Bildirim
2001 Seat IBIZA 1.6 Signo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güncel . . . -
merak ettimde değiştirmeyi düşünüyormusunuz? -
güzel bir teklif veren olursa neden olmasın şuanlık kullanıyorum satılık diye yazmadım satarsam LEON 1.4 TSI veya 2004-2005 OPEL VECTRA 1.6 ELEGANCE almak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
merak ettimde değiştirmeyi düşünüyormusunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torrado -- 29 Ocak 2009; 20:18:35 > -
İbizalar hep şık duruyor. -
Kazasız belasız
Leon düşünün bence -
Kazasız belasız kullan -
şık araç -
Teşekkür ederim aracımı nedense kendi aracım olduğundan mıdır nedir çok seviyorum hiç ayrılmak istemiyorum ama gün gelicek kuş yuvadan uçucak şaka bir yana LEON'un makyajlı kasası geliyormuş onu bekliyeyim diyorum hem motor seçenekleride değişecekmiş makyajlı LEON'u bir görelim bakıcaz artık -
Bende 2000 model sarı renk 1.9TDI kullanıyordum gerçekten çok güzel bi araç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reymor01 -- 10 Şubat 2009; 13:50:14 > -
Sınıfının en donanımlı aracı clio , palio gibi araçlara hem sürat hem donanım açısından toz yutturuyorum fakat seatın servisinin her ilde olmaması seatın tutulmamasına neden oluyor çok tutulan bir araç değil biliyorum yalnız seat'ı bilmeyenler kullanmayanlar ön yargılı bulunuyor ilk seat kullanın ondan sonra gelip eleştirin
quote:
Orjinalden alıntı: reymor01
Bende 2000 model sarı renk 1.9TDI kullanıyordum gerçekten çok güzel bi araç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torrado -- 10 Şubat 2009; 14:49:07 > -
tsi motorların ömrü çok kısa o motorlar tıss cıktı sakın yanaşmayın -
nasıl yani hocam ?
quote:
Orjinalden alıntı: djnone
tsi motorların ömrü çok kısa o motorlar tıss cıktı sakın yanaşmayın
-
Siyah veya lacivert güzel durmazmı (o renk seçenekleri varsa tabi) ??
Allah kaza bela göstermesin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X