Şimdi Ara

Seat Leon 1.6 Stylance....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
61.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 3 aya aracımı değiştirmeyi düşünüyorum, şu anda 2000 model megane kullanıyorum, herhangi bi sıkıntısı felan yok ama artık bende biraz estetik görüntülü ve sağlam bir araç almak istiyorum kendi aracımı satıp 1.6 Stylance almayı düşünüyorum fakat leonlar hakkında hiç bir bilgim yok, etrafımda kullanan arkadaşımda yok araç hakkında edinebildiğim bilgi, güzel araba ama motoru kasaya hafif kalıyor ve çok yakıyor birde alırsan elden çıkartması zor gibi söylentiler, bunlar gerçekmi, meganı satıp leona binmeye değermi sizden tavsiye ve yardım beklıyorum, tesekkür ederim..

2006, 2007, 2008 model bakıyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Seat Leon 1.6 Stylance: Kapsamlı Bir İnceleme

Seat Leon'un 1.6 Stylance modeli, hatchback severler arasında oldukça popüler bir seçenektir. 2006 ve 2008 yıllarında üretilen bu araç, şık tasarımı, etkileyici performansı ve uygun fiyatıyla dikkat çekmektedir.

Tasarım ve Özellikler

Seat Leon 1.6 Stylance, dinamik ve sportif bir görünüme sahiptir. Dış tasarımında göze çarpan özellikler arasında geniş ızgara, keskin farlar ve aerodinamik hatlar yer alır. İç mekânı ferah ve konforludur, yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik koltuklarla donatılmıştır.

Performans ve Yakıt Verimliliği

1,6 litrelik benzinli motor, 102 beygir güç ve 148 Nm tork üretmektedir. Bu motor, Leon 1.6 Stylance'a 0'dan 100 km/s hıza yaklaşık 11 saniyede ulaşma imkanı sunar. Yakıt verimliliği açısından, bu araç ortalama 7,0 litre/100 km yakıt tüketmektedir.

Konfor ve Teknoloji

Leon 1.6 Stylance, konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Yumuşak süspansiyonu, tümsekleri ve yol kusurlarını etkili bir şekilde emer. Araçta ayrıca klima, elektrikli camlar ve çok fonksiyonlu bir direksiyon simidi gibi çeşitli özellikler standart olarak sunulmaktadır.

2008 Seat Leon 1.6 Stylance Yorumları

2008 Seat Leon 1.6 Stylance'a ilişkin kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar aracın şık tasarımını, güvenilir performansını ve uygun fiyatını övmektedirler. Ancak bazı kullanıcılar, aracın iç mekânının biraz sıkışık olabileceği konusunda yorumlarda bulunmuşlardır.

Seat Leon 1.6 Stella Yorumları

Seat Leon 1.6 Stella, Stylance modelinin giriş seviyesi versiyonudur. Stella'nın özellikleri Stylance'tan biraz daha azdır, ancak yine de konforlu bir sürüş deneyimi sunar. Stella modelinin kullanıcı yorumları da genel olarak olumludur ve araç genellikle iyi bir fiyat-performans oranına sahip olarak kabul edilmektedir.

Sonuç olarak, Seat Leon 1.6 Stylance hatchback severler için harika bir seçenektir. Şık tasarımı, etkileyici performansı ve uygun fiyatıyla öne çıkan bu araç, konforlu ve güvenilir bir sürüş deneyimi sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • artık yeni teknoloji motorlu leonlar var. 1.6 motorları satarken zorluk yaşarsınız. eğer lpg ile kullanıcaksanız kesinlikle tavsiye ederim alın uzun yıllar kullanın. ama benzinli olarak kullanıcaksanız 1.4, 1.2 tsi bakınız.
  • 2006 model 1.6 102 hp modelin piyasası nedir?
  • aracın çok güzel..

ama ben önceliği beyaz renginden kullanmak istiyorum..
  • Yeni nesi olan 1.2 ve 1.4 tsi lara bakın derim ben :) 1.6 102 hp olan motor o kasaya göre biraz ağır gelebilir ve de fazla yakabilir. Fakat yakıt konusunda lpg ile tam uyumlu olduğu için yakıt konusunda sorun yaşamazsınız 1.6 larda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 12 Nisan 2011; 15:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Yeni nesi olan 1.2 ve 1.4 tsi lara bakın derim ben :) 1.6 102 hp olan motor o kasaya göre biraz ağır gelebilir ve de fazla yakabilir. Fakat yakıt konusunda lpg ile tam uyumlu olduğu için yakıt konusunda sorun yaşamazsınız 1.6 larda.

Usta mpi olduğu için fazla yakıyor kasa ağır geldiğinden falan değil ayrıca 1.2 ve 1.4 motor da öyle bir yakıyor ki sıkıştırınca . Bendede 2008 model leon 1.6 mpi var 42500 de 30000bin TL ye vericem pazarlık payı 0 TL olmak üzere araba çok temiz , zaten gelen görünce anlıyor temizliğini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Seat İbiza 1.6 Signo
    12 yıl önce açıldı
    seat toledo 1.6
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araba temiz olduğu sürece elden çıkarması çok kolaydır.Ayrıca 1.6 motor yetersiz değildir.Tabi eski teknoloji olunca biraz fazla yakıyor.Ancak oldukça dayanıklı ve lpg ile uyumlu bir motordur.Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :S

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Yeni nesi olan 1.2 ve 1.4 tsi lara bakın derim ben :) 1.6 102 hp olan motor o kasaya göre biraz ağır gelebilir ve de fazla yakabilir. Fakat yakıt konusunda lpg ile tam uyumlu olduğu için yakıt konusunda sorun yaşamazsınız 1.6 larda.

Usta mpi olduğu için fazla yakıyor kasa ağır geldiğinden falan değil ayrıca 1.2 ve 1.4 motor da öyle bir yakıyor ki sıkıştırınca . Bendede 2008 model leon 1.6 mpi var 42500 de 30000bin TL ye vericem pazarlık payı 0 TL olmak üzere araba çok temiz , zaten gelen görünce anlıyor temizliğini.

Ama Net Ağırlık 1320 kg olarak belirtilmiş teknik detaylarında yine de motorun biraz ağır kadlığı söylenebilir :)

• aynı motor passatlarda da kullanıldı kasayı kaldırmaması söz konusu değil. ağırlık her motorun performansını etkiler ve fazla yaktırır, bu durum mpi'a özel değil. 1.6 leonun gereğinden fazla yakması motorun ve şanzumanın özelliğinden kaynaklanıyor, 3000 devirde 100 le giden bir araçtan bahsediyoruz, bunun da önüne lpg ile geçiliyor.
  • bilgilendirme için teşekkür ederim...birşey daha sormak istiyorum 1.4 tsi style leon ne kadar yakar ortalama ve 1.6 stylance seatleonla kıyaslarsak hangisi tercinizdir.birde seat leonun hangi modelini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederimmm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazsimsek

bilgilendirme için teşekkür ederim...birşey daha sormak istiyorum 1.4 tsi style leon ne kadar yakar ortalama ve 1.6 stylance seatleonla kıyaslarsak hangisi tercinizdir.birde seat leonun hangi modelini tavsiye edersiniz şimdiden teşekkür ederimmm...

Şimdi dostum bizde 2007 golf 1.4 tsi 140 hp var sakin kullanımda 8 ila 9 lt arası geziyor. leonun da 7 ile 9 lt arasında gezer. sert kulanımda da 10 10,5 civarı gezinir. 1.4 tsi derim ben 1.6 yerine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 14 Nisan 2011; 11:06:50 >
  • arkadaslar bende leon almayı düşünüyorum 1.6 sport. ama çok yaktıgı için tüp taktırmayı düşünüyorum tüpte her hangi bi sıkıntı oluyomu. daha önce hiç tüplü araba kullanmadım ve açıkcası tüpe karşı bi ön yargım var ama malum benzin fiyatlarından dolayı mecbur kalıyoruz. bilgilerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty_41

arkadaslar bende leon almayı düşünüyorum 1.6 sport. ama çok yaktıgı için tüp taktırmayı düşünüyorum tüpte her hangi bi sıkıntı oluyomu. daha önce hiç tüplü araba kullanmadım ve açıkcası tüpe karşı bi ön yargım var ama malum benzin fiyatlarından dolayı mecbur kalıyoruz. bilgilerinizi bekliyorum

sport up modeliyse 1.6 motora lpg son derece uyumludur.Lpg de herhangi bir sıkıntı olmaz merak etme ama iyi bir ustaya taktırmalısın.Kaliteli bir kitle iyi bir ustayla sorunsuz kullanırsın.
  • 2007 model 60.000km'de sıfır aldığım leon var...leonlara tam uyum sağlayan lpg'yi 'de 1500tl verip taktırmıştım.
    su an 20 tl lpg ile 80-85 km gidiyor şehir içi bol dur kalklı...her lpg'li leon aracına güvenmeyin, bazılarında motor arıza ışığını yakıyormuş, ben buna dikkat ederek hiç yakmayan sağlam bir italyan markasını seat forumundaki yöneticilerle de görüşerek taktırmıştım.

araç temiz kazasız boyasız, 2 aydır yeni lastiklerini (michelin primacy hp) kullanıyorum..bir sıkıntısı yok.titiz kullandım arabayı.simit tank ile aynı seviye özel taban yaptırdım yükseklik aynı kaldı ve bagaj dümdüz.

daha geniş bir suv tarzı araç alacağım için satıyorum.
  • hocam leona kaç para istiyorsun. ne marka lpg taktırdın. bide nereye taktırdın.
  • olgun lpg landi renzo....1500tl'ye takılmıştı 1 tıl önce. bosch firmasının patentini verdiği tek italyan marka.uzun süre araştırdım yabanci siteleri özellikle.
    benim için özellikle tercih sebebi, motor arıza ışığını yakmaması oldu..iyi montajcı çıktılar.
    aracım fiyat tekliflerine açık.....aklımda şu fiyat diyebileceğim bir rakam yok... ancak 29000 diye verdim internete..lpg kitinden dolayı biraz arttı fiyat.
    aracımın temizliğine, düşük km'sine,sorunsuz lpg'sine ve kazasız boyasız olmasına güveniyorum..

pazarlık payı vardır...duyrulur.
  • hocam resimlerini bi görebilirmiyim hala satlıksa:)
  • bendede 2007 modeli var. kullanımı gayet güzel ve konforlu bir araç. spor görünümü ile zaten farklı bir duruşu var. bence şu an için tercih edilebilecek ideal araçlardan birtanesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.