Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam evet arkadaslar galiba artık olmayacak bi daha....Halbuki 20 aralık günü sorduğumda öyle dememişti yunus bey ve %90 bi daha olur volkswagen olmaz ama yerine ford ile olabilir demişti. Demekki o sadece aracıymış baksanıza olmadığına göre..Neyse işte sonunda bitti ve bazen özlüyorum.çektiğim sadece bir oyunum vardı onu da koyuyorum 4.pist belki izlemek isteyen olur hasret giderir sanırım youtubeda da birisinin oyunu var kim bilmiyorumhttp://rs123.rapidshare.com/files/28933327/polocup_macerasi.wmv
  • http://rapidshare.com/files/28950567/gecenaybirincisi.wmv.html işte bu da meschko nun ilk ay ki videosu(5 mb)..yukarıdaki 21 mb
  • gececeğim kardeş verdiğin adreste **** işaretli yere ne yazağız. söylersen sevinirim
  • rapidshare yaz..ikisine de..
  • ya kardesim nerden giriliyo bu polo oyununa ben bulamadim aciklarmisiniz?
  • girememen gayet doğal çünkü yeni sezon yok
  • sanırım yok bu yıl
  • arkadaşlar merhaba, ya ben bu skive sitesinde yeni bi rally başlamış onu gördüm. bp sponsor herhalde, ford araba ile yarışıyosun, bizim polocup a benziyo, belki önceden bahsedilen yarış budur, yakında ntv buna başlıyabilir diye düşünüyorum. zaten ntv polocup ı bu siteden aldıydı herhalde.
  • bu oyun rally championship eskiden vardı bilgisayardan oynuyorduk. level lar var 1,2,3,4 diye kazandıkça atlıyosun ama buna ek olrak oyun sırasında benzin ve yağ koymuşlar yarışırken onlarıda alman gerekiyo, ayrıca çarpmalarda veya yoldan çıkmalarda arabaya hasar veriliyo ve %100 olursa oyun bitiyo. güzel bi oyun ama bakalım ntv bunu ödüllü yarış halinde verecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetlale -- 14 Haziran 2007; 12:19:54 >
  • skive.co.uk sitesine girmedi ama google daarastırma yapınca yarısın varlığını görüyorsunuz Aşağıdaki linkte
    www.miniclip.com/games/championship-rally/en/
  • evet hatta high score tabelası bile var hadi arkadaslar girelim su sıralamaya
  • yalnız oyunun puanlama sistemi cok aptalca süre tersine işlerse daha cok puaan alıyorsun neyse bu oyunu ntv yaparsa süre acısından degerlendirir..iyi oyunlar herkese
  • evet gececeğim kardeş herhalde oyun almanya da başlamış bakalım bizim ntv verecekmi? inşallah verir. iyi eğlenceler.
  • Slm . dediğiniz oyuna şöyle bi baktım. polocupun benzeri sürüş hissi var ama yollar farklı olduğundan alışmak biraz sürüyor. Özleyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gececegim

skive.co.uk sitesine girmedi ama google daarastırma yapınca yarısın varlığını görüyorsunuz Aşağıdaki linkte
    www.miniclip.com/games/championship-rally/en/

güzel oyun saol
  • arkadaşlar oyunalani.com diye bi sitede HACI MURAT diye bi yarış başlamış bildiğimiz murat 124 320 km hız yapıyo çok gırgır güzel bi oyun ilgilenenlere bizim türkler hazırlamış herhalde.
  • ntv de tık yok. Halbuki yarış yapsa yazın vakit geçirmek için iyide olurdu. Hayır tatil olduğun için oynama sayısıda hayli katlanır millet zaten dört gözle bekliyor. Benim tek umudum geçen sene formula için yaptıkları yarış oyununu birdaha yapmaları. Geçen sene formula oyununda istanbula gitmiştik. ilk 5 E girenler. orda 1 saniye farkla 2. oldum ve arabayı kaçırdım. bayada bilet dağıtmışlardı. türkiyede yarış olduğuna göre gene yapabilirler. ama bir gerçek var her şey sponsora bağlı. formulanın sponsoru petrol ofisi. geçen sene o yapmıştı. ama bu sene ne polo cup ta ne formulada tık yok. yarışlar ağustosun 25 lerinde yapılacak
    polo cuptan ümidi kestim. ama formulada gene bir ümidim var.
  • f1 sayfasında mobil 1 diye oyun başlamış. 10 tane formula bileti veriyorlar. yalnız fazla ümitlenmeyin onunda hilesini bulmuş adi herifler.
  • ya bu oyun ne ben anlamadım
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.