Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (371. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kaça aldınız ? km ?
  • seastar76 kullanıcısına yanıt
    Sağolun.
    100K KM DE , 37500 E aldım. Marşpiyel hariç orjinal koya değişen yok. Extra aux ve park sensörü var. Bir tanıdığın aracıydı.
  • Arkadaşlar merabalar. Fran balatalarını değiştiren var mı. 51500km de değiştirme zamanım geldi gibi. Aslında bence 4.000daha gider gibi ama. Servisi aradım 600TL fiyat çekiyor.
    Sorum önleri kaçbinde ve arkaşarı kaç binde değiştirdiniz. Bir de değişimi serviste mi yoksa malzemyi siz alıp bi ustada mı yaptırdınız.
    İnternette boch markanın var ve fiyatı servise göre çoook çook uygun. Kafam karıştı biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgrcsr

Sağolun.
    100K KM DE , 37500 E aldım. Marşpiyel hariç orjinal koya değişen yok. Extra aux ve park sensörü var. Bir tanıdığın aracıydı.

Malum sitede ne kadar spekülatör var.Aynı özelliklerdeki arabaya 44-45 yazıyorlar.

• hakan3185 H kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu ama ben o fiyata sıfır ve metalik renk dsg alıyorum haftaya. Sitede sıfırından daha pahalıya satılan 2. El çok var millet çakallık peşinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutyuksel kullanıcısına yanıt
    Piyasa değerini bilmiyorum 2. El araç alırken fiyatı değilde güvenebileceğim bir araç olması önemli olduğu için fiyata takılmadan aldm. Sanırım piyasaya göre bir parça daha ucuz

• mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Benim araç 150bin oldu hocam. Uzun yolda kullanıyorum sürekli. Hala balatanın yarısı duruyor. Siz mi karar verdiniz değiştirmeye yoksa servis mi tavsiye etti?
    Siz karar verdiyseniz bi servise gösterin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtl_lgn

Hocam ben 2 ay önce Sakaryada ki yetkili serviste (Otokur) ön diskleri ve balataları değiştirmiştim yaklaşık 470 tl tutmuştu.

Hocam ben balatalar artı diskleri değişmek zorunda kalmıştım arasına taş girip balataları da bitirmişti diski de çizmişti.50 bin civarında değişmiştim yetkili serviste.

Edit: Tarihi çıkar diye kendimi alıntiladim ama çıkmamış. Yaklaşık 1 sene önce gerçekleşti bu işlem , bilginize Hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtl_lgn -- 15 Ekim 2016; 12:33:13 >
  • Bu gün bir araç için görüştüm toplam hasar kaydı 2800 civarı,96 bin km fiyat da 36750 aldım.Sizce nasıl?

• Aracı aldım arkadaşlar. 2011 model 96 bin km, ekstradan renkli ekran ve geri görüş kamerası takılı üzerinde. 2850 lira bir hasar kaydı var. 36750 lira verdim. Baskı balata masrafı olacak, bir de fren balataları.

• 1.2tsi almak istiyorum sıfır 31 ekime kadar %5 zubizu indirimi var fiyatlar yıl sonuna kadar düşer mi yoksa almalımıyım. Ne dersiniz?

• Arkadaşlar baskı balata ve fren balataları toplamda kaça mal olur bilginiz var mı?

• arabayı sattım hala arada bir düşünürüm neden sattım diye :(
  • burak11 B kullanıcısına yanıt
    kardeşim o zırıltı bende de olmaya başladı sebebi nedir tam emin olamadım ama benim tahminim dikiz aynasından geliyor sonuca ulaşabildiysen banada bildirirsen sevinirim
  • mesutyuksel kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun
  • quote:

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Dediğim gibi baskı balata bitik durumda ve çok yüksekte kavrıyor. Bir de start stop çalışmıyor. "Start Stop ich moeglich" diyor. Bu baskı balatanın durumuyla mı ilişkili? Stop ettiği zaman filan debriyaja basınca çalışıyor sistemle ilgili değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutyuksel -- 22 Ekim 2016; 22:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

quote:

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Dediğim gibi baskı balata bitik durumda ve çok yüksekte kavrıyor. Bir de start stop çalışmıyor. "Start Stop ich moeglich" diyor. Bu baskı balatanın durumuyla mı ilişkili? Stop ettiği zaman filan debriyaja basınca çalışıyor sistemle ilgili değil sanırım.

O yazı araç start stopa uygun olmadığında çıkıyor , bir çok değişkene bağlı motorun soğuk olması , klimanın açık olması vs gibi. Benim araçta biraz yukarıda kavrıyor baskı balata ile alakalı mı bilmiyorum. yeni aldığım için eskiden de öylemiydi bilemiyorum.
  • Start-stop hiç çalışmıyor.Sadece stop ettirme durumunda çalışıyor. Bakalım baskı balatayı değiştirince ne olacak. 1000 lira fiyat aldım ustadan. Servis sadece malzemeye 1200 lira mı ne dedi.

• quote:

Start-stop hiç çalışmıyor.Sadece stop ettirme durumunda çalışıyor. Bakalım baskı balatayı değiştirince ne olacak. 1000 lira fiyat aldım ustadan. Servis sadece malzemeye 1200 lira mı ne dedi.

Hayirli olsun, bence listenize birde akü ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Start-stop hiç çalışmıyor.Sadece stop ettirme durumunda çalışıyor. Bakalım baskı balatayı değiştirince ne olacak. 1000 lira fiyat aldım ustadan. Servis sadece malzemeye 1200 lira mı ne dedi.

Hayirli olsun, bence listenize birde akü ekleyin

Teşekkür ederim. Ekspertiz akünün iyi durumda olduğunu söyledi.

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.