Bildirim
..::.. POLO CLASSIC 2006 ..::..
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Direk Jetta'nın küçüğü ve çirkini. -
yan profil jettadan daha hoş duruyo en azından araba yola uturuyo gözüküyo. jettanın önüne lafım yok, süper yapmışlar ama arka ve yan işe yaramaz. 2 ay içerisinde biz de jetta almayı düşünüyoruz ama, bakalım nolcak. -
böyle küçük bir araca sedan yakışmıyor ,bence kalitesiz duruyor... -
iğrenç -
bari eski kasa gibi yapsalarmış hatcback sedan karışımı bunu bende fazla beyenmedim ama jantlar çok küçük ondan böyle görünüyo olabilir.bi 17 jantla adam olur -
konuyla bir alakası yok ama bu arabanın teybindeki üstteki yarık hadi cd için diyelim?alttaki yarık ne için oluyor?ilk defa böyle birşey gördüm de... -
Eski kasasından çok daha güzel olmuş bence.Eski kasanın arkası tam bir felaketti -
iğrençççççç hata duble iğrenççç vedeee jetta gibi bişey olmuş yani jetta alamıosan paran yetmiosa polo al gibi bişey eskisi bile daha iidi -
Bundan oncekini boranın pazarından yiyor diye kaldırmışlardı galiba.
Şimdi de getirmezler bence. -
içi güzel dışı rezalet. bu arabaya para verilmez. aman dikkat -
jantlar bora'dan alınma,,ön taraf yeni Passat yada Jetta'dan alınma...arka tarafta Volvo'dan alınma
bence gereksiz bi araç -
quote:
Orjinalden alıntı: türbülans
konuyla bir alakası yok ama bu arabanın teybindeki üstteki yarık hadi cd için diyelim?alttaki yarık ne için oluyor?ilk defa böyle birşey gördüm de...
6'lı cd changer olur kendileri.
vw'nin çoğu aracında var görmemen ilginç. -
Bari bunun arkasına da Passat stoplarından uygulasalarmış da bir şeye benzeseymiş
Tipi benim hoşuma gitmedi. Acaba Photoshop olma ihtimali filan var mı? Kolay olsun diye bu iğrenç stopları yerleştirmiş olabilirler -
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
Bari bunun arkasına da Passat stoplarından uygulasalarmış da bir şeye benzeseymiş
Tipi benim hoşuma gitmedi. Acaba Photoshop olma ihtimali filan var mı? Kolay olsun diye bu iğrenç stopları yerleştirmiş olabilirler
-
bence bu araba Türkiye'de olsa tutardı.. sedan konseptlere bayılırız biz clio symbol, eski polo classic, honda city gibi araçlar bagaj isteyen orta sınıf türk tüketicisinin beğendiği arabalar hep.. o sınıfa 25-28 arası bi fiyatla cuk otururdu bence
bugün peynir ekmek gibi satılan symbol yada yeni çıkan city çok mu tipli arabalar.. -
Jantlar at sırtına konmuş sinek gibi duruyor...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- en çok tutulan otomatik vites arabalar
- petlas progreen pt525 yorum
- 2013 honda civic 1.6 i-vtec eco elegance yorumlar
- mobil 5 30 yağ yorumları
- first edition sport line ile sport line arasındaki fark
- yeni honda accord
- 8 yerli otomobil
- nissan qashqai e-power teknik özellikleri
- elektron araba
- mg marvel r fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X