arkadaslar gecenlerde kullandığım 2006 model 1.4 trendline polonun sustalı anahtarı wardı.ancak uzun zamandır ilanlara bakıyorum 2006 ve 2007 modellere hiç birinde sustalı anahtar yok.sormak istedigim bu sustalı anahtarlar opsiyonlumu??yada sonradan mı taktırıolıo vede maliyeti hakkında bilgisi olan warmıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
merhaba
aracı sıfır mı almıştınız? benim bildiğim pololarda sustalı anahtar yok. ama ikinci sahibiyseniz belki sizden önceki sahibi yaptırmış olabilir.
evet, 2009 ları bilmiyorum ama 2008 lerde yok
geçen 2006 poloya baktım araba pazarında sustalı anahtardı sahibi 500 ytl ye yaptırdım dedi
Geçenlerde aracıma sustalı anahtar taktırmaya gittim. Kime gitsem takma diyor. Bi süre sonra yalama oluyormus. Ve immo olduğu için 1mm bile kaysa yolda bırakır dedi. Bende soğudum acıkcası.
ARACA SUSTALI TAKACAKSAN GIT DOGUSTAN SASI NOSU SOLE OLE YAPTIR DERİM DISARDAN YAPTIRDIGIN SUSTA BELLİ SURE SONRA GEVSEYIP ANAHTARI KIRAR BENIM BASIMA GELDİ İKİNCİ DISARDAKILER SUSTAYI TAKARKEN ARACIN İMOSUNU KAPIYOR HABERIN OLSUN DOGUSTA SUSTALI ALIRSAN MAX 260TYL OLUO BEN GECENLERDE YAPTIRDIM DISARDAN YAPTIRMAYIN DERİM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme