Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar "r" tuşunun kaldırıldığı filan yok sadece bazen çalışmıyor.Sebebini bende bilmiyorum ama bazen yapıyor işte.İlk turu 38-39 sn de dönen arkadaşlar nasıl yapıyorlar.Söyleyebilirler mi acaba ben maximum 41 de dönebiliyorum.Adamlar ilk turda 3 sn fark atiyor zaten.Bu arada simdiki derecem 3.02 küsür.İnsallah daha iyileride olucak tabii zaman yeterse.
  • fazilerkan u da nsl dönüosn
  • yaw millet u dan en fazla 85 le cıkabildim nası donuyosunuz beee!!!! "skor=3.15"
  • şimdi 2. sırada olan arkadaşım 2:48 gerçekten yapma imkanı yokmu yani,yani sen 2:49 yaparak son noktayıkoydum diyorsun,arada 1.5 saniye var yaklaşık 5 turda 300 mili saniye farkla bu iş yapılır. merak ettiğim her oynadığında sen 2:49 veya 2.50 yapıyormusun .

kimin hakkı ise o kazansın arabayı ve laptop u

kolay gelsin
  • her oynadiginda 2.49 yapma gibi bir olanak yok, 2.50'nin altina 2 kez düştüm.

birisi 2.49.402, diğeri 2.49.920.. 2.49.402'lik dereceyi server yollamadı saolsun.

2.48 imkansız degil, 2.48.900'ler falan olasılıklar dahilinde.. ben en başindan beri 2.48.500'e kadar mümkün diyordum. Ama diyorum size, ben 2.50.996'dan, 2.49.402'ye inmek için 5 gün ugrastim. Bu arkadaş, ki daha yeni kayit olmuş görülen o ki. Geldi ve 1. oldu... Haftasonu olmasa silinirdi, haftasonu dereceleri silmiyorlarlar ne yazık ki. Bu organizasyonun bir eksisi.

Bu derece silinmezse, ben bu oyunu bilmiyorum ve beni geçtiği için iftira atiyorum diye düşünebilirsiniz. Bu oyunuda burada bırakırım zaten polo içinde uğraşmam. Yazdim herkesin önünde. Birakmayan da şerefsizdir.
  • uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????
    bitti yarış bi solemediniz beee....(
  • Arkadaslar u virajını 110 la dönmenin sırrını veriyorum.Bi kere virajda mumkun oldugunca arabayı kaydırmayacaksınız bunu ise viraja gelmeden yandaki karlı bolgeye biraz girin.Virajı dönerken kesinlikle asfaltı kullanmayın arabnız kayıyor daha cok hızınız düsüyor neyse tamamen kar doneceksiniz. Ama bunu bariyerlere arabanın yan tarafını carparak yapmanız lazım.Bariyer dedigim uzerinde polo grafigi olan yere arabanın yan tarafını vurun hızınız dusmuyor.Baska bi yere mesela ondan biraz on tarafta kırmızı cizgili bariyerler cok sert oraya carparsanız hızınız acayip husuyor arabanın dengeside kayboluyor. dedigim şeyi düzgün bicimde yaparsanız en az 110 la donersiniz o viraji.u dan bi onceki virajda ise arabanın yan tarafını acık yesil olan bariyere denk getirin ordada stil yine aynı kardan donuyorsunuz viraji dondukten sonra asfalta girip tekrar hizlanıyorsunuz.
  • selamlar:)
    r tuşunun gelmesi iyi oldu bölece ilk 50 deki yerimi aldım
    oyunu öğreneli 8-9 gün olması yazık ki 1 -2 günde oynayamadım. artık bundan sonra kalan bir günde ilk 10 a giremem ama bu kadar sürede bence bunu bile başarmam büyük olay:) şu anda ilk zor virajdan çıkış hızım 5 turda da 110-115 arası. u dan dönüşüm 95-105 arası. bunu geliştirebilirsem ve istikrarı yakalarsam ve bunu da 39 sn lik bir ilk turla taçlandırırsam(biliyorum çok fazla koşul var) belki ilk 20ye girerim. şu an
    42 nciyim ve 3 dakika altına indim. gözüm açık gitmeyecek artık:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 30 Nisan 2006; 14:55:17 >
  • hadi bakalım son güne girdik ortalık kızıştı zaten 110000 kişi oldu deli ediyor beni serverin yavaşlığı
  • son gün son 10 saate girecez ve ben u dönüşünün sırrını da çözdüm. şimdilik ilk hedefim 2,55:) dabi her oyunda bir salaklık yapma huyumdan vazgeçebilirsem bunu başarabilirim bu oyunda yapılabilecek bütün hataları en az 100 kere yapmışımdır herhalde. herşeyi nerede nasıl yapacağını bilip de oyunda bunu tatbik edememek kadar sinir bozucu bişey yok. önceleri arabalara sövüp duruyordum ama vazgeçtim zira hata bende, şimdi kendime sövmeye başladım. yakında bu gidişle hiçbişeye kızmamaya başlayacam zira sinir diye bişi kalmayacak. ermiş olup çıkacam:)

bu arada iki zor virajda da 100 üzerinde bir hızla dönmek mümkün soran arkadaşlar. yalnız bunun için verilen cevaplar yanlış. bununla ilgili size tek bir şey söyleyeceğim. geriye iki tane keşfetmeniz gereken şey kalıyor. bunu 5 turda da tatbik edebilmek için duvara çarpmadan yapmanız gerekiyor ki takdir edeceğiniz gibi duvara çarptıktan sonra ki hız şansınıza kalmış oluyo. bu da 5 turda istikrarı yakalamanızı imkansızlaştırıyor. çarpmadan bu hızlarla dönmenin yollarını keşfettiğiniz anda ilk 100 desiniz:) hadi kolay gele.

bu geceye kadar herhalde salaklık yapmadan bitireceğim bir iki tur olur. ilk 10 beni bekleeee:) çok mu hayalciyim ne:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 30 Nisan 2006; 14:28:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu??????
    bitti yarış bi solemediniz beee....(

o ne demek?
  • girdab 1 hafta önce falan 2.55 yapmiş olsaydin ilk 10'a rahat girerdin 2.49'u da zorlardin :) geç açilmişsin... bana hile diyenlere de başka türlü bir cevap oldu bu gerçi.7 saat 40 dakika kaldi. bekle beni lap top, ( 1. ve 2. hile.. gerçek 1. benim , 3. olaraktan :P )
  • 2 hafta ara vermiştim derecem 3.14.900 civarıydı ve ilk 400 içinde idim yanlış hatırlamıyorsam. buradaki tüyoları görünce bir daha deniyeyim dedim. ve birkaç denemeden sonra derecem 3.10.9 civarına düştü. şu an ilk 1250 içindeyim . şu son saatlere girerken en azından puan almak için ilk 1000 e girmem lazım. derecemi ilerletirsen bildirecem. herkese boıl şans...
  • ah su oteki arabalar yok mu delirtiyolar beni
  • oleeeeyyyyy 3.20'nin altına indim
    Biraz daha zaman olsaydı alayınızı yerdim ama neyse gelecek ay yerim inşallah
  • 3.08.565 596. sıradayım daha iyisinide yapabilirdim.
  • 3:15deyim 2:46 ya son virajda girdiimde 30snde bir tur atmıştım.ilk 1000e girmem lazım
    yaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddddddddımmmmmmmmmmm

• son iki saat:) derecemi 2,58 yaptım ama sıralamam daha geride:) millet çıldırmış:) arada dinlendim bakalım ne yapabilecez kalan zamanda:) ayın başında fark etsem şu yarışı ne olurdu ya

bu arada bu sıralama turu ne kadar anlamsız ya isteyen oynasın isteyen de oynamasın. haksız mıyım? acaip vakit kaybettiriyor. artık sağ elim dinlensin diye sol elimle oynuyorum sıralama turlarını. hayır çoğu oyunum sıralama turu kadar sürmüyo bile. hemen yenisine başlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 30 Nisan 2006; 22:06:29 >
  • ilk 1000 e girdim cok sükür yaa
  • 3.05.458 sıra 230
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.