Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (156. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim teklifin için ama Çorlu'dayım (Tekirdağ).
    Bu arada mevcut dv tam olarak nerede, motor kapağının altında biryerlerde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Teşekkür ederim teklifin için ama Çorlu'dayım (Tekirdağ).
    Bu arada mevcut dv tam olarak nerede, motor kapağının altında biryerlerde mi?

DV, turuncu yağ çubuğunun yanında ki siyah parça. Motor kapağını kaldırınca görünüyor. Ben gfb aldım gaz tepkileri çok değişti. Araba daha stabil hızlanmaya başladı. Kesilme problemim gitti.
     ### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 14 Mart 2016; 18:30:29 >

• ONRCNGTI kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mahsuru yoksa gfb dv yi nereden kaça aldığınızı da paylaşabilir misiniz?
  • Booster Performance dan aldım. 600 lira fiyatı var. Model kodu: T9355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONRCNGTI -- 15 Mart 2016; 12:34:51 >
  • Arkadaşlar bugün ss downpipe ve vw racing filtre kitiyle muayeneden geçtim. Xenon farlarda ayarsızlık çıktı o da hafif kusur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

quote:

Orijinalden alıntı: bberksan

polo gti icin (eski motor) önerebileceğiniz gundelik hayatta trafikte sıkıntısız kullanabileceğim basarili bir modifiye paketi yeri varmı?
    tuvden gecebilcek etrafı yıkmayan alarmları caldirmayan tok ses veren bi egzos (ac kapa vanalı değil)
    ve soruna yol acmayacak bir chip tuner. tercihan avrupa yakası
    ben yPtırdım cok memnunum diyenler yazarsa memnun olurum.

Downpipe olmadan yazılım çok mantıklı değil, egt çok yükseliyor ama dp ile de muayaneden geçemezsiniz.

DP ile neden muayeneden geçilmesin gayet de güzel geçilir. mart ayında geçeceğim. normal şartlarda dp olup olmadığı ne alttan ne de üstten belli değil. son ve orta susturucuyu orjinal hale getirip muayeneye gireceğim mart ayında.

sonucu buradan paylaşırım.

not: daha önce DP li dizel bravo ile muayeneden çok rahat geçmiştim.

quote:

Orijinalden alıntı: toxoplazma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bberksan

polo gti icin (eski motor) önerebileceğiniz gundelik hayatta trafikte sıkıntısız kullanabileceğim basarili bir modifiye paketi yeri varmı?
    tuvden gecebilcek etrafı yıkmayan alarmları caldirmayan tok ses veren bi egzos (ac kapa vanalı değil)
    ve soruna yol acmayacak bir chip tuner. tercihan avrupa yakası
    ben yPtırdım cok memnunum diyenler yazarsa memnun olurum.

Downpipe olmadan yazılım çok mantıklı değil, egt çok yükseliyor ama dp ile de muayaneden geçemezsiniz.

DP ile neden muayeneden geçilmesin gayet de güzel geçilir. mart ayında geçeceğim. normal şartlarda dp olup olmadığı ne alttan ne de üstten belli değil. son ve orta susturucuyu orjinal hale getirip muayeneye gireceğim mart ayında.

sonucu buradan paylaşırım.

not: daha önce DP li dizel bravo ile muayeneden çok rahat geçmiştim.

sonuç dp ile muayeneden geçilirmiş. önemli olan dp nin büyüklüğü. 70 lik takarsan farkedilmesi kolay olacağından geçemeyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 16 Mart 2016; 11:58:22 >

• :)
  • arkadaşlar belli mesafe için yakıt tüketimini ölçebilir miyiz...böyle bir özellik var mı gti'de...
  • GTi cılar napıyosunuz? sattınız mı arabalarınızı? sesiniz çıkmıyor

3400 km sonra bugün yağ lambası yandı.
  • DV yi de aldık bakalım . Şimdi filtre arıyorum ama vwr için efsane fiyatlar var piyasada BMC CDA veya OTA bakınıyorum, onları da bulmak pek kolay değilmiş.
  • quote:

DV yi de aldık bakalım . Şimdi filtre arıyorum ama vwr için efsane fiyatlar var piyasada BMC CDA veya OTA bakınıyorum, onları da bulmak pek kolay değilmiş.

Dv niz hayirli olsun Tarkan Bey. Ben de spacer, dv ve hava filtresi aldim. Malum sitede 1 tane uygun fiyatli OTA var, bakmanizda fayda var. Ilani bulamazsaniz linkini gonderebilirim. Simdi dp arayisindayiim, dp ya da komple egsoz ya da alternatif herturlu oneri ve goruse acigim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim sizin ürünler de hayırlı olsun güle güle kullanın. Malum sitedeki arkadaşı yarın bir arayacağım taksit imkanım olursa almayı düşünüyorum bakalım. DP için bence customa yönelebilirsiniz. Ben Custom DP ve devamında son susturucuya kadar düz boru yaptırdım ses oldukça tatminkar. Stok halinden 100-200 süresi 1.5-2 sn kadar düştü. 600-700 gibi fiyatlara dp+orta iptalini yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardtouch -- 20 Nisan 2016; 23:38:39 >
  • muayeneden beri son susturucuyu orjinal kullanıyorum. ses gayet güzel oldu. sound actuator sizde takılı mı? ben onu söktürmüştüm, yeniden taktırsam mı diye düşünüyorum.
  • quote:

Teşekkür ederim sizin ürünler de hayırlı olsun güle güle kullanın. Malum sitedeki arkadaşı yarın bir arayacağım taksit imkanım olursa almayı düşünüyorum bakalım. DP için bence customa yönelebilirsiniz. Ben Custom DP ve devamında son susturucuya kadar düz boru yaptırdım ses oldukça tatminkar. Stok halinden 100-200 süresi 1.5-2 sn kadar düştü. 600-700 gibi fiyatlara dp+orta iptalini yaptırabilirsiniz.

Teşekkürler. Umarım filtreyi istediğiniz şartlarda alabilirsiniz.
    Bakalım buralarda custom dp yaptırabileceğim iyi biryer bulabilecek miyim?
  • Arızalandığı için ben sound actuator u sökmüştüm ancak sesini de aramıyor değilim. Sound actuator varken de egsoz sesinin duyulacağını pek sanmıyorum. Kriter sadece ses ise 2si bir arada çok da anlamlı değil gibi.
  • quote:

Arızalandığı için ben sound actuator u sökmüştüm ancak sesini de aramıyor değilim. Sound actuator varken de egsoz sesinin duyulacağını pek sanmıyorum. Kriter sadece ses ise 2si bir arada çok da anlamlı değil gibi.

oem susturucuyu takınca benim egzoz sesi baya azaldı zaten.
  • Merhabalar,
    Linkteki için ne dersiniz?

komple egsoz
  • quote:

Merhabalar,
    Linkteki için ne dersiniz?

komple egsoz

fiyatı eh işte ama ortada susturucu yok. bu şekilde çok gürültülü olur. polisler rahat bırakmaz.
    performans olarak güzel olur ama gürültüye katlanır mısın bilemem.

benim egzoza çok benziyor. bendeki DP orjinal SS dp. ortada susturucu vardı. sondaki egzoz aynı. sesi güzeldi ama muayeneden geçemem diye sonu söktürüp orjinal egzozu taktırdım. şimdi çok güzel.

• eğer alırsan bence ortaya orjinal orta susturucu boyutunda bir susturucu tak. sesi biraz kesersin.
  • Yorum için teşekkürler. Arkadaşla görüştüm, orta susturucuyu sonradan taktırmış, şu anda orta susturucu var yani. Sesi için de video gönderdi, dinledim hoşuma gitti, ancak bu kadar para vermeli miyim, değer mi konusunda emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.