Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu sıralama turları gerçekten çok can sıkıcı ve gereksiz. Zaten her zaman 1. oluyorsun. O zaman sıralama turunun ne anlamı var değil mi? İlgilililere bu olayı ilettim. İnşallah kaldırırlar. Sırf bu yüzden fazla oynayamıyorum. Çünkü gerçekten çok can sıkıcı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayalık

Şu sıralama turları gerçekten çok can sıkıcı ve gereksiz. Zaten her zaman 1. oluyorsun. O zaman sıralama turunun ne anlamı var değil mi? İlgilililere bu olayı ilettim. İnşallah kaldırırlar. Sırf bu yüzden fazla oynayamıyorum. Çünkü gerçekten çok can sıkıcı.

yalnız kendine göre değerlendirme nice insanlar var 3:40dereceli ve onlar sıralama turlarında 1. olabiliyor mu sence?

• Daha iyi ya işte sıralama turlarını kaldırsınlar, yarışa herkes 1. başlasın, hepimiz mutlu ve mesut yaşayalım.
  • sıralama turlarının kaldırılmasını ilk dile getiren kişi olarak söz almak istiyorum

sıralama turlarının kalkması belli koşullara bağlanabilir.

en basiti isteyen yarışır isteyen yarışmaz
    ikinci önerimse benim asıl önerim ilk 1000 (500,100,50...) bu turla muhattap olmasın. böylece insanları bu grubun içine girmeye de teşvik eder
    bu arada yeri geliyo ilk 50 de yer almama reğmen ben dahi 1. olamayabiliyorum sıralama turlarında. 3,40 ile bitirmeye gerek yok

neyse umarım burada oyunu hazırlayanlardan biri vardır da konuşmalarımız boşuna olmaz. yeni pist herkese hayırlı olsun...

• eee yeni pist hakkında kimse konuşmayacak mı? hangi virajdan kaç ile çıkılır, ilk tur en kısa kaç saniyede tamamlanır, zigzagdan en hızlı nasıl dönülür... yazın da etraf şenlensin:) ben şimdilik en hızlı 41 ile bitirdim ilk turu. 40 veya 39 olabilir tahminimce.ayrıca ilk zor virajı şimdilik 100 110 ile dönüyorum. zigzagda ise genelde 65-75 arası hız ile çıkıyorum. araba geçmenin kolay olacağı bir tur zannımca.(şom ağzımı açmasaydım keşke:) rekorda bence 2,50 2,55 arasında bir yerde kalır. 2,55'e daha yakın tabi:) bu kadar bilgiçlikten sonra derecen kaç derseniz yerlerde sürünüyor ama bu akşam ya da yarın ilk 50 deyim:) ya bu arada ilk turun başında diğer arabalar ne kadar hızlılar genelde çarpıp oyunun içine edebiliyorlar. hadi sizlerin görüşleri ve yorumlarını da bekliyorum...

PS. neyse ilk gün için dereceyi biraz toparladık:) ilk 100 deyim. 3,09 luk bir derece yaptım. yatsam mı geliştirsem mi:) meshcharakou bu sefer laptopu almak o kadar kolay olmayacak:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 2 Mayıs 2006; 0:15:25 >

• 4:06 yaptım ne bu pist böyle yaw gazı kökledim gittim bilgisayarı bile geçemedim 4. oldum madara ettiler beni:)

• süper ya vallah süper şahsen çözebilmiş değilim parkuru hala 1500.yüm 3:26yla
    bakalım inşallah 25gün sonra bu yazıları okuyup güleriz halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigiz -- 2 Mayıs 2006; 0:59:39 >
  • ben daha tam anlamiyla kasmadim ama 3.02 ile 4. yüm şu an, lap top elime geçsin diye bekliyorum.

o kadar kasmanin sonucunu bi aliim, buna da kasacam. çok isteksiz oynuyorum şu an. white park'ta 14 gün günde 12 saat civari oynamiştim. bu pisti toplam 3-4 saat oynamişimdir daha.
  • düzlükten önceki virajı nasıl döncez.en fazla 73kmh ile döndüm ben.828. iyim.ilk oynıyışımda.
    bnce de 02:55in altı ancak ustaların yapabileceği bir şey.kendimi bir usta olarak görmüyorum.hem bi de ben laptopta oynuyorum düşünün artık.ok işaretleri minicik zor oluyo ama mecburum naaabıyım.benim dier bilg.
    çalışmıo.öfff öfff

• yeni pist biraz zor geldi bana :) dön dön virajlar bitmiyor bi de yolu tuttursak
  • tebrikler maashchourek laptopun hayırlı uğurlu olsun .. darısı bizim başımıza.. ne oldu son anda biri seni geçmişti.. silmişler mi derecesini..yeni pistte birinci olup nağpcan iki bilgisayarmı alacaksın.. bize bırak bunuda.. haydi yeni pist hayırlı uğurluı olsun.. ..hepimize..
  • bu yeni pistte bende oynuyom eskisinde 3 11 yaptım ve öbürlerine gerçekten inanamadım neyse hayılrı olsun laptopu alan arkadaşa

yenisinde ise 3:09 şu an ama hızlanılabilir galibaaaa...
    neyse herkese kolay gele...

bide mescharaku kardeş direk laptopu veriyolar mı hiç yarıştırmadan...merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8765E6CFE -- 2 Mayıs 2006; 18:14:28 >
  • daha irtibata bile geçmediler. lap top elimde degil şu an, beklemedeyim. ve yariştiracaklar sanirim.
  • acele etme meshco daha derecen kesin değil yarışını teyid ediyorlarmışmış kayıtlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: meshcharakou

daha irtibata bile geçmediler. lap top elimde degil şu an, beklemedeyim. ve yariştiracaklar sanirim.

senin önünde iki kişi vardı.2 39 lu kesin hile yapmış ama 2 48 li olan hile yapmamış olabilir.sen 2 49 yaptıına göre 2 48 yapılabilir bir derece bnce.umarım kazanmışsındır.bi de biraz tavsiye versen yeni pist hakkında.

• ya bende oynuyorum bu velet alıskanlık yaptı yoksa laptop kazancamızdan deil :) ilk oyunda 3.19 altına inemedim ama haftada 3-4 kez oynayabiliyorum.. neyse ama bu ayın pisti cok uyuz yaa cok keskin virajlar var... püf noktası lütfen :)
  • sıralama turlşarında hızınız ne ben 44 sn altına inemedim çalışmalarım tüm hızla devam ediyor...
  • selam arkadaşlar.bu forumu ve sizleri bulduğum iyi oldu.ilk etaba son 2 hafta başladım ve haliye ilk 1000'in içine bile giremedm.ikinci etapta ise 3:15'lik bir zamanla 350'ciydim.şimdi ise aynı süre ile 900 lerdeyim.eminin yarın 1000'in dışına çıkarım.geçen ayın birincisi arkadaşımıda kutlarım.
  • meschrahakou uyuyomu ne gerilere düştü

küçük bir taktik veriyim.ilk zor virajda bir duvar gibi bi yer var.o duvarın içinden geçebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ne yapsak olmuyor biraz ipucu verin ilk bine bile giremiyorum
    bu ilk virajda en hızlı nasıl geçilir veya zikzak viraj nasıl fazla hız kaybetmeden atlatılır hangi araba kullanılıyor pistlere göre arabaların performansları değişebiliyor mu bu sorulara usta arkadaşlardan ricam cevap versinler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.