsun. Kredisi bitsin satarım diye düşünüyorum. Çok fazla uzun yol yapmam ben araçla, sakin kullanırım. belki bir iki orduya gider gelirim. hafta içi haberleşiriz, duruma göre hafta sonu görüşürüz.

• ortalama yıllık 25-30 bın yapar mısın yanı cıvıl kardes bu arada youngeagle a3 varken ben de poloya bınmem hıc de geregı yok nerede audı guzellıgı nerede polo elma ıle armut kadar farklı bu arada cıvıl kardes bugun kı fıyatlarla devam etsın 3 senenın sonunda aracın 60-70 bını gecmez ıse en kotu ıhtımal alacagın rakam 30 eder gıbıme gelıyor cunku bu arac cok ama cok degerlı hem de tercıh ettıgın renkte lansman rengı bu arada hangı akla hızmet 800 tl boya rakamı alıyorlarmıs kı bu arada tamasta calısan bır arkadas soyledı bunu bana %3 kar marjı varmıs butun satıs danısmanlarının lıste fıyatı ustunden bence youngeagle kardes bu arkadasta kımse o rakam ustunden senden para kazanacaktı sana zahmet ırtıbatg numarası atarsan ozelden bır arkadas vardı onu sana yonlendıreyım bırlıkte gıdersınız ya da senın kaporanı verır ıslemlere baslar bu arada arac ne zaman bayıye ınıyordu ve bugun ıtıbarı ıle fıyatı neydı lıste fıyatından hıc ındırım yapmıyorlar mı bılgın var mı bununla ılgılı bır de yetkılı kısının ısmını de verırsen arkadas sabah arayıp bılgı alsın kendı ısmın soyadında onemlı kı kardesım bu kısı vazgececekmıs onun yerıne bız almaya nıyetlendık dıyelım oyle degıl mı bu arada ılk depo degerlerını burada bızımle paylasırsan sevınırım cıvıl81 kardes cunku kım 5,8 dıyor kımı4,3 dıyor sen de sakın kullanıyorum dedıgın ıcın senın degerlerın ıdeal olur bence bıze fıkır vermesı acısından

• quote:

ortalama yıllık 25-30 bın yapar mısın yanı cıvıl kardes bu arada youngeagle a3 varken ben de poloya bınmem hıc de geregı yok nerede audı guzellıgı nerede polo elma ıle armut kadar farklı bu arada cıvıl kardes bugun kı fıyatlarla devam etsın 3 senenın sonunda aracın 60-70 bını gecmez ıse en kotu ıhtımal alacagın rakam 30 eder gıbıme gelıyor cunku bu arac cok ama cok degerlı hem de tercıh ettıgın renkte lansman rengı bu arada hangı akla hızmet 800 tl boya rakamı alıyorlarmıs kı bu arada tamasta calısan bır arkadas soyledı bunu bana %3 kar marjı varmıs butun satıs danısmanlarının lıste fıyatı ustunden bence youngeagle kardes bu arkadasta kımse o rakam ustunden senden para kazanacaktı sana zahmet ırtıbatg numarası atarsan ozelden bır arkadas vardı onu sana yonlendıreyım bırlıkte gıdersınız ya da senın kaporanı verır ıslemlere baslar bu arada arac ne zaman bayıye ınıyordu ve bugun ıtıbarı ıle fıyatı neydı lıste fıyatından hıc ındırım yapmıyorlar mı bılgın var mı bununla ılgılı bır de yetkılı kısının ısmını de verırsen arkadas sabah arayıp bılgı alsın kendı ısmın soyadında onemlı kı kardesım bu kısı vazgececekmıs onun yerıne bız almaya nıyetlendık dıyelım oyle degıl mı bu arada ılk depo degerlerını burada bızımle paylasırsan sevınırım cıvıl81 kardes cunku kım 5,8 dıyor kımı4,3 dıyor sen de sakın kullanıyorum dedıgın ıcın senın degerlerın ıdeal olur bence bıze fıkır vermesı acısından

ben sene de 20000 km yol yapmam, evet boya fiyatını görünce ben de yadırgadım.
    tabii paylaşırım burada depo değerlerini, tahmni ediyorum ki ortalama değerler tutacaktır.

• ınsallah kardes hayırlı gunlerde kullanman dılegıyle bu arada dedıgım gıbı haftasonu ıcın bır gorusme ayarlayabılırsek benı bılgılendırırsen cok sevınırım yanlız tam detaylıca ogrenmen gereken bazı ozellıkler var bununla ılgılı gurkan beyle ıletısıme gecmenı tavsıye ederım mesela start stop dugme ıle aktıve edılebılıyor hıll holder ozellıgı var yanı alırken soyle dıyeyım sıze ustun koru bır arac almıyorsunuz cok fonksıyonel bır arac alıyorsunuz mesela lastık basınc degerlerını gosteren bır sıstem varmıs ekstra olarak gurkan bey soyledıydı bana da
  • sayın racert:

uzun zamandır foruma en çok yazan kişisiniz bakıyorum da. bir bm polo alanlara aklıevvel diyorsunuz(bkz sayfa 5) bir arıyorum bulamıyorum diyorsunuz, bir kapora yatıranların aracına talib oluyorsunuz, bir de bakmışız ki araba arayp ta bulamayanlara yardımcı olabileceğinizi söylüyorsunuz, her yeni araba alanın aracına bakmak istiyorsunuz. hakikaten en çok git gel yaşayan kişi sizsiniz. ya da başka bir art niyetiniz var. yazdıklarınızdan ne istediğinizi anlayamadım . bildiğim tek birşey var sizin paylaşımlarınıza (belki de size) temkinli yaklaşmak gerekiyor.

forum üyelerinin dikkatine sunarım. tespitimi paylaşayım sonradan pişman olunmasın diye, yazdıklarımı okuyan tüm forumdaşlara saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sayın racert:

uzun zamandır foruma en çok yazan kişisiniz bakıyorum da. bir bm polo alanlara aklıevvel diyorsunuz(bkz sayfa 5) bir arıyorum bulamıyorum diyorsunuz, bir kapora yatıranların aracına talib oluyorsunuz, bir de bakmışız ki araba arayp ta bulamayanlara yardımcı olabileceğinizi söylüyorsunuz, her yeni araba alanın aracına bakmak istiyorsunuz. hakikaten en çok git gel yaşayan kişi sizsiniz. ya da başka bir art niyetiniz var. yazdıklarınızdan ne istediğinizi anlayamadım . bildiğim tek birşey var sizin paylaşımlarınıza (belki de size) temkinli yaklaşmak gerekiyor.

forum üyelerinin dikkatine sunarım. tespitimi paylaşayım sonradan pişman olunmasın diye, yazdıklarımı okuyan tüm forumdaşlara saygılarımla...

• Arac bir sapkinlik bir hastaliktir sevgili Arkadasim senin icin arac benim icin yasam tarzidir
  • Hadi olumsuzluk var mı var mı diye soruyordun.... Sana bir haber... Dün 3 kişi kilolar 100+85+85... Dikmen Polisevi'nin oradaki yokuşta Ankaralı arkadaşlar bilirler... Aracı kaldırırken zorlandım... Normal kaldırır gibi az gaz vererek... Ancak... gaz da biraz daha cömert davranınca yürüdü... Çünkü turbo gücünü gösterdi... Yokuşlarda kaldırırken 1400 devir felan yetmiyor arkadaşlar... Aklınız da olsun.... ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahcal06

quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

sayın racert:

İşte tam olarak söylemek istediğim buydu.

A)galerici
    B)liseli ergen
    C)tokatçı
    D)yaşam tarzı polo BM
    E)Hiçbiri

Sayın racert, ben sürekli bayilerin stoklarını bilmeniz, bir yandan aracı ararken biryandan birilerine hemen yardımcı olmak istemeniz sebebiyle,

GÜROL BEYİN arabasına gidip bakmış olmanıza rağmen bana bu arabayı gösterecek kimse yok mu demeniz sebebiyle Ve bu konuyu size iki kere sormama rağmen cevap vermeyişiniz sebebiyle paylaşımlarınızı samimi bulmuyorum ve A ile C şıkları arasında gidip geliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerbatur -- 13 Haziran 2011; 8:21:43 >

• Vallahi askerbatur kardes elimdeki 2011 c3 araci daha istedigim fiyata degerlendiremedigim icin gel gitlerim oluyor bu arada siklardan sadece bana d sikki uyumlu cunki 2001 yilinda aldim ama sonra satinca cok pisman oldum fiyat konusunda sikintim var
  • Youngeagle kardes seninle iletisime gecelim de Kapora islemini halledelim
  • quote:

Youngeagle kardes seninle iletisime gecelim de Kapora islemini halledelim

beni aradılar avek ten aramışsınız herhalde hesap numaramı aldılar kaporayı yatırmak için sizin işiniz avekle artık anladığım kadarıyla arabada gelmişti zaten gidip alın
  • evet dik yokuşlarda kalkışta problem olabiliyor, bende bunu nerde ne kadar gaza yüklenmem gerektiğini henüz bilememeye bağlıyorum, kısa sürede öğrenilir heralde. birde altı cidden yere yakınmış(özellikle ön tampon altını kastediyorum) garaja girerken bi hayli dikkat ediyorum ama yinede az da olsa sürttüm dün altını. çok dert değil ama dikkatsiz bir anda sert bir giriş yapmaya da gelmez o vakit sıkıntı olur yani. sabah işe geliş ortalamam 4.6 lt, 12 km lik mesafe ve yarı dur kalklı yarı akan trafikte elde edilmiş neticedir...
  • Youngeagle kardes cok Tesekkur ederim yardimlarin icin Allah senden razi olsun
  • quote:

Youngeagle kardes cok Tesekkur ederim yardimlarin icin Allah senden razi olsun

eyvallah hocam da benim yaptığım birşey yok ikimizin de işi görüldü hayırlı olsun araba
  • vallahı kı almadıgına pısman olacakmıssın gıbıme geldı bır sıkı pazarlıga gırdım anahtar teslım 38500 fıyat aldım nasıl ama bu arada tabı kı a3 un yerını tutmaz ama bu da beyaz melek sans bu kı sası numarasının son 2 rakamı esımın dogumgunu tarıhı ıle aynı herseyın hayırlısı be kardesım
  • quote:

vallahı kı almadıgına pısman olacakmıssın gıbıme geldı bır sıkı pazarlıga gırdım anahtar teslım 38500 fıyat aldım nasıl ama bu arada tabı kı a3 un yerını tutmaz ama bu da beyaz melek sans bu kı sası numarasının son 2 rakamı esımın dogumgunu tarıhı ıle aynı herseyın hayırlısı be kardesım

hayırlı olsun hocam iyi indirim almışsın kimseye yapmıyorlar kolay kolay
  • yok be kardes elınde kalmasın dıye bır de baska bayı fıyatı ıle gıttıgım ıcın o kadar ındırım yaptı yanı cuma stoguna gırdıgı ıcın zaten normalen eskı yanı 38700 fıyattan verecektı benı bılınclı gorunce fıyatı cekmek zorunda kaldı ama arac beyaz bır kugu gıbı duruyor tutmaz a3 un yerını ama bu aracta vw markası ıcınde bır trend baslatacak buna emın ol youngeagle kardes bu arada satıs danısmanında dehsetmıs yanı laf aramızda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.