Şimdi Ara

### POLO GTİ 6R ANA BAŞLIĞI ### (158. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.286
Cevap
19
Favori
227.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çarşamba günü yazılımlı, dp'li, vw racing filtreli GTi'm ile annem ve ben samsuna gittim. 100-110 gibi hızla 100 km'de 6.1 lt yakıt tüketti.

geçen sene ise aynı yolu yeğenimin polonun yarı beygir gücüne sahip (105 hp) kara düzen otomatik 1.5 mazda 2'si ile bir depo yakıtla ancak katedebilmiştik.
  • Arkadaşlar 60 bin bakımında yetkiliye gitmek istemiyorum..bin civarı para istiyor...benden önceki arkadaş da 45 bin bakımını özelde yaptırmış...Ankara'da bizim araçlardan anlayan orjinal parça kullanan, özel servis tavsiye edecek var mı acaba...?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: silenziozo

Arkadaşlar 60 bin bakımında yetkiliye gitmek istemiyorum..bin civarı para istiyor...benden önceki arkadaş da 45 bin bakımını özelde yaptırmış...Ankara'da bizim araçlardan anlayan orjinal parça kullanan, özel servis tavsiye edecek var mı acaba...?????

ne yapıyorlar ki 60bin bakımında bu kadar para istiyorlar?
  • işte hocam filtreler, yağ, extra fren hidroliği ve bujiler varmış.
  • Herkese merhaba.
    Aracımda H&R yay var, basıklığından memnunum ancak çok sert olduğu için konfor seviyesini az da olsa arttırabilmek için makul fiyatlı coilover a geçmeyi düşünüyorum. İlk akla gelen de Jom marka. H&R den 1 tık iyi olsa yeterli benim için. Jom bu beklentimi karşılar mı? Kullanmış olan, değerlendirme yapabilecek arkadaş var mıdır?
  • quote:

işte hocam filtreler, yağ, extra fren hidroliği ve bujiler varmış.

fren hidroliği dışında diğer işlemleri yetkili serviste yaptırma. aydoğanlardan parçaları al dışarıda taktır. bujileri ngk bkr7eix kullanabilirsin.
  • bilmediğimden soruyorum.. neden fren hidroliğini dışarıdan alıyım...önemli mi ki..sanırım bir parça değil yağ sadece:)
  • quote:

bilmediğimden soruyorum.. neden fren hidroliğini dışarıdan alıyım...önemli mi ki..sanırım bir parça değil yağ sadece:)

yok hocam dediğimi yanlış anladın. fren hidrolik değişimi kolay değildir. onu serviste yaptır. diğerlerini istediğin yerde yaptırabilirsin.
  • tamam hocam şimdi oldu:)
  • ya aklıma geldi de; yazılımın üzerine bir de RaceChip gibi bir performans box taksak, nasıl olurdu?
  • gti ye cti diyen adamla konuşmaya değmez hocam..bi de 40 bin diye ısrar ediyo:)
  • Saffet Hocam, bkr7eix diye arattığımda birçok farklı marka araba için olanlar karşıma çıkıyor. Bizim araçlar için olanların farkı var mı, bkr7eix olması yeterli mi?
    Linkteki bizim için uygun mudur mesela?

link
  • quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Saffet Hocam, bkr7eix diye arattığımda birçok farklı marka araba için olanlar karşıma çıkıyor. Bizim araçlar için olanların farkı var mı, bkr7eix olması yeterli mi?
    Linkteki bizim için uygun mudur mesela?

link

Hocam piyasada sahte ngk çok var. O yüzden orjinal alman için yetkili satıcıdan almanı öneririm. bujimarket.com sitesine üye ol. Oradan satınal.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eyvallah hocam siteye uye oldum ama bizim araci listede bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: amf23

Eyvallah hocam siteye uye oldum ama bizim araci listede bulamadim.

Arabayı bulmana gerek yok. Bkr7eix al işte. Hayırlı olsun.

• Tamamdır hocam saolasın.
  • ankaralı polo gti'cı arkadaşlar. nasılsınız? bir rolling yapsak olmaz mı?
  • Bir akşam buluşsak keyifli olur gerçekten. Ben iş olarak ciddi yoğun olduğum bir dönemdeyim ama bir organizasyon olursa birkaç saat ayırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardtouch

Bir akşam buluşsak keyifli olur gerçekten. Ben iş olarak ciddi yoğun olduğum bir dönemdeyim ama bir organizasyon olursa birkaç saat ayırabilirim.

Organizasyon yok hocam. Zaten topu topu forumda yazıp da ank'da olan polo gti sahibi sen ve ben varız. Hafta sonu gölbaşı yoluna doğru çevre yoluna çıkar iki basarız.

• Bir kişi daha vardı sanki, Benim araba hafif gelir sana hocam sadece pd var sotk devam ama her türlü basarız sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.