Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takla atmamanın bir yolunu bulan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren59

arkadaslar ben bu oyunu bir turlu acamıyorum .
    quote:

OYUNA BASLA
    dedigimde acilan sayfa goruntulenmiyor. macromedia shockwave player yuklu amabir tulu gostermiyo. sanki bir web sayfasındaki resim goruntulenmiyormus gibi yapiyor. herseyi deniyorum. yardımcı olabilirmisiniz

shockwave'i düzgün yüklediğine emin misin?
    siteyi güvenilir siteler listesine ekle
    güvenlik duvarının ayarlarına bak
    bunun gibi birkaç şey yap işte
    "daha"sı olduğunu sanmam...
    oyun basit temeller üzerine kurulu

• takla atmak üzereyken """"""r"""""" tuşuna basarsan arabayı düzeltir

not: hatta bilimum durumlarda elin r'nin üzerinde olursa 2teker üzerine kalkıp yavaşlamaktan da kurtulabilirsin
  • oyunu 1 haftadır sorunsuz oynuyordum, 3 gundur sıralama turunda iken oyun birden donuyor ve iexplorer hata mesajı ile sayfa gidiyor. 3 gundur her defasında aynı problem oluyor.problem nedir bilen varmı. yardım!!
  • şu an 3,05 küsur ile ilk 200 deyim ama bunu en adi, en şerefsiz otolara iki kere çarparak yaptım. hızım çok düşmedi yoksa bu dereceyi yapamazdım. ama çarpmasam da rekor gelmese de 3,00 ın altına inebilirdim tahminimce. u dönüşünü 100-110 ile dönmeyi başarıyorum artık ama şu ilk zor viraj olayını eskiden yaparken artık yapamıyorum:) en yüksek gördüğüm hız 146. ama bunu görünce heyecanlanıp bir yerlere çarptım:) bunun haricinde nomnsecreteam senin adına harbiden üzüldüm. kötü şans. sana sorum bu dereceyi yaparken 2. tur bindirmelere başladın mıydı? son 3 güne girmek üzereyiz. hadi herkese kolay gele... 3.03.9 küsur oldum:) işin sırrını çözdüm artık ilk 100 savulun ben geliyom:) inanmıyorum ya derecemi yollamadı ve dondu kaldı. yenile dediğimde de artık 2 dak. sonra eski derecemle karşılaştım. ne güzel 108. olacaktım. neyse kırılması zor bişi değil ama bunun rekoru kırdığınızda olduğunu düşünsenize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 27 Nisan 2006; 0:48:05 >

• arkadaşlar bu oyuna yeni katıldım ancak araba seçemiyorum oyu eror veriyor eror şu LİST EXPECTED FOR HANDLER ve oyun oynanmıyor bilen biri varsa yardım edebilirmi saygılar
  • geçen haftaya kkadar ben de sorunsuz oynutyordum bir haftadır giremiyorum derece yapacaktım ne güzel.. sorun şu director player error hatası veriyor mesaj olarakda handler not found in objects diyor. siteyi güvenilir yaptım tüm aktive x denetimlerini çalıştırtıyorum ama yinede sayfa açılmıyor %100 yükleni ibre gözüküyor amam araba aşağıdan piste gelen sayfa açmıyor... bi ayrdımm..
  • hala çalıştıramıyıorum. shockvawe i tekarar kurdum hala yüklenmiyor...
  • şu an oyuna başlamak istediğimde sadece bir çerçeve çıkıyo ekranda
  • 2.49.920 son rekorum, 2.49.402 yaptim ama serverda sorun oldu ve yollamadı. klavyemi kirdim ve sag elim biraz şişti.. hasta eder insanı bu oyun.

Bunun yanı sıra burada da 3.00'ın altına düşmeye başlayanlar olmuş, hile yapanların hepsi atildi zaten 2.49 yapmak hile degil, azim ve çok oynama ile dogru orantili bir olay. Bunun yanı sıra yaklaşık 9 yıldır bilgisayar oynamanın verdigi bir tecrübemde var. ve internetten kazandigim ilk ödül olmayacak bu, daha önce cod turnuvasından 2.2 milyarlik vestel smart bilgisayar da kazandım. 2.50 küsur bir dereceyi her bilgisayardan da yaparım dert deil.. 2 gün kaldı, ben dereceyi 2.48'lere taşimaya çalişayim. Kalin saglicakla :)
  • Arkadaslar bugun de aynı sorun devam ediyor. oyun yarıda hata mesajı ile kesiliyor ve kapanıyor. önceden ses yoktu oyunda sorunda yoktu. şimdi ses geldi oyuna ve problem cıktı bende. sizdeki ses durumu ne. ses varmı. yoksa en yakın takipcinim "meshcharakou" ama oyunu oynayamıyorumki.
  • arkadaşlar ben iki gündür oynuyorum 3,20 yaptım ve 2,55 in altına inileceğine inanmıyorum tabi benimkisi teknik bir analiz her turu 35 sn.den hesaplarsak 5 turda 175 sn. yapıyor buda 2,55 demek bunun altına hilesiz hurdasız inileceğini sanmıyorum
  • bu arada ntv reklam ı alan araçla 147 148 km yi gördüm başka hiç bir araçla aynı hıza ulaşamadım belki öyle rast gelmiştir ama bence en hızlı araç ntv reklam ı olan
  • tur başina 35 saniye saçma bi tabir olmuş kaldi ki ilk turu 38.900 gibi bir zamanla dönebildim en iyi. kalan turlarda en iyi 32.400 ile döndüm. Bundan yola çikarak en iyi zamanı 2.48.500'e taşiyabiliriz, mükemmel gidersek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meshcharakou

tur başina 35 saniye saçma bi tabir olmuş kaldi ki ilk turu 38.900 gibi bir zamanla dönebildim en iyi. kalan turlarda en iyi 32.400 ile döndüm. Bundan yola çikarak en iyi zamanı 2.48.500'e taşiyabiliriz, mükemmel gidersek.

+1000
  • şu hairpin de bizi bi aydınlatsanız nsl 110 la dönülür.
  • arkadaslar ben ilk turda 41 in altına inemiyorum nasıl olacak biri acil cevaplasın lütfen 3:05 yaptım en son
  • 1th olan arkadas sen o U virajını nasıl dönüyorsun ben 80 in üzerine cıkamıyorum
  • şu ana kadar ki enlerim

en yuksek hız 146
    birinci turu bitirme süresi 39 sn
    ilk iki turu bitirme 1,15 sn(bir kere duvara çarptım)
    3. tur 1,50
    4. turu 2,28
    u dan önceki viraja viraja giriş 130
    u dan çıkış 117
    ilk zor virajdan çıkış 120
    :)

bunların hepsini tek tek yapabilirken aynı anda nedense hiç yapamıyorum:(

şu 3,03 lük olaydan sonra resmen saçmalıyorum iki gündür. ya 3'ün altına inemeden bu yarış biterse kahrolacam ya:(

bu arada bugun nasıl oldu bilmiyorum ama bir sonraki pistte yarıştım. şaşkınlık olduğu için ve daha ilk turda 3'ün altına inemediğim için heme refresh yaptım ve ilt etapa döndüm. ama şunu söyleyebilirim ki ilk etaptan işimiz zor olacak ikinci etapta.

he he he 100. sıradayım artık:)

genelde 34 sn civarında bitiriyorum turları(ilk tur 40-41 sn) bu hesapla 3 dak. altına inmem lazım ya:(

hadi herkese kolay gelsin...

hayda 1 saat oyundan çıktık r tuşunu ve t tuşunu da iptal mi etti bunlar?? hadi t yi anladık diyelim de r niye? bu oyun oynanmaz artık. tam rekor kıracakken devrilen bir araba:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 28 Nisan 2006; 23:23:05 >

• r tuşunu iptal etmeleri eşitsizlik yaratmiş biraz, ilk 10'a girmek için "r" ye basmamanız lazım gerçi (araba kaydırmak çok zaman kaybı.) ama ilk 100'de kullanılabilir.

**zeki*** bir arkadaşimiz 2.48.326 yapmiş, onlarda yedi.. NTVMSNBC yetkilisi yerinde olsam "lap top kazandınız gelin alın" derim, orada noter huzurunda yariştiririm. Avukatımı da tutar, elemanı dolandırıcılıktan içeri attiririm şerefsizim.. O kadar emek veriyoruz, şerefsizin teki gelip son h.sonu hile yapiyor. Haftasonu oldugu için zaman bitene kadar 1. kalacak şimdi. (başka hile gelmezse heh..) Ama unuttuklari şey, ana sayfaya duyuru koydular, 2 mayıs'ta hileler silinecek. Sırf karın ağrısı başka birşey degil, moral bozmak işleri... Yakalasam kafa göz dalacam valla.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.