Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (372. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Start-stop hiç çalışmıyor.Sadece stop ettirme durumunda çalışıyor. Bakalım baskı balatayı değiştirince ne olacak. 1000 lira fiyat aldım ustadan. Servis sadece malzemeye 1200 lira mı ne dedi.

Hayirli olsun, bence listenize birde akü ekleyin

Teşekkür ederim. Ekspertiz akünün iyi durumda olduğunu söyledi.

Ozaman aracınızın stop etmemesi için bazı nedenler var.

Dpf temizliği
    direksiyon açısı
    motor sıcaklığı
    yağ sıcaklığı
    akü seviyesi
    araçta olabilecek olası elektronik arızalar (lamba yakmayan arızalarda olabilir)
    partikülün dolu olması gibi.

Akü normal demişse büyük ihtimal partikül lamba yakmayacak seviyede doludur.
    15-20 dk 4. vites 2500 devir gibi sürerseniz pisliği atacaksınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

Start-stop hiç çalışmıyor.Sadece stop ettirme durumunda çalışıyor. Bakalım baskı balatayı değiştirince ne olacak. 1000 lira fiyat aldım ustadan. Servis sadece malzemeye 1200 lira mı ne dedi.

Hayirli olsun, bence listenize birde akü ekleyin

Teşekkür ederim. Ekspertiz akünün iyi durumda olduğunu söyledi.

Ozaman aracınızın stop etmemesi için bazı nedenler var.

Dpf temizliği
    direksiyon açısı
    motor sıcaklığı
    yağ sıcaklığı
    akü seviyesi
    araçta olabilecek olası elektronik arızalar (lamba yakmayan arızalarda olabilir)
    partikülün dolu olması gibi.

Akü normal demişse büyük ihtimal partikül lamba yakmayacak seviyede doludur.
    15-20 dk 4. vites 2500 devir gibi sürerseniz pisliği atacaksınız

Aracın bakımı yeni yapılmış.Servisin söylediği baskı balata biyik olduğu için çalışmadığı. Ancak daha önce baskı balata nedeniyle böyle bir sorun yaşayan var mı öğrenmek istiyorum. Aracı kaldırırken stop ettirip devriyaja basarak çalıştırdım çalışıyor. Start stop sisteminde sorun olmadığını gösterir diye düşünüyorum bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba, 2013 1.2 polo tdi aldım araç 70 binde, frene bastığımda hava sesi geliyor, bir de ani frende metal metale sürtmüş gibi bir ses geliyor, bu normal midir? konuya hakim arkadaşlar bilgi verirse sevinirim, şimdiden teşekkürler..
  • Arkadaşlar farlar açıkken kontağı kapatıp aracı kitleyince farlar sönmüyor mu bana mı öyle geliyor?

• Parklar yanar hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 4 Kasım 2016; 11:28:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gazi

Parklar yanar hocam.

Bu parklar hiç sönmüyor mu hocam? Aküyü bitirir. Bi gün bi mesai boyunca unutmuşum.7-8 saat yandı mı yani?

• Arkadaşlar elimde 2013 1.2 tdi Polo kullanım klavuzu var. Orjinal deri çantası ve diğer ıvır zıvır dökümanları ile birlikte. İstanbul Fatihteyim. İşime yarar diyen biri varsa gelip alabilir. Ücret talep etmiyorum. Belki birinin işi görülür.
  • mesutyuksel kullanıcısına yanıt
    Valla ne zaman söner bilmiyorum. Farlar açıkken sürücü kapısını açtığınızda "bing" diye bir ses duyarsınız. Bu sese kulak verin, far anahtarınızı kapalı konuma getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_gazi

Valla ne zaman söner bilmiyorum. Farlar açıkken sürücü kapısını açtığınızda "bing" diye bir ses duyarsınız. Bu sese kulak verin, far anahtarınızı kapalı konuma getirin.

İlginç geldi bana.Far dediğin kontak kapalıyken söner. Ya da bi süre yanar sonra söner.

• Merhaba arkadaşlar ilk sahibinden bir blumotion denkgeldi almayı düşünüyorum 2013 model 53 binde kaza boya yok artı park sensoru var ve garantısı 1 yıl daha devam ediyor fıyat son 43800 dedik nasıl sizce alınırmı?
  • Hocam rakam fena degil.

Bende dun itibari ile gozum gibi baktigimi polo bm i sattim. Alan arkadas cok iyi birisiydi, en son 42 binden verdim.

Simdi insignia dizel otomatik sport olayina giriyorum. 2 segment birden atlayacagiz bakalim, bir cilginlik yaptik

• Bugün servisten arandım, araçlarımız için eksoz emisyon güncellemesi için yeni beyin yazılımı çıkmış. Arayan arkadaşa sorduğumda motor gücünde ve yakıtında bir değişiklik olmayacak denildi.

Aramızda yükleten deneyen varmı?
  • quote:

Bugün servisten arandım, araçlarımız için eksoz emisyon güncellemesi için yeni beyin yazılımı çıkmış. Arayan arkadaşa sorduğumda motor gücünde ve yakıtında bir değişiklik olmayacak denildi.

Aramızda yükleten deneyen varmı?

Türkiye'de emisyonun bir önemi yok. Çevre devletin çok şeyinde değil. Avrupa'daki skandal içindir o. Ben olsam uğraşmazdım.

• Gün itibariyle yeni yazılımı yüklettim kobay oldum :) 45dk kadar sürdü. İlk izlemimim rölantide 0,4lt yazarken 0,3lt dustu. Sehir icinde daha denemedim ama bir farklilik olacagini zannetmiyorum. Performans olarakta alt devirlerde bariz bir zayiflama var. Ust devirlerdede cok az iyilesme var gibi geldi. Motor sesi olarakta alt devirlerde ara gaz verince avans vurma sesine benzer ses geliyor. Guncelleme yapana 100 tl parcada indirim yapiyorlar bilginize
  • quote:

Gün itibariyle yeni yazılımı yüklettim kobay oldum :) 45dk kadar sürdü. İlk izlemimim rölantide 0,4lt yazarken 0,3lt dustu. Sehir icinde daha denemedim ama bir farklilik olacagini zannetmiyorum. Performans olarakta alt devirlerde bariz bir zayiflama var. Ust devirlerdede cok az iyilesme var gibi geldi. Motor sesi olarakta alt devirlerde ara gaz verince avans vurma sesine benzer ses geliyor. Guncelleme yapana 100 tl parcada indirim yapiyorlar bilginize

Boş verin servisin indirimi batsın. Debriyaj seti için fiyat alayım dedim baskı 550 balata 550 bilya 50 civata tanrsi 3 lira filan dedi bana. Malzeme fiyatı oldu 1200 lira. Marka zaten sachs dışarıdan aldım 500 lira fren balatalarıyla birlikte. Enişteme taktırdım gittim. Mobil oto servis de 300'e takıyor isterseniz. Servis sokacak yer arıyor. Bu emisyon yazılımının da bir etkisi olacağını sanmıyorum eğer yaptıkları hileyi düzeltirlerse sadece. Çünkü hilede araba teste girdiğini anlayıp test zamanında performansını düşürüp emisyonu azaltıyordu. Normal zamana bir etkisi olmaması lazım.

• Arkadaşlar bildiğiniz üzere aracın orijinal aküsü Varta Agm 68 Ah. Ancak Varta Agm aküler 500-550 civarı var. Bunun yerine Varta Efm veya yerli markaların start-stop akülerinden takan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

• Hiç akü değiştiren olmadı galiba.

• quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere aracın orijinal aküsü Varta Agm 68 Ah. Ancak Varta Agm aküler 500-550 civarı var. Bunun yerine Varta Efm veya yerli markaların start-stop akülerinden takan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

bugün varta akü değişimine gideceğim, 70 amper startstop 475 tl kdv dahil.

servis zibibu indirimiye 660 civarına geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak11 -- 1 Aralık 2016; 17:24:50 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere aracın orijinal aküsü Varta Agm 68 Ah. Ancak Varta Agm aküler 500-550 civarı var. Bunun yerine Varta Efm veya yerli markaların start-stop akülerinden takan oldu mu? Tavsiye eder misiniz?

O zubizular filan hikaye. Fiyatı önce yükseltip sonra zubizu indirimi diyolar. 475'e zaten bulunuyor da ben İnci Agm düşünüyorum. Daha ucuz gibi.

• quote:

quote:

quote:

O zubizular filan hikaye. Fiyatı önce yükseltip sonra zubizu indirimi diyolar. 475'e zaten bulunuyor da ben İnci Agm düşünüyorum. Daha ucuz gibi.

Benim aldığımda agm, soğuk marş 760a şu an daha hızlı start veriyor.(orj 680) zaten piyasada 68 amper yok,70 alıyorsunuz. inci ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak11 -- 3 Aralık 2016; 8:56:4 >

• 
Sayfa: önceki 370371372373374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.