Şimdi Ara

POLO NUN EDERİ NEDİR ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle , bir araba alcaz ama bak bak bak kafam patladı. Bütçem tam 14-15 civarı fazlası olmaz.
    Şimdi danışmak istediğim konu ne olmalı .
    2001 model comfortline polo buldum temiz 100000 tanıdıktan kazası belası yok 14000tl araba yapılı jantlı filmli suan müzik sistemide var.
    İyimidir fiyat sizce ederi nedir .

Bana pahalı kimi pahalı dedi kimi hemen al dedi kaçırma dedi ama herkes çok yakıyor dedi.
    Şehiriçi şehirdışı ne yakar bu meret dediğim gibi bu polonun ederi nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 18 Haziran 2010; 11:42:03 >

• Çok yakar lpg yede tam gitmez bu araç.. Git 1.3 fiat albea al derim bunu alacana
  • Şu Honda Civic ede bir bak derim.. 14 bin 800 demişler belki pazarlıkla 14 bine satarlar.. Ayrı eten Doğuş grubundan alacağın için Araba geçmişi bilgisi açısından kazık yeme tehlikende yok.. İlerde sorun çıkarsa her zaman hakkınıda ararsın.. Dost ile ye iç alış veriş yapma onuda söyleyim.. Aracın linki bu

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=294421
  • İki seneye satarım zaten ilk araba olcak zaten sahibi 100 tl 480 km gidiyormuş bir bilgin varsa 14000 eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas18

İki seneye satarım zaten ilk araba olcak zaten sahibi 100 tl 480 km gidiyormuş bir bilgin varsa 14000 eder mi

Arkadaşım nerde kullandığına bağlı Şehir içi Tüketimi çoktur bu motorun.. Yukarda linkini verdiğim Otomatik Civic ilede bu kmyi yaparsın hatta daha fazla yaparsın... Bence sen bir ara bu Honda Civic için Doğuş Oto Fenerbahçeyi... Araç yeni düşmüş, birisi kapmadan soru ver geçmişini aracın sorunu felam varmı diye.. Üstelik honda Motorları daha sağlamdır bana göre.. Dediğim gibi Doğuş Oto Aracın geçmişi konusunda bir yamuk yapmaz. Sonuçta Türkiyenin En büyük Distribütörü.. Sen ara sor bu aracı, benide haberdar et..
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-getz-1500-motor-dizel-temiz-normal-bir-arac/detay

getz niye düşünmüyorsun.. yakıt ekonomisini düşünüyorsan getz güzel araba..

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

İki seneye satarım zaten ilk araba olcak zaten sahibi 100 tl 480 km gidiyormuş bir bilgin varsa 14000 eder mi

Arkadaşım nerde kullandığına bağlı Şehir içi Tüketimi çoktur bu motorun.. Yukarda linkini verdiğim Otomatik Civic ilede bu kmyi yaparsın hatta daha fazla yaparsın... Bence sen bir ara bu Honda Civic için Doğuş Oto Fenerbahçeyi... Araç yeni düşmüş, birisi kapmadan soru ver geçmişini aracın sorunu felam varmı diye.. Üstelik honda Motorları daha sağlamdır bana göre.. Dediğim gibi Doğuş Oto Aracın geçmişi konusunda bir yamuk yapmaz. Sonuçta Türkiyenin En büyük Distribütörü.. Sen ara sor bu aracı, benide haberdar et..

sagol zaten sahibinde favori ilanlarım vardı daha koyalı 2 3 gun olmus şimdi satılmıstır diyor dediğin araca bakarım yukarıdaki verdiğim linklerdeki lere ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktas18 -- 18 Haziran 2010; 11:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-getz-1500-motor-dizel-temiz-normal-bir-arac/detay

getz niye düşünmüyorsun.. yakıt ekonomisini düşünüyorsan getz güzel araba..

olabilir neden olasın temizse dizel 15000 bir kurus fazlası cıkmaz o var işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

sagol zaten sahibinde favori ilanlarım vardı daha koyalı 2 3 gun olmus şimdi satılmıstır diyor dediğin araca bakarım yukarıdaki verdiğim linklerdeki lere ne dersin

Arkadaşım Sahibinden e güvenme.. Kişiyle muhatab olacaksın en az 1000 liraya gidecen aracı muayene felam ettircen.. Artı garantiside yok, aracı aldıktan sonra bir sorun çıkarsa muhatapda bulamazsın... Şu an ortalıkta tabiri caizse yolacak adam arayan çok fazla kişi var sahibinden comdada oldukça fazla.. Sen dediğim gibi bir soru ver bu hondayı, Avantajlarını sayayım:

1- Doğuş Oto Sana yanlış bilgi vermez

2- Satış işlemi çok kısa sürer.

3-Herzaman Muhatab olur karşında

4-Kişiyle uğraşıp dejenere olmazsın, Sonuçta karşında ciddi bir kurum olacak

5- Araç güzelse, gördüğüm kadarıylada acemiymişsin.. Debriyajla felam uğraşma al otomatik bas gaza gitsin araç..Debriyaj işkencedir. Hele sıkışık tarfikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 18 Haziran 2010; 12:06:12 >

• ilk araba olcak diye acemiliğin ne ilgisi var onu anlamadım maddi durumu 3 senedir anca topladım aktif araba kullanıyorum 5 senedir ama civic iyi hosta otomatik manuel alcam kesinlikle
  • arkadaslar baslığa dönsek iyi olur 14000 bine 2001 model polo alınır mı abs li comfortline modeli temz kullanılmış bakımları duzenli yapılmıs arkadasımda astsubaydan almıstı . eder mi etmez mi onu soruyorum arkadaslar zaten arabaya atlamıcaz pazar günü bir araba pazarına cıkcaz yukarıda arkadasın dediği gbi dod a bakarım acelem yok temiz olsun benim olsun.
  • quote:

arkadaslar baslığa dönsek iyi olur 14000 bine 2001 model polo alınır mı abs li comfortline modeli temz kullanılmış bakımları duzenli yapılmıs arkadasımda astsubaydan almıstı . eder mi etmez mi onu soruyorum arkadaslar zaten arabaya atlamıcaz pazar günü bir araba pazarına cıkcaz yukarıda arkadasın dediği gbi dod a bakarım acelem yok temiz olsun benim olsun.

Araba pazarında daha uygun fiyatlarda bulursun.Poloyu bilmiyorum ama yorum yazanlar çok yakıyor diyorsa dikkate almanda fayda var aynı paraya çok yakmayacak birsürü araba var. Hyundai getz veya Ford fiestaya bakmanı tavsiye ederim.. Araç kiralama firmalarında hep bu araçlar var.. Hem yakıt olarak üzmez hemde sorun çıkarmaz.. Önemli olan temizini bulmaktır çok km yapmış aracı almanı tavsiye etmem.

• quote:

Herkese iyi günler öncelikle , bir araba alcaz ama bak bak bak kafam patladı. Bütçem tam 14-15 civarı fazlası olmaz.
    2001 model comfortline polo buldum temiz 100000 tanıdıktan kazası belası yok 14000tl araba yapılı jantlı filmli suan müzik sistemide var.

Bana pahalı kimi pahalı dedi kimi hemen al dedi kaçırma dedi ama herkes çok yakıyor dedi.

Bence iyi bir servis'ten geçirilip araç sağlamsa vede içine sindiyse beğendiysen alınır derim polo güzel hb bi araba fiyatına göre iyi.Fakat dikkatimi çekti ressimdeki beyaz olan araç comfort deyilki normalde kapı yan çıtalar ve aynalar aynı renk olur bunda mad siyah?Ama comfort olan model film,jant,m.tesisatı'da varsa fiyat bence ideal 1,4 16vlf.75hb sanırım hem iyi gider basarsan hemde yavaş gidersen ekonomik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveyoukib -- 18 Haziran 2010; 12:48:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: loveyoukib

quote:

Herkese iyi günler öncelikle , bir araba alcaz ama bak bak bak kafam patladı. Bütçem tam 14-15 civarı fazlası olmaz.

Bence iyi bir servis'ten geçirilip araç sağlamsa vede içine sindiyse beğendiysen alınır derim polo güzel hb bi araba fiyatına göre iyi.Fakat dikkatimi çekti ressimdeki beyaz olan araç comfort deyilki normalde kapı yan çıtalar ve aynalar aynı renk olur bunda mad siyah?Ama comfort olan model film,jant,m.tesisatı'da varsa fiyat bence ideal 1,4 16vlf.75hb sanırım hem iyi gider basarsan hemde yavaş gidersen ekonomik olur.

abs si var ondan comfort dedim dediğn gibi de trend olabilir

• hıımm ozaman trend olmalı çünkü abs o modeldeki pololarda standart'dı sanırım bence 14bn tl'ye comfort'da alınabilir neden trend alıcaksınki almışken comfort al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.