Şimdi Ara

Polo mu, 308 mi, 207 mi, C3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar...35.000-37.000 arası bir bütçeyle tam otomatik, hatchback, sıfır bir araç bakıyorum...birkaç aylık incelemelerim sonucunda bu 4 araç arasında kalmış bulunmaktayım..C3 ve 308 in kokpiti ve dış görünümü çok şık duruyor..polo daha sade,düz,kısmen donanımsız ama sağlam,kendini kanıtlamış bir araç...207 nin son gelecek 120 hp lik tam otomatik versiyonu ise bayağı donanımlı olarak 308 in daha donanımsız versiyonuna yakın bir para yapıyor...siz olsanız tercihiniz ne olurdu,aracı daha çok bayan kullanacak,konfor da önemli..deneyimlerinizi paylaşırsanız memnun olurum...şimdiden teşekkürler

• Bu araçlar içinden 308 tabiki.
  • 308 diğerlerinden bir üst sınıf
  • konfor öncelikliyse 308...
  • Üst sınıf bir araç 308 Hdi 110HP... Kullanıcısı olarak çok memunum istediğinde gider, istemediğinde gitmez dedikleri bir araç hız benim için öncelik ama konfor ve parklarda hiç sorun yaşamadım 308 igne deliğine bile girer bir menevra sistemine sahip onayladım, çoğu arkadaş pejolarda olmadığını düşünüyor ama beni bu yönden etkiledi ve sasırttı.
  • Prestij için tabi ki Polo, çünki o bir volkswagen.
  • arada sınıf farkı var digerleri 308 konforunu sunamaz. kesinlikle 308 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgufer

Prestij için tabi ki Polo, çünki o bir volkswagen.

markaya bakarakmı alıyorsunuz siz araçlarınızı?
  • 308 bir üst sınıf ama otomatik alcaksanoz eğer hiç düşünmeden POLO DSG alın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı:Power

quote:

Tabi ki hayır. Sadece bazı arkadaşlara gönderme yapmak için söyledim. Malum seçeneklerden biri volkswagen olunca, diğer seçenekler önemini kaybediyor artık onlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgufer -- 1 Mayıs 2011; 13:29:45 >
  • quote:

quote:

quote:

Tabi ki hayır. Sadece bazı arkadaşlara gönderme yapmak için söyledim. Malum seçeneklerden biri volkswagen olunca, diğer seçenekler önemini kaybediyor artık onlar için.

ben ortada bir yanlış göremedim evet vw varsa ortada bir kalite vardır yalan yokki doüru olan bu
    şimdi pejo 207 polumu kıyaslayalım adamı taşlarlar be

• 308
  • Kesinlikle 308
  • 308
  • bu listede 308... ama arada sınıf farkı var.

polo güzel ve hoş araba ama ben geçenlerde yurt dışındaydım, nedense polo avrupada pek yok. sokaklar 207 ve punto dolu ama polo yok... sonuçta küçük arabada fiyat daha önemli ve VW markası için ekstra vermeye değer mi acaba?
  • yorumlarınız için çok tşk arkadaşlar...dün peugot,wv,citroen bayiilerinin hepsine tek tek gidip araçları inceleme fırsatı buldum...

1.polo DSG 1.4 85hp araç dış görünüm ve iç tasarım açısından bariz olarak peugot ve citroen in gerisindeydi,iç mekanda kullanılan plastik oldukça basit geldi+donanım olarak park sensöründen, sis farlarına, navigasyondan, çelik janta hemen her şey opsiyonel ve fiyata dahil değildi...ve fiyat olarak 36.400 ytl fiyat aldım...tabii ki şanzıman kalitesi,sürüş dinamikleri,yol tutuş vb gözönüne alınırsa polo hep ön plana çıkan bir model ki bunda ww olmasının payı büyük gbi,yalnız öte yandan araç o fiyata oldukça basit gözüküyor,opsiyonlarla birlikte fiyat 39 lara yaklaşıyor,bilemiyorum..

2.C3....Aracın dışarıdan görünümü,tasarımı,içindeki malzeme kalitesi,visiodrive olayı vb oldukça hoş gözüküyordu..comfort plus paketi+zenith cam+hemen hemen full donanım 36.500 fiyat aldım en son..120 hp, 1.6 ve BVA tam otomatik viteste gayet ii gözüküyordu,+süspansiyon yumuşaklığıyla konforunun oldukça iyi olduğu söyleniyor bu aracın ki aracı eşim kullanacağından ve kısa mesafelerde kullanacağımızdan performans 2.planda kalacak gbi,bu noktada c3 her açıdan hoş olmakla birlikte zenith camın altında iöçteki açılır kapanır tavan bana biraz bozulablirmiş gbi geldi+virajlarda savrulma problemi ve direksiyon hissizliğinden bahsediliyor?

3.PEugot 308 i dışarıdan görür görmez bayıldım,içi de gayet geniş,ferah,şık,1.6 120 hp idi tam otomatik araç...38.000 fiyat aldım ki bu fiyata bazı donanımlar dahil değil,donanım zenginliğiyle 39.500 e kada rçıkablir...bu araçla ilgili kafama takılan da süspansiyonlarının aşırı sert olup olmadığı,satışçı eleman süspansiyonlaır serttir dedi ki bu pek istemdiğimiz birşey,her çukuru içeride hissedip zıplamak pek hoş olmuyor..yol tutuş 2.planda bu anlamda..konfor öncelikli..şu an için bu araca yakın duruyor gibiyim yalnııız sanırım 2 ay içind eyeni kasası, makyajlanmış hali gelecek...fiyat farkı ne olur beklemeye değer mi vb bilemiyorum

4.peugot 207 ye gelirsek,önümüzdeki ay yeni gelecek versiyon 120 hp 1.6 tam otomatik...+full donanımlı...37.000 fiyat çekti....ki bu araç da hem içten hem dıştan gayet şık gözüküyordu+süspansiyonlarının 308 den yumuşak olduğunu belirtti satışçı...ama burada da 207 ye 37.000 vermek biraz fazla kaçar gbi gelio...kısacası kafamız karışık halen:)

bu fiyatlar ve yorumlara dair görüşlerinizi bekliyorum

• Konu bayan arabasıysa yelpezenizi genişletebilirsiniz...

Fiat Punto: denedim içi küçük geldi bana ama herkes bu arabadan çok memnun. Otomatik dizel + bir sürü özellik 39 bine filan. Otomatik benzinli daha da ucuzdur. Tahminime göre istediğiniz bütün özellikleri diğerlerinden daha ucuza bu arabada bulursunuz.
    Hyundai i20: fena bir araba değil ama bunun otomatiği eski tarz galiba, ben almazdım ama bir araştırın.
    Ford Fiesta: Bunun da süspansiyonu sert gelebilir size. Araba yol tutuşuna göre ayarlanmış.
    Colt: Geçen Aralık ayında 26500TLye satıldı bunlar, şu andaki aklım ve param o zaman olsaydı bundan alırdım. İstediğiniz özellikler bunda var. Ama tipi herkese göre değil.
    Jazz: bu arabaya hiç bakmadım ama kullananlar memnun
    Polonun kuzenleri Seat İbiza ve Skoda Fabia da var.

EK: Punto Evo Dynamic ve Dualogic 32600TL liste fiyatı... Polo DSG Comfortline ile eşdeğer özellikler olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali777 -- 1 Mayıs 2011; 15:25:21 >

• 308 için çok bir fiyat farkı olacağını zannetmiyorum, makyajsız kasaların fiyatı daha da aşşağı iner hatta. Makyajdaki değişiklikleri öğrenerek karar vermeniz lazım beklemeye deyip değmeyeceğine.

Bu araçlar arasında tercihim 308 olurdu, 207 için satış elemanı daha yumuşak süspansiyonlu dese de daha kaliteli bir sürüş yaşatacağına inanmıyorum açıkçası.
  • aslında buraya yazdığım araçlar uzun inceleme ve elemeler sonrası belirlediğim araçlar...punto evo ilk düşündüğümüz araçlardandı ancak dualogic vitesten dolayı vazgeçtik,tam otomatik bir araç istiyoruz mutlaka...honda jazz da çok iyi bir araç olmasına rağmen i-shift nedeniyle elendi...yoksa iç mekan ferahlığı,konforu,sürüşü gayet güzel bir araç+tipi biraz fazla kadınsı geldi(her ne kadar eşimize alıyorsak da biz de kullanacağız elbet:))...mitsubishi de tipsizlikten kaybedenlerden,fiesta nın içi çok boğucu,dıştan çok şık olsa da...+dediğiniz gibi süspansiyonlar bi felaket,çok sert...i20 de bana basit gelen araçlardan+hyundai almak istemiyorum...

sonuçta en son elediklerimden biri de mazda 2 idi ki onu elerken zorlandım,iç mekan darlığından gitti yoksa o da baya iyi bir araç...

nihayetinde işte bu belirttiğim 4 araçtan biri alıncak kesin,değerli katkılarınız için tşk,devamını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

quote:

quote:

ben ortada bir yanlış göremedim evet vw varsa ortada bir kalite vardır yalan yokki doüru olan bu
    şimdi pejo 207 polumu kıyaslayalım adamı taşlarlar be

Vw polo ile 308 arasındaki farklar dünya kadardır, karşılaştırma otomobili bile olması ilginç ama arkadaşımız sormuş ve size niye polo cazip onu açıklayın bizde o zaman poloya geçerim, sağlam dersiniz başka birsey diyemezsiniz airbag bile polo çok az güvenlik bu olsa gerek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.