Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ntvmsnbc'de polo oyunu var mı oynayan vvar mı?

dereceleriniz neler ?

• top 10 a bak bakalım
    3.06.573 şu an 5. yim ne yapsam daha iyisini yapıyor adamlar yaw
  • ben oynayacağım ama hata veriyor oyunu yüklüyor sonra antreman a tıklıyorum direktor player hata veriyor ne yapmalıyım
  • bu oyuna nerden üye olcaz ve nerden indircez
  • quote:

Orjinalden alıntı: MESUT52_34

ben oynayacağım ama hata veriyor oyunu yüklüyor sonra antreman a tıklıyorum direktor player hata veriyor ne yapmalıyım

firefox da açılmıyor.explorer dene

polocup.ntvmsnbc.com

ben bir türlü 3.30 un altına inemedim
  • ya ben bi türlü 3.24ün altına inemiyorum!!!!!
    8thsin arkadaşımız bu oyun hakkında biraz ipucu versen ya

oyunda bahsedilmeyen tuşlar var
    d tuşuna basınca noluyo bilmiyorum ama oyun bi an duruyo
    t tuşuna basınca oyunla ilgili dataları görüyoruz
    space tuşu da el freni sanırım
    r tuşu ise recovery

sizin keşfettiğiniz bişey varsa paylaşırsanız sevinirim
  • valla kasma bence o derece şimdi 40. lığa düştü zaten bahsettiğin tuşların sana bi getirisi yok. sağlam refleks lazım sadece. virajları mümkün olduğunca yumuşak ve hız kaybetmeden dönmeye çalış ve tabi tur bindirmeler başladığında da yine mümkün olduğunca hız kaybetmeden sollama yapmalısın. hiç hata şansın yok tamamen mükemmel bir yarış çıkartsan dahi ilk 10 da yer bulamayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    S4 League oynayan var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En son 03.11.553 yapabildim. Valla çok müthiş adamalar var ya 02.58...... yapmış...

Analar ne yarışçılar doğuruyo beee
  • arkadaşlar bende 2 günden beri kasayım dedim anca 3.19 a çıkabildim, valla sinir oldum ya bağımlılık yaptı bırakamıyorum. birkaç gündaha kasarsam sanırım 1. olurum hehe :)
    yahu adamlar nasıl 2.56... lık skoru 4 defa salisesine kadar aynı tutturabiliyorlar. oyunda bir yerde yazılım hatasımı var, yoksa bunadamı hile programı yazdılar? :)
  • Valla orası çok enteresan, nasıl üst üste 4 aynı dereceyi aynı adam yapmış.????
  • walla 5 turluk yarışı ilk turu 44sn geçersek eger geriye tur başı 24,5sn kalıyor kesin hile var imkansız
  • beyler ben anca 3:12 yapabildim delikanlı gibi yarışarak bi araştırsın herkes bu oyunda kesin atladığımız bi nokta var. hile olabilir,virajlardan birinde araba duvardan geçiyor olabilir bi el atalım olaya. bi de "d" tuşunu kullanarak virajlara daha iyi girilebilir onunla uğraşın biraz ben şimdi uyuyup yarın denicem hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigiz -- 16 Nisan 2006; 1:23:57 >
  • arkadslar bana da oyle gelyo ki bi yerlerde bug var millet 3 dk nın altına inerken ben ne kadar zorlasam da en iyi 3.35 yaptım
  • yarışırken bir şey yapıp bug çıkarıyorlar bence de. arkadaş bug sayesinde 4saniyede bitirmiş yarışı derecesi de tabloya yüklenmiş işte 2saat sonra da atmışlar oyundan...
    yorum???
  • yaw ben 3.06 yaptım hilesiz ve 3.00.00 a çok iyi yarışan birinin ulaşabileceğini düşünüyorum(max). ama bug olduğu kesin arada bakıyorum derecesi silinenler oluyor. oyundaki hile ne d tuşu ne de t bana sorarsanız. bir de tepe kamerasıyla bir kaç tur atmayı deneyin bakın neler oluyor burdaki bugı lehine kullanmayı öğrenen birisi biraz da zekice davranıp 2.5x.xx bir derece yaptırabilir. kimseye pok atmak değil niyetim ama artık yarışırken çizgimden sapıp 141 km den 140 km ye düştüm diye yeniden başlayarak oynadığım bu oyunda bana 16-17 sn fark atılmış olması da dikkatimi çekmiyor değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8thsin -- 17 Nisan 2006; 3:30:50 >
  • 1. olursam ay sonunda, büyük ihtimal zaten lap top'u almadan önce orada bi oynatirlar.. benim içim rahat, orada da yaparim 2.5x.xx. Duvarlardan geçme falan da yok. gayet pistten giderek yapiliyor.
  • arkadaşlar bu oyunun bir yerinde bir hile var ben bir yerde bir kere duvardan geçtim fakat yaptıgım hatalar sonucu dereceye giremedim tur atlatırken öndeki arabalar cok zorluyor ama kesinlikle bir yerde duvardan geçiliyor bir kere geçtim fakat aynı yeri birdaha bulamadım
  • nasıl bulamadın nerde geçtiğini öyle bir olayı unutman pek mantıklı değil kardeş ayrıca şu anda yemiyorum söylediklerini.ben de duvardan geçtim birkaç kez fakat gayet iyi hatırlıyorum nerde olduğunu ve hızlı çarpman gerekiyor basit bir hata oyundaki.sonra toparlaman zor oluyor direksyonu fakat her vuruşta geçmiyor diğer tarafa.geçmeyince de şapa oturuyorsun bitiyor yarış spin atıyorsun adam gibi dönmek lazım virajları bikaç gece harcamak lazım... bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigiz -- 18 Nisan 2006; 15:19:43 >
  • palavramı atıyorum diyorsun yani valla hiç kusura bakma bir yerde geçtim ve oyun gayet iyi gitti fakat tur atlatırken arabaya çarptım ve takla atıım ve arkadaşin dedigi şeyi bugün denedim tepe kamerasıyla gittigin zaman araba ikici keskin vırajda ortadan kayboluyor ve son finiş düzlügünde meydana çıkıyor ama tepe kamerasıyla düzgün gıdemiyorum ve birde araba birden yer degiştırıyor yolun bir yerinden bırazileriye atıyor kendini
  • sevgili yigiz kardeşim nasıl yaoıyorlar bende anlamıyorum arkadaş ilk turu 38 sn atayım diyor zaten start alıp siz hızlanana kadar ve ilk viraja gelene kadar araba dogru düzgün hızlanmıyor ben kendi düşündügümü yazıyorum bence çok yuksek skor eden arkadşlaqrdan bazıları nın skorları silindi nedenacaba?? bu arkadaşlardan özür diliyerk hile yaptıysalar acık acık söylemelerini istiyorum ve o iki meşur virajların ilkini max 100 le dönebilir siniz ama ikincide 75 ten fazla bir hızla dönmek bana göre imkansız ben hiç yoladan cıkmadan yapabildıgım en fazla 43sn ve bunuda altına inemedim ve skorum 3.38xxx ksur eger bu arkadşlar bir hile yapmadan bu skorları yapıyorlarsa onları tebrik ediyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.