Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (374. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın bm aracında p0405 - p003c - p0104 arızası vermiş.

P0405 bendede var egr valfi, diğerleri netten baktım egzantrik kontol performansı ve maf sensörü galiba. değiştiren oldumu fiyatlar nedir?
  • Bu ön tamponun altındaki ekler deforme olmuştu söktüm. Ancak alttaki siyah parça duruyor ve rahatsız oldum. Tamamen sökmeye kalkmadım o parçanın bi yerin koruması olabileceğini düşünüyorum. O beyaz parçaları yeniden almak veya alttaki siyah parçayı tamamen çıkarmak lazım. Öneriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutyuksel

Bu ön tamponun altındaki ekler deforme olmuştu söktüm. Ancak alttaki siyah parça duruyor ve rahatsız oldum. Tamamen sökmeye kalkmadım o parçanın bi yerin koruması olabileceğini düşünüyorum. O beyaz parçaları yeniden almak veya alttaki siyah parçayı tamamen çıkarmak lazım. Öneriniz nedir?

MAALESEF O PARÇANIN TANE FİYATI 140 TL CİVARIYDİ EN SON. YAN SANAYİSİ YOK. DAHA ÖNCE SÖKEN GÖRDÜM AMA SİYAH KISMI NASIL SÖKTÜKLERİNİ BİLMİYORUM. DAVLUMBAZA BAĞLI OLABİLİR O SİYAH KISIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Bu ön tamponun altındaki ekler deforme olmuştu söktüm. Ancak alttaki siyah parça duruyor ve rahatsız oldum. Tamamen sökmeye kalkmadım o parçanın bi yerin koruması olabileceğini düşünüyorum. O beyaz parçaları yeniden almak veya alttaki siyah parçayı tamamen çıkarmak lazım. Öneriniz nedir?

MAALESEF O PARÇANIN TANE FİYATI 140 TL CİVARIYDİ EN SON. YAN SANAYİSİ YOK. DAHA ÖNCE SÖKEN GÖRDÜM AMA SİYAH KISMI NASIL SÖKTÜKLERİNİ BİLMİYORUM. DAVLUMBAZA BAĞLI OLABİLİR O SİYAH KISIM

Sökmek sorun değil de altında ne var onu merak ediyorum. Yani trendline'da o bölge neyle kapatılmış?

• quote:

O parça tamponla bağlantılı. Sökmek için ön tamponu komple sökmek gerekiyor bildiğim kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

quote:

O parça tamponla bağlantılı. Sökmek için ön tamponu komple sökmek gerekiyor bildiğim kadarıyla.

Ben baktım tampondan ayrılıyor. Trendline'ın tamponunda o bölgede ne varsa onun çıkmasını filan bulmak lazım.

• arkadaşlar bu aracı alma arefesindeyim.

1.2 tdi bluemotion ile 1.2 trendline arasında çok mu fark.

yakıt yönünden de fark var diyorlar nasıl oluyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

arkadaşlar bu aracı alma arefesindeyim.

Yakıt yönünden farkının olduğunu zannetmiyorum ama bluemotion gündüz farları ve body kiti ile daha da yakışıklı bi model. Hız sabitleme ve start stop da eklenince bluemotion daha da ön plana çıkıyor.

• quote:

quote:

Yakıt yönünden farkının olduğunu zannetmiyorum ama bluemotion gündüz farları ve body kiti ile daha da yakışıklı bi model. Hız sabitleme ve start stop da eklenince bluemotion daha da ön plana çıkıyor.

start stop mevcut ve body kit sayesinde az birşey daha az yakar bluemotion!
  • quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

quote:

quote:

Start stop un çok da ekonomi sağladığını zannetmiyorum. Akü değişiminde v.s. o verim fazlasıyla çıkıyo ama hız sabitleyici hakaten gerekli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seastar76

quote:

quote:

Start stop un çok da ekonomi sağladığını zannetmiyorum. Akü değişiminde v.s. o verim fazlasıyla çıkıyo ama hız sabitleyici hakaten gerekli.

maliyet konusuna girersek konu uzar.
    satın alırken zaten bluemotion 1,6 tdi ile yakın idi ..
    1,2 ye göre cruise control,start stop, body kit, sis farı ise artıları(yan ayna ve kapı sapları cabası)

• mmnder16 kullanıcısına yanıt
    Peki motor sesi 1.3 multijet motorda n daha mı sesli . Konuyu kirletiyor um ama çevremde hiç yok bu araç :)

• Konu dişi olucak ama acil cvp bekliyorum jetta 1.2 tsi blu dsg mi yoksa 1.4 tsi blue dsg mi .?
  • cafzafer2 C kullanıcısına yanıt
    İkame araç olarak, geçen sene, 1.3 mj linea vermişlerdi. Polo BM, o araçtan daha sessiz bir araç. Linea ile 5. vites 2000d/d'de 90 km/s hıza ulaşırken Polo BM ile aynı şartlarda 110 km/s hıza ulaşabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Konu dişi olucak ama acil cvp bekliyorum jetta 1.2 tsi blu dsg mi yoksa 1.4 tsi blue dsg mi .?

1,2 işinizi görür hocam. Çekmeme durumu yok.
  • Uwais kullanıcısına yanıt
    Abim alicak kafasina soktular 1.4 al diye 1.2 kaçmaz götürmez zorlanir yakit yakar diyolar canimı sıktilar..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Hele Polo ise kesinlikle 1,2
    Satarken de alıcısı daha fazla olur.
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda Jetta 1,2 var. Yokuşta 150 km hıza bana mısın demiyor.
  • 1-arkadaşlar wv yetkili servisi tarafından emisyon güncellemesi için aramışlardı. kasım ayının sonunda yaptırdım.

güncellemeden sonra araba 30 da 3. vitesi, 45 de 4. vitesi, 60 da da 5. vitesi istemeye başladı. güncelleme yapanlarda da durum böyle mi?

2-aralık ayının ilk haftasında özel serviste baskı balata, fren disk ve balataları ve 15bin genel bakımı yaptırdım. toplamda 2000 tl ödedim.

baskı balata:1000 tl parça (orjinal) 300 tl işçilik

fren disk ve balatası: 400 tl (işçilik dahil)

15 bin bakımı: 300 tl (yakıt filtresi değişmedi)

bakımları yaptırdıktan sonra yakıt tüketimim %20-25 oranında arttı. ortalama 5 lt civarı yakmaya başladı aracım. sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kartal_07

1-arkadaşlar wv yetkili servisi tarafından emisyon güncellemesi için aramışlardı. kasım ayının sonunda yaptırdım.

güncellemeden sonra araba 30 da 3. vitesi, 45 de 4. vitesi, 60 da da 5. vitesi istemeye başladı. güncelleme yapanlarda da durum böyle mi?

2-aralık ayının ilk haftasında özel serviste baskı balata, fren disk ve balataları ve 15bin genel bakımı yaptırdım. toplamda 2000 tl ödedim.

baskı balata:1000 tl parça (orjinal) 300 tl işçilik

fren disk ve balatası: 400 tl (işçilik dahil)

15 bin bakımı: 300 tl (yakıt filtresi değişmedi)

bakımları yaptırdıktan sonra yakıt tüketimim %20-25 oranında arttı. ortalama 5 lt civarı yakmaya başladı aracım. sizce ne yapmalıyım?

bende güncelleme yaptırdım, yakıtta değişiklik fark etmedim .
    aracım 53.000 nde henüz baskı balata, fren disk ve balata henüz değiştirmedim ...

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.