Şimdi Ara

Polo Classic'lerin piyasası nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, öncelikle hepinize merhabalar...
    2000-2001 model yeni tip göğüslü Polo Classic almaya niyetlendik...
    2-3 aydır falan da araştırıyoruz.
    15.000 TL'den aşağı LPG sistemli, temiz, 100lük bir Polo Classic bulamadık gitti.
    Bu arabaların gerçekten piyasası bu mudur ?
    Kullanan ve satmayı düşünen arkadaş varsa, bana teklifini sunarlarsa çok sevinirim.
    Araca göre "mantıklı" bir fiyatla gelirseniz anlaşırsak güzel bir alışveriş olucağına şüpheniz olmasın.

• durumuna göre 13-15 arası diye biliyorum.ben konyadayım bundan 1,5 yıl önce 2000 model lpg'li 62bin km.deki aracımı ilk sahibinden 14500e almıştım.görenler ve binenler temizliğine hayran kalıyo.Allah kaza bela vermesin kimseye...
  • 13- 15 arası piyasası,yeni makyajlı göğüslü olanları,dürbün gösterge diye tabir edileni...

çok temiz extrem bir araba ise 15 de verilebilir...

ilan sitelerinde bulabilirsiniz.acele etmeden bakın.gerekirse il dışından alın,yeter ki temiz olsun
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.
    LPG'li temiz bir Polo Classic bulursak 14.500 civarına kadar çıkabiliriz sanırım.
    Çevrenizde satmayı düşünen olursa beni haberdar ederseniz sevinirim.
  • üstat classic modelinin comforline olanına bakın derim
  • Bir ay önce aldım temiz ,99 model beyaz 100 beygir benzinli klimalı 97000 km 13500 tl ye . Eski göğüs tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 6 Nisan 2011; 9:53:03 >
  • Hayırlı olsun.Biraz pahalı almışsınız...
  • Teşekkürler. Evet pahalı aldım. Kaputu değişmiş , 200,000 km yapmış, kliması arızalı araçlara bu fiyatları çekiyorlar. Sağlamını aldım pahalı aldım. Memnunum.
  • kızmaya gerek yok.Fikrimi söyledim.
  • Kızmadım. Bende fikrimi söyledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.