Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (155. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: silenziozo

hımm... anladım hocam haklısın:) peki bişey daha sorsam...benim tayin durumum olabilme ihtimali ve doğal olarak istemesem de aracı satma ihtimali olabilir...2013 model piyasa yı pek anlayamadım..70,60 yazan var tahmini sorunsuz kaça verilebilir...fikri olan var mı acaba???

özellikleri nedir? 4 kapı, cam tavan, kaza boya vs vs
  • 2013 cam tavan, 4K, rcd 510, digital klima, sürüş konfor paket, detroit jant..58 bin km...sadece ön tampon boyalı/değişmiş:)
  • silenziozo S kullanıcısına yanıt
    %100 stock.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenziozo

2013 cam tavan, 4K, rcd 510, digital klima, sürüş konfor paket, detroit jant..58 bin km...sadece ön tampon boyalı/değişmiş:)

cam tavan ve dijital klima hariç benimkiyle aynı. 58'e satarsın hocam. daha fazlaya satabilmek için beklersin 2-3 ay.
  • anladım hocam...aslında çok özel araç vergi, kullanım, yakıt, hız herşey var...geleceğe dönük 'kupon' niteliğinde...ilerleyen zamanda satma durumunda kalsam da yine aynı aracı alma niyetinde olacağımı biliyorum... cevaplar için teşekkürler:)
  • ben de haftaya salıya muayene randevusu aldım. bakalım downpipe ile geçebilecek miyim?
  • Arkadaşlar merhaba aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istiyorum umarım bilen kişi veya kişiler vardır.

Aracım 1.2 tsi 90hp Polo Lounge. Aracımı 25 Aralıkta aldım ve şuan 3100 km'de. Performans anlamında çok çok memnunum herhangi bir sorunum yok zaten benzin öyle pahalı ki basmaya korkar olduk. Lakin aklımı kurcalayan bir yazılım olayı var ki bu konuya bir türlü karar veremiyorum.

Benim için sorunsuzluk önemli bir kıstas zaten kimse de kendi yapacağı bir uygulama yüzünden yeni aracının sorunlar çıkartmasını istemez.

Yazılımı yaptırmayı isteme nedenim: Tork artışı ile araba şehiriçi normal sürüşlerde 1400d/dak üstünde çok daha atak olacak. 160 tork değilde 200-220 tork olsa çok daha iyi çekiş sağlayacak. Zaten benim üst hızlarda işim yok. Uygun vites oranlarında giderken gaza minik dokunuşumla daha seri hızlansın yeter. Onun dışında uçup kaçsın istemiyorum zaten sakin kullanırım aracımı.

Yazılımdan korkma nedenim: Zaten performanstan memnunum. Fazladan performans isteme sevdasına gidip olmadık şeylerle boğuşmaktan korkuyorum.

Bana önerileriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 8 Mart 2016; 19:56:21 >

• oynama orjinal haliyle bin. performans istiyorsan bizim araçlardan al bir tane.

zaten senin arabana henüz yazılım yapılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Mart 2016; 20:52:32 >
  • DSG için ayrıca dikkat etmek gereken nokta aracı eğimli yere park ederken boşa alıp el frenine arabayı bindirdikten sora aracı P konumuna almak. Eğimli yerde frene basıp direk olarak P'ye alınca DSG yüke biniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

oynama orjinal haliyle bin. performans istiyorsan bizim araçlardan al bir tane.

zaten senin arabana henüz yazılım yapılmıyor.

Mehmet Gazihan'ın internet sitesiyle Ecufast'in internet sitesinde uygulama yapılmış araçlar mevcut 130hp civarında güç almışlar. Zararının olacağını mı düşünüyorsunuz siz? yani bu evhamımın haklılık payı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Soft bir yazılımla keyifli olacaktır aracınız. 2 tane yazılımlı araç kullandım, Poloya da yaza doğru yaptıracağım ben hiçbir sıkıntı yaşamadım bu güne kadar. Doğru ellerde yapılan yazılımla herhangi bir sorun yaşamazsınız. RSA veya DR.ECU/ECUFAST VW için deneyimi ve başarılı firmalar.
  • Hardtouch kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten abartili bir gucten ziyade sorun cikartmayacak en uygun ayarda bir islem yapilmasi gonlumden gecen. Sehiricinde ilerlerken oldugum viteste, pedala minik bir baskiyla tork etkisini biraz daha fazla hissedip sollamami yapip orta seride geceyim. Beklentim bu.. Eger yaptirirsam, yapacak firma gorevlisine de beklentimi tam anlamasi icin durumu bu sekilde aktaracagim.

Yazilim yakit tuketimini arttiriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Tüketim normal şartlarda sürüş stilinizi hiç değiştirmezseniz, yazılım öncesi ve sonrasında sizin aracınızda 0,5lt/100km civarında düşme olabilir. GTC'ye yazılım yaptırınca 1 lt kadar düşmüştü tüketim, megane coupede hiç değişmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Tüketim normal şartlarda sürüş stilinizi hiç değiştirmezseniz, yazılım öncesi ve sonrasında sizin aracınızda 0,5lt/100km civarında düşme olabilir. GTC'ye yazılım yaptırınca 1 lt kadar düşmüştü tüketim, megane coupede hiç değişmedi.

Sürüş stili değişmeden ben yükselme olacak diye düşünürken, bu durumun olmayacak olması ayrıca memnun etti. Bilgiler için teşekkür ederim. :)
  • Arkadaşlar merhaba,
    Ben de aracım için dv arayışındayım. Özellikle polo gti için dv diye mi aramalıyız, yoksa 1,4 TSI (122hp, 160hp) için olan dv bizim araçlar için de kullanılabiliyor mu? Ya da genel olarak Polo GTI için uygun olan dv listesi var mıdır?
    Teşekkürler.
  • ben gfb dv kullanıyorum. 1,5 bara kadar kaçırmadan sorunsuz kullanabilirsin.
  • Ben, 2. el forge ile sıfır GFB arasında kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Ben, 2. el forge ile sıfır GFB arasında kararsızım.

1,5 bardan yüksek bir basınç düşünüyorsan forge al.
  • Ben aracı aldığımda zaten yazılımlıydı, ama hiçbir parametresini bilmiyorum, doğal olarak kaç bar olduğunu da.
    Ancak soft yazılım olduğu için 1,5 bar ın altında olduğunu tahmin ediyorum. Nasıl ve nerede ölçtürebilirim kaç bar olduğunu?
  • ankaradaysan benim ELM cihazıyla bakarız. ama basınç sensörü 1.5 bardan fazlasını okumaz.
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.