Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silenziozo

Bir GTi'nin kaybının insanda yarattığı travmanın psikolojisi...Bence siz bir an önce bir GTi alın ve bu kupon aracın keyfini sürün...2013 GTİ sahibiyim yukarıda yazdıklarınızın hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını kişisel tecrübem ışığında söyleyebilirim...

al benden de o kadar. arkadaşın yazdıklarını okuyunca Uno'ya mı biniyorum acaba dedim içimden
    karalayıp fiyatını düşürüp belki yeniden almak için böyle yazmıştır

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cam-tavanli-boyasiz-236743306/detay/ herkese iyi akşamlar.şu ilandaki polo gti ı düşünüyorum.ilanı bana yorumlar mısınız ? dsg,motor vs gibi düşüncelerinizi öğrenmek isterim.internette okuduğuma göre hepsinde yağ yakma oluyormuş.bu arabayı uzun süre kullanacağım için temiz bir araç bakıyorum.
  • Merhaba, Arac servis bakimli olmasi ve makul km si ile 50K civarina dusurulebilirse bence degerlendirilebilir. Yukarda bir arkadasimizin yazdigi gibi;
    "Duydugunuza inanmayin, gordugunuzun de yarisina inanin", yag eksiltmeyen gti cok nadir, onemli olan can sıkıcı boyutta olmasin (Servis kayitlarindan kontrol edebilirsiniz)
    Makul seviyede ise rada bir ekler devam edersiniz.
    Muhtemel dsg arizasi icin de servis bakimli olmasi avantaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yağ eksiltmenin daha az olması için 5-30 yağ yerine, 5-40 kullanacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Merhaba, Arac servis bakimli olmasi ve makul km si ile 50K civarina dusurulebilirse bence degerlendirilebilir. Yukarda bir arkadasimizin yazdigi gibi;
    "Duydugunuza inanmayin, gordugunuzun de yarisina inanin", yag eksiltmeyen gti cok nadir, onemli olan can sıkıcı boyutta olmasin (Servis kayitlarindan kontrol edebilirsiniz)
    Makul seviyede ise rada bir ekler devam edersiniz.
    Muhtemel dsg arizasi icin de servis bakimli olmasi avantaj.

Sahibinin dediğine göre hiç ekşeme yapmamış 6-7 binde yağ tamamen değişmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

yağ eksiltmenin daha az olması için 5-30 yağ yerine, 5-40 kullanacaksınız

Ankara doğuş otodan bir ustayla görüştüm.Dediği aynen şu" bu motor eksiltme yapıyor,eksiltmesi gerekir dedi.Ancak ederinden fazla ise işlem yapılır dedi.ilandaki arkadaşta eksiltme oluyor ama normal düzeyde hiç ekleme yapmadı.5-6 bilemediniz her 7 binden yağ tamamen değişti dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-40 kalınlıkta yağ kullanınca 4000 km'de 1 lt eksiltiyor. 5-30 da ise 2000 km'ye gelmeden lambayı yakıyor.
  • Arkadaşlar merhaba, Aracı aldığımdan beri hızlanırken gaza normalden daha sert bastığımda linkteki sesin aynısını duyuyordum.
    2 haftadır, bizim forumda dahil araştırmaktan kafayı yedim, benzeri sorun yaşayanlar olmuş ama hiçbiri ya çözememiş ya da nasıl çözüldüğünü yazmamış.
    Sonunda soundaktor denen içeri yapay motor sesi veren parçadan olduğunu buldum. Bugün soketini söktüm ve sorun çözüldü. Başına gelenler için yardımcı olmasını umarım. :)

soundaktor_noise
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Arkadaşlar merhaba, Aracı aldığımdan beri hızlanırken gaza normalden daha sert bastığımda linkteki sesin aynısını duyuyordum.
    2 haftadır, bizim forumda dahil araştırmaktan kafayı yedim, benzeri sorun yaşayanlar olmuş ama hiçbiri ya çözememiş ya da nasıl çözüldüğünü yazmamış.
    Sonunda soundaktor denen içeri yapay motor sesi veren parçadan olduğunu buldum. Bugün soketini söktüm ve sorun çözüldü. Başına gelenler için yardımcı olmasını umarım. :)

soundaktor_noise

Benzer ses bende de vardi. Ben de sokturdum uzun suredir trim sesi gelmiyordu ama simdi kablo veya plastik hortum carpma sesi gibi bir sesi kasislerden gecerken duyuyorum. Ses yine soundaktuator un oldugu taraftan yani sag onden geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar. Dünya üzerinde en kararsız insanlardan birsiyim. Bir buçuk sene önce 2010 scricco bakıyordum. Herkesin altında oluşu ve sportif görünsede kullanım alanında passattan çok daha farklı bişey hissedemedim. (2008 tsi passatımız var)Polo gti ilgi alanıma girdi hem ufak hem seri hemde çok dikkat çekmiyor. (Baba parası yiyo dedirtmez enazından)Ama yag yakma muhabbetlerini okudum ve ikinci ek piyasasıda devamlı artmakta. 2011 sunrooflu bir polo gti ya kaç tl ayrılabilir. Her geçen gün fiyatları artıyor ve insan ister istemez 2007 3.18i yada 320i ye kayıyor. Ha bu iki araba kıyasalama diye kesinlikle birşey söz konusu değil ikisininde kullanım amacı ve verdiği zevkler aynı ama bmw nın bu kasasının fiyatları daha makul gözükmeye başlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.. İyi günler

• Ucuzlamasıni beklerseniz daha cok beklersiniz benim gibi...tabi ben dayanamadım aldim...cok cok memnunum..yaklasik 2 bin km kullandim yag sorunu yasamadim..ama hic sıkıştirmadim sakin kullanırm..bmv 320 318 fln gtiile kiyaslanamaz...ya gti alin yada 20 binlik bi araba alin bence..tabi gti alacaksanız butceyi brz arttirip 2013 bakmanizi tavsiye ederim...

• Başlık yine durgun.
    Pek gelmeye niyetli olmasa da kış eninde sonunda gelecek.
    Kış lastiği için aşağıdaki alternatifler konusunda görüşlerinizi iletirseniz sevinirim.

1-)Orijinal 215/40/R17 ebatında kış lastiği almak. Harcama : 1200-1500 TL
    2-)Benzin kapağında kış lastiği olarak önerilen 185/60/R15 lastik+15" replika GTI Detroit tip jant almak. Harcama : 1400-1500 TL
    3-)Benzin kapağında kış lastiği olarak önerilen 185/60/R15 lastik+15" saç jant almak. Harcama : 850-1000 TL
    4-)Kış zaten hafif geçecek mevcut lastiklerle devam etmek.

Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 12 Kasım 2015; 12:12:28 >
  • Kış bu ne yapacağı belli olmaz Üçüncü seçenek mantıklı. Tabi 15'' jant araca uyuyorsa
  • Benim kaliper ve disk buyuk oldugu icin 15 sac jant uymuyor. 16 sac jant var onu taktim

• arkadaşlar 60 bin bakımda dsg yağı değişmiyo diye biliyorum...doğru mudur...bir de bujiler ne marka kullanıyor servis orjinali nedir..yakın zamanda 60 bin bakımı yaptıranınız varsa yetkili ne fiyat verdi acaba...
  • 4. yıl bakımını 15 gün sonra yaptıracağım,44.500 km. oldu.Rutin işlemlerin dışında sadece buji değişecek dediler.700 küsürden,4 yaşını dolduran araçlara uygulanan yüzde 12 indirimle 640 fiyat verdiler.Balata veya başka birşey varmı diye sordum,olursa bakımdaki kontrollerde ortaya çıkar dediler.Dsg yağı hiç geçmedi.

• true lies kullanıcısına yanıt
    sanırım kuru tip dsg de yağ değişimi yokmuş..cevap için teşekkürler
  • çok soru soruyorum mazur görün lütfen...bu turbo yağlanması ile ilgili; mesela araca bindik yağ sıcaklığı 60-65, beş km yola gittik. inerken beklicez mi, araca bindik yine yağ sıcaklığı düşük seviyede yine beklicez mi...yoksa yağ sıcaklığı belli bir seviyede olduğunda mı bu şekilde kullanacaz...açıklayıcı cevap yazan olur umarım...şimdiden teşekkürler:)
  • Merhabalar bütçem 57.000TL maksimum polo gti arıyorum kazasız boyasız km mümkünse 60bini geçmemiş ilgilenen arkadaşlar olursa 5075881808 mesaj yazabilirler
  • silenziozo S kullanıcısına yanıt
    yağ sıcaklığı düşükse 20-25sn bekliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 1 Aralık 2015; 22:10:27 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.