Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ABİ POLOCUP Bİ EFSANEYDİ AMA NE YAZIKKİ BİTTİ VE EFSANELER ARASINDA YERİNİ ALDI :(''''''''''
  • Evet. Bir zamanlar bu oyunu ne oynardık bea. Şimdi onun hakkında gerçekten bir efsaneydi demekten başka yapacak bir şey yok.
  • arkadaşlar müthiş oyun donanım haber videosun izledim ve indirdim . bizim polocup ın hemen hemen aynısı. belki ödüllü bi oyun değil ama olma ihtimalide yüksek. yalnız şunu söylememde fayda var oyunu indirirken biraz uzun sürüyo 249 mb ama deyiyo. valla bana göre tam biz polocup hastalarına göre bi oyun sakın kaçırmayın işte linki veriyorumhttp://www.c4robot.com/index.php buradan gerekli indirmeleri yapabilrisiniz. ha bide aynı polocup gibi önce kayıt oluyorsunuz. hadi polocup nick lerimiz ile kayıt olup yeniden efsanemizi başlatalımmmm.

• Gerçekten mükemmel hazırlanmış oyu c4 robot. grafikler çok iyi oyunu hazırlayanlar türk müş. gerçekten gurur duydum kendileriyle. emeklerine sağlık.(paralarını almışlardır canım) bide kayıt olduktan sonra mail adresinize aktivasyon mail i gelecek. onunla aktive edin. hotm veya mynt ise önemsiz postalar da gelebilir kontrol edin. aktivasyonu yamadan başlıyamazsınız:):) herheze bol şanslar.
    BİRAZ ZOR Bİ OYUN GİBİ GELDİ AMA biz poloup cılar hallederiz evelallah(daha 3000. ciyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetlale -- 30 Mayıs 2008; 22:40:23 >

• sanki polocup ı bir daha buldum eger öyleyse sevenlerini heyecanlandırayım dedim,bulursam istrseniz eger bilgilendiririm arkadaslar..
  • iyi hortlamış beeeee
  • Hadi hayırlısı. Ey gidi günler. Başlarsa haber et merakta bırakma bizi. Kaç sene önce aldığın arababa hayırlı olsun biraz geç oldu ama
  • teşekkür ederim dobrats,heyecanlı yarışımızı buldum yalnız tekrardan başlamıyor tabi..arşivden çıkardım,4.pistin bir ara hileli klasmanı çakılı kalmış ve değişmiyor ne kadar yarışırsan yarış,ayrıca 6-7-8 pistleri oynayamadım hata veriyor diğerleri sağlam,belki süreler değişir diye umutlarım boşa çıktı yoksa arasıra zevk için herkes arasında güzel oynanırdı(ogame gibi).
  • arkadaşlar linki vereceğim ama önce şunu belirteyim;eğer hepimiz klasmanı resetlemek için akon@skive.co.uk(akon ataha-skivede ilgilenenin adı) 'a e-mail atarsak belki oyunun heyecanı birazcık olsun geri gelir ben baya bi aynı mesajı yolladım ama gene de oyunu oynayıp yad etmek güzeldi..Oynamak isteyenler için link:(track1,track2..diye değişrirsiniz)
    http://www.skivedomain.com/archive/polocup/dirgames_test.php?track=1

iyi oyunlar herkese
  • bu önemsiz link başka yerde yok:)
  • Slm, nostalji yapmak için oynuyorum arada ama eskisi gibi derece yapamıyorum ee yıllar geçti nede olsa, tekrar benzer bişeyler yapsalarda ortalık şenlense...
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu bir hortlatiyim deidim, yok mu polocup ve ingbankcup (büyük ödülü ben almıştım) tarzı ödüllü yarış oyunu bu aralar... Ben baya bir bakındım bugün ancak bulamadım...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.