Şimdi Ara

polo da sustalı anahtar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum.

arkadaslar gecenlerde kullandığım 2006 model 1.4 trendline polonun sustalı anahtarı wardı.ancak uzun zamandır ilanlara bakıyorum 2006 ve 2007 modellere hiç birinde sustalı anahtar yok.sormak istedigim bu sustalı anahtarlar opsiyonlumu??yada sonradan mı taktırıolıo vede maliyeti hakkında bilgisi olan warmıdır
    cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• merhaba

aracı sıfır mı almıştınız? benim bildiğim pololarda sustalı anahtar yok. ama ikinci sahibiyseniz belki sizden önceki sahibi yaptırmış olabilir.
  • evet, 2009 ları bilmiyorum ama 2008 lerde yok
  • geçen 2006 poloya baktım araba pazarında sustalı anahtardı sahibi 500 ytl ye yaptırdım dedi
  • sustalı anahtarlar 200 ytl size fiyatı abartmış ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: polokolik

geçen 2006 poloya baktım araba pazarında sustalı anahtardı sahibi 500 ytl ye yaptırdım dedi

O kadar para verilirmi bi anahtara hakikaten abartmış, abartmadıysa kazıklanmış.
  • doğuş otonun kazıgıdır. araçlar sistem mevcut fakat anahtarı sonradan satıyor.

ben 2 adet yaptırdım 100 ytl
  • bende bunu uygulamıştım anahtarcıdan ayarlattım sattığım araçta aynısı vardı

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1621&IID=99894#
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme_oki

bende bunu uygulamıştım anahtarcıdan ayarlattım sattığım araçta aynısı vardı

http://www.hipernex.com/pro.aspx?CID=1621&IID=99894#

Geçenlerde aracıma sustalı anahtar taktırmaya gittim. Kime gitsem takma diyor. Bi süre sonra yalama oluyormus. Ve immo olduğu için 1mm bile kaysa yolda bırakır dedi. Bende soğudum acıkcası.
  • ARACA SUSTALI TAKACAKSAN GIT DOGUSTAN SASI NOSU SOLE OLE YAPTIR DERİM DISARDAN YAPTIRDIGIN SUSTA BELLİ SURE SONRA GEVSEYIP ANAHTARI KIRAR BENIM BASIMA GELDİ İKİNCİ DISARDAKILER SUSTAYI TAKARKEN ARACIN İMOSUNU KAPIYOR HABERIN OLSUN DOGUSTA SUSTALI ALIRSAN MAX 260TYL OLUO BEN GECENLERDE YAPTIRDIM DISARDAN YAPTIRMAYIN DERİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.