Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polo GTI ların bijon aralığı 5x100 olarak biliyorum, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Polo GTI ların bijon aralığı 5x100 olarak biliyorum, doğru mudur?

doğrudur. kışlık jant mı arıyorsun?
  • Teşekkürler. Evet, buldum sayılır. Saç jant alıyorum.
  • quote:

Teşekkürler. Evet, buldum sayılır. Saç jant alıyorum.

16 inç mi 15 mi buldun? benimkine 16 uyuyordu çok zor bulmuştum. audiden çıkma bulmuştum
  • 15 inç.
  • quote:

15 inç.

15 leri bulmak çok kolay. hayırlı olsun.
  • Teşekkürler. Evet bol miktarda var, normal polo jantları oluyor. :)
  • Araç içi bluetooth kit kullanan arkadaşlar, marka model önerisinde bulunabilirler mi?
  • DEĞERLI POLO BÜYÜKSÜN ÜYELERI UZUN ZAMAN ÖNCE KURMUŞ OLDUĞUMUZ BU ORTAMIMIZA FACEBOOKTA POLO BÜYÜKSÜN OLARAK DEVAM ETMEKTEYİZ IMZAMDAN DIREK OLARAK ULAŞABİLİRSİNİZ.

27 ARALIKTA YILIN SON BÜYÜK BULUŞMASINI DÜZENLIYORUZ. YER YENI KAPI MITING ALANI SAAT 1100 da görüşmek üzere
     ### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ###

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTi konusu sessizliğe büründü. mart ayında araç muayenesi geliyor. muayeneye giren oldu mu hiç?
  • Geçen ay muayneye gittim sorunsuz geçti. Sadece otomatik ayarlı xenonlar ayarsızmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Geçen ay muayneye gittim sorunsuz geçti. Sadece otomatik ayarlı xenonlar ayarsızmış

sanırım farlar bende de ayarsız. kasımda gece istanbula gittiğimde karşıdan gelenler paso bana sellektör yapmıştı. farlar gözlerini alıyordu galiba.
    ayar yaptrdın mı peki?
  • Hayır gerek duymadım, tuv standartından düşükmüş kısalar ama beni ne uzun yolda ne şehir içinde aydınlatma mesafesi rahatsız etmiyor.
  • quote:

Hayır gerek duymadım, tuv standartından düşükmüş kısalar ama beni ne uzun yolda ne şehir içinde aydınlatma mesafesi rahatsız etmiyor.

ben de rahatsız değilim ama karşıdan gelenler rahatsız oluyor
  • uzun farlar biraz zayıf gibi gti de...eski aracımın sanki daha iyi aydınlatıyo...sizlerin de öyle mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenziozo

uzun farlar biraz zayıf gibi gti de...eski aracımın sanki daha iyi aydınlatıyo...sizlerin de öyle mi acaba

valla onun hakkında bir yorum yapamayacağım..
  • polo gti icin (eski motor) önerebileceğiniz gundelik hayatta trafikte sıkıntısız kullanabileceğim basarili bir modifiye paketi yeri varmı?
    tuvden gecebilcek etrafı yıkmayan alarmları caldirmayan tok ses veren bi egzos (ac kapa vanalı değil)
    ve soruna yol acmayacak bir chip tuner. tercihan avrupa yakası
    ben yPtırdım cok memnunum diyenler yazarsa memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stage 1 yazılım+dump valve yeterli oluyor. Tuner olarak Rsa-Dr.Ecu-Pschiptuning bu üç firma tsi motorlarda gayet iyiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 12 Ocak 2016; 22:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberksan

polo gti icin (eski motor) önerebileceğiniz gundelik hayatta trafikte sıkıntısız kullanabileceğim basarili bir modifiye paketi yeri varmı?
    tuvden gecebilcek etrafı yıkmayan alarmları caldirmayan tok ses veren bi egzos (ac kapa vanalı değil)

Downpipe olmadan yazılım çok mantıklı değil, egt çok yükseliyor ama dp ile de muayaneden geçemezsiniz. Modifiyeye başlarken turbo arabada ilk olarak katalitik sökmekten başlamak lazım. Eski aracımda dyno üstünde dp ile tam 18 hp güç aldım. Polo da ise sadece Dp 2 2.5 boy hızlandırıyor ölçmedim ama tahminim en az 10 hp fark etmiştir.

Dp+Dv+Vw racing filtre kiti+Yazılım çok keyifli ve hızlı oluyor. Yazılım için RSA vey DR. Ecu oldukça iyiler. Dp ile beraber ortayı da sökerseniz ses sizin tam istediğiniz gibi olur. . Bende baharda bu setupa geçeceğim yazılımımı RSA ya yaptırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 13 Ocak 2016; 18:00:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bberksan

polo gti icin (eski motor) önerebileceğiniz gundelik hayatta trafikte sıkıntısız kullanabileceğim basarili bir modifiye paketi yeri varmı?

Downpipe olmadan yazılım çok mantıklı değil, egt çok yükseliyor ama dp ile de muayaneden geçemezsiniz.

DP ile neden muayeneden geçilmesin gayet de güzel geçilir. mart ayında geçeceğim. normal şartlarda dp olup olmadığı ne alttan ne de üstten belli değil. son ve orta susturucuyu orjinal hale getirip muayeneye gireceğim mart ayında.

sonucu buradan paylaşırım.

not: daha önce DP li dizel bravo ile muayeneden çok rahat geçmiştim.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.