Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (154. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet doğuş iyi öpmüş..yakında bende gidecek gibiyim..bana bujileri sölediler. fren hidroliği hiç sölenmedi...hangi servise gittiniz acaba..ben Ankara'dayım orada tavsiye edeceğiniz yer var mı
  • silenziozo S kullanıcısına yanıt
    Bende ankarada Konya yolu üstündeki doğuşa gittim memnun kaldım en azından sorunsuz randevu saatinde aracı bıraktım, söyledikleri saatte de aracımı teslim aldım. Fren hidroliği eğer araç 3 yılı doldurmuşsa değişiyormuş periyodik bakım paketine dahil değilmiş. Benim araç ocak 2013 çıkışlı 3 yıl dolduğu için değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Bende ankarada Konya yolu üstündeki doğuşa gittim memnun kaldım en azından sorunsuz randevu saatinde aracı bıraktım, söyledikleri saatte de aracımı teslim aldım. Fren hidroliği eğer araç 3 yılı doldurmuşsa değişiyormuş periyodik bakım paketine dahil değilmiş. Benim araç ocak 2013 çıkışlı 3 yıl dolduğu için değişti.

hidrolik fiyatının maiyeti nedir? benim araç da 3 yılını dolduracak az kaldı.
  • cevap için teşekkürler..benim de 3 yılı doldurdu sayılır...anlaşılan bin tl civarı vericez gibi...bir de aldığım arkadaş bakımlarını Ankara eskihisar vw yetkilide yaptırmış...burası evime uzak acaba doğuşa gitsem iyi niyet garantisinde sıkıntı olur mu ki...yoksa yine Eskihisar' a mı gitsem ne dersiniz???
    Yetkili herhangi bir servise gidebilirsiniz. Sonuçta doğuş yetkili kılmış eskihisarı iyi niyetten yana sıkıntı yaşamazsınız hatta doğuş hariç aydoğanlar, eskihisar gibi firmalarda iyi niyet daha rahat işliyor diyenler var. Doğuş çankaya hem iş yerime yakın olduğu için, hem de müşteri servisi bulunması dolayısıyla tercih ettim.

Fren hidroliği ekstra 180 lira gibi bir ücret.
  • Arkadaşlar GTİ' de kaçıncı devirden sonra turbo devreye giriyor.....bir de sakin kullanımda turbo devreye gitmemiş ise yine kontak kaparken beklemek gerekir mi?
  • Turbo yaklaşık 3200dd sonra boost yapmaya başlıyor. Ben her soğuk çalıştırmada ve nasıl gezerzem gezeyim kapatmadan önce 1dk kadar bekliyorum.

DP mi sonunda fırsat bulup yaptırdım. Vogtland 30/50 yayları taktım. Arkalara 15m spacer aracın kaderi değişti resmen hem tutuş hem de görüntü olarak. Yaylarla beklediğimden daha yumuşak bir sürüş var. Kardeşimin ibiza cupradaki KW V1 coilleriyle kıyaslarsam çok yakın diyebilirim konfor olarak. Sıra geldi DV ve yazılıma
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirme için...3000 devire gelmeden kullanilmis ise beklememin açıklaması nedir acaba...bilgisizligimi mazur görün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pek bir amacı yok aslında, takıntı denebilir.
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo 2000 devirden itibaren devreye giriyor, arkadaşın söylediği 3000 devir civarında peak basıncına ulaşıyor.
  • Shendelzare kullanıcısına yanıt
    şimdi anlaşıldı neden beklemek gerektiği:) teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenziozo

Arkadaşlar GTİ' de kaçıncı devirden sonra turbo devreye giriyor.....bir de sakin kullanımda turbo devreye gitmemiş ise yine kontak kaparken beklemek gerekir mi?

satılık ilanlarında yazan "yağ sıcaklığı düşene kadar rölantide beklenmiştir" vs safsatalarına inanmıyorum. bu kafayla araba mı kullanılır? işim gücüm yok 5 dk arabanın içinde çalışır vaziyette bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Arkadaşlar GTİ' de kaçıncı devirden sonra turbo devreye giriyor.....bir de sakin kullanımda turbo devreye gitmemiş ise yine kontak kaparken beklemek gerekir mi?

satılık ilanlarında yazan "yağ sıcaklığı düşene kadar rölantide beklenmiştir" vs safsatalarına inanmıyorum. bu kafayla araba mı kullanılır? işim gücüm yok 5 dk arabanın içinde çalışır vaziyette bekleyeceğim.

Valla ben çalıştırıncada bekliyorum duruncada bekliyorum, gidiceğim yere 2 dakika geç gitsem ne olur? Durduğumda da arabayı çalışır bırakıyorum bi inip geriniyorum, arabanın içini düzenliyorum falan yani çok imkansız bişey değil bunu yapmak.

• sen pistte kullanıyorsun, pistte aşırı yorduktan sonra olabilir ama normal kullanımda öyle beklemeye değmez. koskoca alman markası böyle yapın dese o arabayı kimse almaz. beklerken harcadığın benzine yazık.
  • ya performanslı kullanırsın anlarım ama markete gittik bekle, kasaba gittik bekle, eve geldik bekle...yani bu böyle olmaması gerek diye düşünüyorum...sizce de bi anormallik yok mu...böle olsa kitapçığında fln yazardı gibime geliyo
  • quote:

ya performanslı kullanırsın anlarım ama markete gittik bekle, kasaba gittik bekle, eve geldik bekle...yani bu böyle olmaması gerek diye düşünüyorum...sizce de bi anormallik yok mu...böle olsa kitapçığında fln yazardı gibime geliyo

olmaz tabi hocam o şekilde araba kullanılmaz. ben 3 yıldır beklemeden kapatıyorum. bir sorun görmedim. asıl dsg şanzımana dikkat etmek lazım. araba tam durmadan geriye takmamak, kırmızıda beklerken frene tam güçle basmak gibi detaylara dikkat edilmesi lazım.
  • kırmızıda tam güçle basmak ne demek anlamadım...bir de boşa alıyomusunuz beklerken...gerek yok diye duymuştum ama...
  • quote:

kırmızıda tam güçle basmak ne demek anlamadım...bir de boşa alıyomusunuz beklerken...gerek yok diye duymuştum ama...

frene yarım bastığında şanzıman arabayı hareket ettirmek için uğraşıyor bu da gereksiz yük bindirmek olur, tam basarsan bunu yapmıyor. beklerken boşa almana gerek yok.
  • hımm... anladım hocam haklısın:) peki bişey daha sorsam...benim tayin durumum olabilme ihtimali ve doğal olarak istemesem de aracı satma ihtimali olabilir...2013 model piyasa yı pek anlayamadım..70,60 yazan var tahmini sorunsuz kaça verilebilir...fikri olan var mı acaba???
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.