Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralama turlarında 41 sn yapabildim...
    ilk viraj 100 ile rahat 110-115 mümkün gibi ama cok zorlar.
    son viraj 60-65 rahat 75 olabilir. 80 hiç görmedim su ana kadar
    yararlanabileceğimiz bir bariyer de yok gibi gözüküyo.
    duvarın içindende herzaman geçiş olmuyo.
    bu arada ekran çözünürlüğünüzü 800x600 yapıp f11 tuşuna da basarsanız tam ekrana yakın bir modda oynayabilirsiniz.
    diger arabalarda da ilk pistteki kadar kötü niyetli diiller gibi geldi bana.
    ilk izlenimlerim bunlar.
    - birde sıralama turunda ki en ufacık bir hata 2-3 saniyeye mal oluyo bu da demektirki yarışta 5 tur uzerinden 10-15 saniye yapar..
  • bi iddaam yok ama en azından bişiiler kapayım yarış oyunları tekniği açısından diyorum. Fakaat gel gelelim önceki pistte 3:15 in bu pistte de 19 un altına ne yapsam inemiyorum yaa.İyi oynayanları gerçekten kutlamak lazım ben aracı kaydırmadan hem de hızını fazla kaybetmeden nasıl viraj alıyosunuz anlayamıyorum yaaa, ne yapsamda kendimi geliştirebilecek bi teknik keşfedemedim. en iyinin benden 27 sn falan yani bi tur kadar çabuk dönmesini (elbette usulü vardır) aklım almıyor. Bu saatten sonra heralde iddiası olanlardan başka fazla kimse oyunu takip etmiyordur her ne kadar 100 bine yaklaşan kayıttan bahsedilsede. Olsa olsa bunun onda biri sürekli denebilecek kadar oynamaktadır kanımca. Velhasıl tecrübeli arkadaşlar lütfen biraz tüyo verinde bu trajik farklarımızı azıcık kapatalım da kendimizi bu kadar aciz görmeyelim, sinirlerimiz yatışsın yaa korkmayın artık ilk bine bile girmeyi bu kadar uzakta gören ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar elinizden arabayı ya da bilgisayarı kapmazlar... herkese sevgiler...

• ilk virajdaki köprünün ayaklarından korkmayın.çarpmıyor.sıralama turunda 50 sn ve biraz üzeri bile olsa birincisiniz.benimde en iyi zamanım 41 sn.virajlarda çok hafif frenle aracın arkası hafif döndürürseniz (yani attırabilirseniz) dönüşünüz rahat olacaktır.ben bile henüz 3:15 küsürlerdeyim.350'ci sıradan girdim şuan 1004'teyim.be yapsam olmuyor olmuyor olamıyor.birde diğer araçları son turda yakaladığımız için önceki pistte olduğu gibi fazla pisliklerle karşılaşmıyoruz.en azından diğer araçlarla değilde herkes tek başına en iyi zamana göre yarışsaydı çok mükemmel ve zevkli olurdu.hem pc kasmazdı.
  • uyumadım :) sıkıldım sadece biraz, lap top'u alamazsam da birakirim sanirim. 8 mayis akşami ntv de habere çikcam sanirim. Lap top'uda alirsam kasmaya devam ederim. şu an ankaradayım ayrıca kasacak ortam yok lap top tan oynanmiyor (yani rahat oynanmiyor.)

bu pist 2.51-52 gibi biter bence. 55 demiş biri düşer o daha. ben 8 mayıs akşami devam ederim. kasarsam 1. liği 2. haftanın sonunda almiş olurum beni merak etmeyin :) hepinize bol şans...
  • bu oyun adamı hasta eder :(

ben vazgeçtim size bol şanslar
  •  Polocup Oynayan varmı

Buradaki Test Score butonuna tıkladığımızda "dereceni yolla" yazısı çıkıyor ve yeni bir derece gönderiyor.
     Polocup Oynayan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARlŞ -- 8 Mayıs 2006; 9:34:16 >
  • .
  • quote:

Ama her zaman kendi dereceni geçemeyebiliyorsun. Ben anca 3.50.***- yaparken, bu yolla 3.22.755 yaptım

yazık etme kendine.süre yapcaksan adam gibi yap.
  • öncelikle buranın bilgi paylaşım yeri olduğunu hatırlatmak istiyorum. eğer burada yazı yazıyorsak bilgimizi paylaşalım lütfen.
    şimdi bazı tesbitlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    birincisi sarı arabayla bu pistte yarışmayın yeterli hıza ulaşamadığu için geridekiler onu yakalıyo.
    ikincisi son virajda çıkarken sağ sol yapmayın. hızınız yukselmez mümkün olduğunca yavasda girseniz düz çıkmaya gayret edin
    üçün cüsü
    bir evvelki viraja 110-115 arası rahatlıkla alıyo. yontem su hız kesmeden virajın içine kadar yani ortasında iken sag ok ve alt ok tuşlarınsa 0,5-1 sn kadar basın sonra devam edin. ben bu yontem le 2 tane cok ciddi kaza yapmama rağmen 3,20 yaptım.
  • 2 hafif siddetle kaza ile 3,11,992
  • noluyor yaaw ben de devam edeyim bari önceki pistte son3günde oynamadım, 19.dan 41e falan geriledim ilk 10a giren polo için yarışıyor değil mi? eğer öyleyse bırakmam devam ederim bakalım... ama burası kasıyor biraz yaw bakalım
  • 3.05.657 sıra : 146 ilk viraj 120 ile de dönülebiliyor. start finish düzlüğünden çıkarken ki hız 118 km/h
  • İspatı vardı ama yok ettiler siteden bu en iyi derecelerin imkansız olduğu hakkında... nisan ayında polo yarışının sitesinde TOPLAM PİST UZUNLUĞU yazıyordu ve birinci olanların dakikaları ile bu uzunluğu matematiksel olarak hesaplayınca arabanın maksimum hızda hiç hız düşürmeden gitmesi gerekiyordu. mayıs ayı geldi ve ikinci pist açıldı ki ne görelim artık PİST UZUNLUĞU km cinsinden yazılmıyor. eee üçkaıt yaparken nisan dan mayısa kendilerini geliştirmiş polo cup yarışınnı düzenleyen NTVMSNBSC ciler.
  • ben de anlam veremiyorum, bu derecelerin yapılışını bi kaydetseler de görsek,
  • Evet önceki yarış bencede şaibeliydi. bi yere çarpıyodum ve kendimi çok alakasız başka bir yerde buluyordum. bi ara 2,24 lük bir derce geldi silindi. Sonra 4 sn lik derceye ne demeli!. Ama bu pistte şu ana kadar böle bir olaya rastlamadım. Şu ana en iyi derece 2.57 ve ben 3.05 lik bir dereceye sahip biri olarak bunun imkansız olmadığını rahatlıkla söyleyebirim. şimdilik bu pist için içiniz rahat olsun..
  • Bildiğiniz püf noktalar varmı bu pist için, 3,27 nin altına inemiyorum hem de çarpmadan.
  • mayıs ayında neden pist uzunluğu yazılmıyor sizce düşünün. ortalama yarış hızı hesaplamak artık imkansız. ayrıca en iyi derecein yarış görüntüsü seyredilebilmeli internetteen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: packard

mayıs ayında neden pist uzunluğu yazılmıyor sizce düşünün. ortalama yarış hızı hesaplamak artık imkansız. ayrıca en iyi derecein yarış görüntüsü seyredilebilmeli internetteen.

Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulalı

Bildiğiniz püf noktalar varmı bu pist için, 3,27 nin altına inemiyorum hem de çarpmadan.

kulalı,hiç çarpmadan daha iyi süreler yapman lazım.ben bile biriki hata ile 3:12 küsürdeyim.
    aklıma gelen senin virajları dışarıdan alıyor olman.başka türlü iyi zamanlar yapman gerek.birde şunu deneyin.sürekli aynı açla yarışmayın.prformansları farklı oluyor.her nekadar inanmak istemesemde sanırım araçlar farklı.ilk başladığım araç vdf idi.şimdi dördüncü aracım cnbc.3:12'yi bununla yaptım.bundan daha iyisini zor yaparım.çünkü ben kafeden yarışıyorum.
  • arkadaşlar az önce 3:12 den falan bahsederken şuan günümün en iyi zamanını yaptım.hiç beklemiyordum doğrusu.hiç hata yok.bütün mesele kafeden yarıştığım için oyunun ağır olması.kontroller geç cevap veriyor.oyuzden bazı yerlerde viraja dışarıdan giriyorum.

Polocup Oynayan varmı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.