Şimdi Ara

Renault Symbol Anahtar Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Renault Symbol 2011 aracım var. Araca 2 yıl önce yedek anahtar yaptırmıştım. Geçen işe gittiğimde arabanın orijinal anahtarını yanıma almıştım. Araba evin önünde lazım oldu babama yedek anahtarı kullanması gerektiğini söyledim. Fakat yedek anahtarla araba açılmadı. Sonra ben geldim arabayı orijinal anahtarıyla açtım. Yedek anahtarla arabayı çalıştırdım çalıştı. Ama dışarıdan merkezi kilit sistemi işlev görmüyor neden olabilir acaba.? Anahtarı ilk yaptırdığımda gayet güzel çalışıyodu bi köşeye koydum 2 sene sonra çalışmadı. Pille falan mı çalışıyo acaba anahtarın üstünde kırmızı ışık var açma kapa tuşuna basınca az bişe yanıyor.

• Anahtar açmıyor derken üzerindeki butona basınca uzaktan merkezi kilidi açmıyor demek istiyorsanız pili bitmiştir değiştirin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyyyyy

Anahtar açmıyor derken üzerindeki butona basınca uzaktan merkezi kilidi açmıyor demek istiyorsanız pili bitmiştir değiştirin.

Üzerindeki butona basınca merkezi kilidi açmıyor evet. Ama arabayı çalıştırıyor. Anladım pilini değiştieyim o zaman teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.