Şimdi Ara

Polo BlueMotion (1.2 TDI, 6R) (383. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.881
Cevap
54
Favori
648.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aliexpress den aldım. Bluetooth kendi üzerinde geliyor extra hiç bir aparata gerek yok ve montajı çok kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1900 ile 2000 devir aralığında çekirge sesi, iki inçe metalin birbirine sürtmesi gibi tiz bir gıcırtı sesi alan var mı? Sanayide arkadaşımla inceledik herhangi bir şey bulamadık. Devir aralığında dikkatimi çekiyor genellikle bu devirde 3. Ve 4. Viteste geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

Arkadaşlar 1900 ile 2000 devir aralığında çekirge sesi, iki inçe metalin birbirine sürtmesi gibi tiz bir gıcırtı sesi alan var mı? Sanayide arkadaşımla inceledik herhangi bir şey bulamadık. Devir aralığında dikkatimi çekiyor genellikle bu devirde 3. Ve 4. Viteste geliyor

Rölantidede 2000-2500 devir civarı yapar, sağ motor takozudur
  • Aux bağlantısı ile telefon ve ipod gibi cihazları bağlayınca ses biraz kısık geliyor sonuna kadar açılması gerekiyor. Bunun bir sebebi var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: burak11

quote:

Orijinalden alıntı: mmnder16

Arkadaşlar 1900 ile 2000 devir aralığında çekirge sesi, iki inçe metalin birbirine sürtmesi gibi tiz bir gıcırtı sesi alan var mı? Sanayide arkadaşımla inceledik herhangi bir şey bulamadık. Devir aralığında dikkatimi çekiyor genellikle bu devirde 3. Ve 4. Viteste geliyor

Rölantidede 2000-2500 devir civarı yapar, sağ motor takozudur

Teşekkürler cevabınız için. Şu anlık rölantide gelmiyor. Muhtemelen ilerleyen safhalarda dediğiniz gibi de gelmeye başlar. İşin harbi bana ses arkadan geliyormuş gibi geliyor ama arkadan gelecek bir şey de yok. ş

• burak11 B kullanıcısına yanıt
    Aküyü ölçtürdüm çalıştıracak kadar güçlü ama start - stop yapacak kadar güçlü değilmiş yani masraf beni çağırıyor :) Çok teşekkür ederim ilginize..
  • cgrcsr kullanıcısına yanıt
    O gıcırtı bende de var merak etmeyin direksiyonun alt kısmı sinyal kollarını gizleyen plastik parçaya çok yakın olduğu için sürtme yapıyor ne yapsam olmadı maket bıçağını alıp dalıcam bir gün :)) RCD330 plus hayırlı olsun aliexpress e şimdi baktım kargo dahil 107 dolara geliyor çok iyi fiyat, sahibinden.com da ikinci el satılan RCD510 fiyatına neredeyse benimde aklımda var kısa zaman içerisinde, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punkcake

Aküyü ölçtürdüm çalıştıracak kadar güçlü ama start - stop yapacak kadar güçlü değilmiş yani masraf beni çağırıyor :) Çok teşekkür ederim ilginize..

Aracın orijinalinde Varta AGM 68Ah var. Ben Energizer AGM 70AH aldım, 350-400'e hallediliyor. Energizer ve Varta aynı ürün denilebilir.

• mesutyuksel kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim memnunsunuz anladığım kadarıyla, Energizer alayım o halde ;)
  • Punkcake P kullanıcısına yanıt
    Üretim tarihine dikkat edin. Ucuz ve marka akülerin üretim tarihleri çok önemlidir. Normalde bayisi 500 600 e satıyorken nette 300 falansa o sakat olabilir. 2 yıl rafta yatmış aküyü o peynir helva olmuştur zaten. Bende yeni değiştirdim bu arada servis illa ki aynı aküyü satmaya kalkıyor bana 800 lira fiyat çıkarttılar.http://www.ereyon.com.tr/urun/varta-aku-e39-start-stop-plus-agm-12v-70ah-760cca.aspx Ben bunu aldım. Üretim tarihi de 2016 aralıktı, baya yeni sayılır. AGM olmasına dikkat edin ve 70 ah olsun sakın altında değerde aküyü almayın ben denedim 60 amperlik araba zorla çalışıyor yetmiyor start stop çalışmıyor. Bu arada eski aküde 60 lira falan ölüsü ediyordu. Bunu bazı çakal satıcılar değiştirir işçilikte alır üzerine o aküyüde satıp para kazanırlar. Kendiniz yapın derim çok basit bir işlem. Direkt ben aküyü alıp alttan 1 tane civara tutuyor açıp çıkarttım yeniyi taktım, bunlarıda basit bir ingiliz anahtarı ile yaptım.

• Söylediklerinize harfiyen katılıyorum tarih konusunda uyardığınız iyi oldu hiç aklıma gelmezdi açıkçası lastiklere dikkat ederdim tarihlerine ama aküde de haklısınız teşekkür ederim, 70ah bir arkadaş daha aynısını söyledi yukarıda kesinlikle dikkat edeceğim sırf start - stop yapmıyor diye değiştireceğim aküyü düşünün.. Kendim değiştirebilirim sanırım elimden gelir o tarz işler tek korkum teybi sıfırlamadan ara kabloları aküden aküye oynatmadan becerebilmek bir kaç sağlamlığını deneme yaparak başarabilirim gibime geliyor :) Faydalı yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Çok teşekkür ederim memnunsunuz anladığım kadarıyla, Energizer alayım o halde ;)

Energizer ve Varta aynı grubun aküleri, hatta aküleri karşılaştırırsanız kompanentleri aynı olduğunu anlarsınız. Ben memnunum, Varta'ya göre daha uygun fiyatı. Ben internetten değil de bi satıcıdan tarihini filan kontrol ederek aldım, siz de uyguna satan bir satıcı bulursanız fazla para vermezsiniz.

• quote:

Söylediklerinize harfiyen katılıyorum tarih konusunda uyardığınız iyi oldu hiç aklıma gelmezdi açıkçası lastiklere dikkat ederdim tarihlerine ama aküde de haklısınız teşekkür ederim, 70ah bir arkadaş daha aynısını söyledi yukarıda kesinlikle dikkat edeceğim sırf start - stop yapmıyor diye değiştireceğim aküyü düşünün.. Kendim değiştirebilirim sanırım elimden gelir o tarz işler tek korkum teybi sıfırlamadan ara kabloları aküden aküye oynatmadan becerebilmek bir kaç sağlamlığını deneme yaparak başarabilirim gibime geliyor :) Faydalı yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Çok basit.https://www.youtube.com/watch?v=OzgC87FcQyw bu videoda ki ile birebir aynıdır. Benim araçta zaten başlıktaki araç.
    Dikkat edeceğinizi hususu anlatayım. - eksi uç yani şasedir. Arabanın kasasında da eksi vardır. Önce eksiyi sökün ve çıkartın kenarıya katlayın. Yada bez ile sarın vs. sonra + yani artı ucun civatasını açın ve çıkartın. Eğer eksi uç çıkmadan artıyı çıkartırsanız ve kasada biryere işte eksiye değerse kısadevre olur gerek yok. Nemelazım işinizi sağlama alın değmez ama şans işte hiç belli olmaz. Akabinde ön sağ far ile akü arasında aküyü tutan vida var, onuda çok büyük değilse ingiliz anahtarı el giriyor aradan açarsınız. Ha cırcırlı takım varsa işiniz çok basit. Akü biraz ağır ve çevresinde izolasyon için vs. galiba izolasyon zımbırtısı var onla çekin çıkartın.

Yeni aküye kutup başlarını karıştırmadan önce o kılıfı takın sonra yuvasına aküyü koyun. Önce akünün sabitlemesini yapın yerinden oynamasın. Sonra önce artı ucu takın ve sıkın. Sonrada eksi ucu takın biraz böyle çıt diye takarken ses gelebilir sorun değil. Arabayı kontağı açın hemen çalıştırmayın az biraz bekleyin sonra çalıştırın. Tak diye hemen çalışır. O arada işte start stop hemen çalışmayabilir biraz bekleyin motor ısınsın start stop motor soğukken çalışmıyor. Önemli değil yardımcı olabildiysek ne mutlu bize, boşa hani servislerde yüzlerce lirayı değişime falan vermeyin derim. Ha gene tercih tabi ki sizindir.

• Uygun bir fiyata satıcıdan bulursanız ki bulursunuz, onlar değiştiriyor uğraşmaya gerek kalmadan.

Arkadaşlar c.tesi günü energizer 70ah bu sene başı üretimi olan aküyü 425 liraya anlaştık eski aküyü de 60 liraya saydı sayenizde halletmiş oldum çok teşekkür ederim ilginize... montaj ücreti almadı satan kişi 2 kişi 3-4dk da söküp taktılar yaklaşık 5-6 km kullandıktan sonra ilk trafik ışıklarında start stop devreye girdi onun derdi 365 liraymış meğerse ödeyince keyfi yerine geldi adım başı start stop yapıyor artık :)) tekrar çok teşekkür ederim ilginize siz de iyi mutlu günlerde kullanın araçlarınızı kazasız belasız, yolunuz her daim açık olsun..
  • Tabi ki de vardır. Ben sadece çakal çukala bulaşmadan da halledebilir diye söyledim. Ha düzgün çakallıkla yapmayanı varmış arkadaş yaptırmış.
  • Punkcake P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız, güle güle kullanın.

• Çok teşekkür ederim ilginize sayenizde halletmiş oldum..
    Çok teşekkür ederim dayanışma güzel bir şey yolunuz açık olsun..
  • Arkadaslar emisyon yazılım güncellemesinden sonra vites önerge göstergesi değişen oldumu? Devir ne olursa olsun 25 km de 3 vites,40 km de 4.vitesi,60 km de 5.vitese geçmemi istiyor,hatta sollamalarda 2.viteste 40 km deyken 4.vitesi,3.viteste 60 km deyken 5.vitese çıkmamı istiyor,

• 
Sayfa: önceki 381382383384385
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.