Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR NASIL GİDİYO OYUN REKORLARI GEÇEN VARMI. BEN ŞİMDİYE KADAR EN FAZLA 3.19 YAPTIM NORMAL OLARAK DAHA İYİSİNİ TAPAN VARSA SÖLESİN..
  • 3.09... ile 450 lerdeyim şu anda, şunu öneririm U virajından yüksek bi hızla çıkmalısın 100 ün üstünde 110-115 gibi, eğer çıkarsan uzunca bir müddet hızını düşürecek bir viraj gelmiyor ve çapmadan düzgün gidersen 140 ile baya bi yol alıyorsun, kolay gelsin

@attalos
    U dan 110'un üstünde çıkmak için ilk 2 virajdada hızların önemli, burdaki haritadan tarif edeyim;
    4 nolu virajı geçtikten sonra hız kesmeden sola doğru yanaş 5 nolu virajı karlı yoldan geniş alarak geçiceksin en son dönerken duvara yumşak bir çarpma yapabilirsin arabanın dengesini kaybetmektense, 5. virajda 105 - 110civarı bi hızla çıkıyorsun genelde, 6. virajı aynı şekilde biraz geniş alıp içer doğru gir burda viraj 115 civarında hızın oluyor, nihayet U virajına doğru son gaz giderken yine aynı şekilde viraja yaklaşınca yolun soluna karlardan git virajı dönmeye başladığında 135 falan oluyor hızın, dönüşde yine en sonda duvardan sekebilirsin ama yumşak olmalı ki hızını düşürmesi çok fazla, bu şekilde bir kaç kez dene 110 ve üstünde bi hızla çıkarsın virajdan.

Kendimi Demir Bükey gibi hissetim bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkmen -- 20 Nisan 2006; 17:24:12 >

• bi ara viraja çarparken bariyerlere vurur vurmaz beni finish çizgisine kadar attı..
  • evet zaman zaman bu tarz buglar oluşuo ama dereceni etkilerse sliyorlar zaten,
    en fazla sinir olduğum tur bindirmeye başlıyorum virajı dönüyom diğer arabalardan biri takla atmış yatıyor yolun ortasında çarpmamak için sağ sol derken bi yerlere çarpınca gidiyo tabi süreler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: erturkmen

3.09... ile 450 lerdeyim şu anda, şunu öneririm U virajından yüksek bi hızla çıkmalısın 100 ün üstünde 110-115 gibi, eğer çıkarsan uzunca bir müddet hızını düşürecek bir viraj gelmiyor ve çapmadan düzgün gidersen 140 ile baya bi yol alıyorsun, kolay gelsin

@attalos
    U dan 110'un üstünde çıkmak için ilk 2 virajdada hızların önemli, burdaki haritadan tarif edeyim;
    4 nolu virajı geçtikten sonra hız kesmeden sola doğru yanaş 5 nolu virajı karlı yoldan geniş alarak geçiceksin en son dönerken duvara yumşak bir çarpma yapabilirsin arabanın dengesini kaybetmektense, 5. virajda 105 - 110civarı bi hızla çıkıyorsun genelde, 6. virajı aynı şekilde biraz geniş alıp içer doğru gir burda viraj 115 civarında hızın oluyor, nihayet U virajına doğru son gaz giderken yine aynı şekilde viraja yaklaşınca yolun soluna karlardan git virajı dönmeye başladığında 135 falan oluyor hızın, dönüşde yine en sonda duvardan sekebilirsin ama yumşak olmalı ki hızını düşürmesi çok fazla, bu şekilde bir kaç kez dene 110 ve üstünde bi hızla çıkarsın virajdan.

Kendimi Demir Bükey gibi hissetim bee

erturkmen kardeşim saol paylaşımın için.. Çok güzel özetlemişsin olayı ama ne yapsam 3 ün altına inmiyor hatasıza yakın oynadım hala 3.09 lardayım.. ikimizde hemen hemen aynı derecelerdeyiz demekki biyerlerde bişey var bizim bilmediğimiz ama ne_? U virajınıda kendime göre güzel dönüyorum ama yine olmuyor... 2.50 filan nedir abi bu_? var bi püf noktası olayın

• Sana anlattığım şekilde olabileceğini sanıyorum dediğin gibi bende 3.09 yaptım ama son 2 turda diğer arabaların yanından geçerken çarpmamak için sağa sola savruluyorum yada bazen hız kesiyorum, ama her yarışda ufak tefek aksaklıklar oluyor, yani bunu da geçmenin tek yolu hatasız bir yarış yaparsan 3 ün altına ineceğini düşünüyorum, bende deniyorum ama halen yok bişi
  • bakalım bu gecemi polocupa ayırdım ne olacak... şu an 3:00teyim
  • 3ün altına indim ve kendime dürüm ısmarladım (tabi 40salise inebildim sadece:)
    devam ediyorum laptopu kırana kadar
  • son olarak 2:57 ve mescharakou'dan özür diliyorum hakkaten yapılıyormuş. yarın gece ilk10a girmeye çalışacağım herkese iyi geceler
  • bravo tebrik ediyorum sormakistediğim ama cevaplanmayan bir soru var..... Arabalar arasında fark var mı?
  • selam arkadaşlar oyunu 2 gündür oynuyorum fakat sorunum büyük sizce nası bi sistem gereksinmi lazım bu melede bende pIII 866 mhz var asus anakarttan kastırıp 910 çalıştırıyom geeforce 2 var 64 mb sd ram 256mb nvidia nın son sürümü yüklü directx 9 abi sıralama turu ve antrenmanda fena değil fakat yarışta çok kasıyo akıcılık sıfır dönemiyom virajları kestiremiyom takılma var bu şekilde derece yapmam mümkün değil colin macree bilirsiniz hepiniz onu çok oynardım alışkınım bu tarz oyunlara fakat resmen zççtım bu işe bi açıklık getiriiseniz sevinirim sizde ki sistemler nası sıralama turu 45 sn civarı youn genelini sormayin

• dostum benim incelediğim kadarıyla bonus yürümüyo cnbce dunlop castrol daha hızlı kandine en uygun olanı bulman için hepsi ile yarışman gerek ntv de fena değil zaten ankette en çok o oy almış he bu arada arkadaşlar max. 140 a hangi araçla çıkıyonuz şahsen 132 falan gördüm sıralama turu 44 en ii yarış ise 3:22xxx ama harbi diom makina kasmasa ilk bine girerim allahın izni ile neyse ben denmeye devam edim 3:22 yi geçebilecekmim bakem zate polo için kesinlikle iddaalı olamam ağustosta akerim gerçi bu gidişle lap top ta yalan

• garanti cepbank'ın arabaasıyla oynuyorum ben gayet iyi ama başka arabalara bakıcam bugün. bonus hakkaten çok kötü, ntv'yi de beğenmedim, castrol iyi onunla oynuyordum ilk başlarda ama sonradan ARABANIN ÜSTÜNDE VIN! YAZIYOR ZATEN diye garanti'yi aldım doğanmotorrsport da yaramaz. cnbceyi bilmiorum
  • 3,08 ile ilk 400 deyim ve bir iki kere araba geçerken çarpıp yavaşladım. dolayısıyla 3'ün altına inilebilir ama şu an birinci 2,41'e düştü. gene mi bug çıktı. ne bu ya. 2,50 bile çok zorken bu imkansız gibi bişi.

bu arada garanti ile 145 gördüm. boşuna diğer arabaları deneyerek vakit kaybetmeyin.

bi de ben hala u dönüşünden maksimum 85-95 arası bir hızla çıkabiliyorum.(şu ana dek bir kere 100 ile çıktım) en büyük eksiğim bu. buradan 5 turda da 110 gibi bir hızla çıkmayı başarabilen bence herşeyi başarabilir. (belki 2.41'i bile)

el frenini kullanan var mı ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 23 Nisan 2006; 17:28:35 >
  • 2:41 olmaz kardeş silerler onu pazartesi merak etme. viraja içten girip dışa doğru yumuşatarak çıkmayı dene 5turda da 110 olmuyor ne yazıkki. artık kasmak lazım ama sınavlarım var haftasonuna kadar sadece izlemekle yetineceğim maalesef
  • Bu arada site çökmüş sanırım yada bi sorun var şu an database'lerinde
    bi de skorların hepsi silinirmiş amma gülerim

Polocup Oynayan varmı

• Su anda Bak 2:41 sanıyeye ınmıs benım rekorum ıse 3:22 :D BNunda bı seylık war....
  • Sılınmıs 2:41 olann Demkkı Hıle yapılıo
  • sööylüyorum herşeyi.birinci zor virajı yeşil bariyerlere arabayı yan döndürüp çarpaarak 125 ile dönebilrsiniz.tabi bunu her turda yapmanız lazım.U virajının olduu bölümde iken zigzag çizdiiniz zaman araba karlara girdii anda gazı kökleyin ve hiç çekmeyin.doal olrak bunu da her tur yapmalısınız.şahsen ben her tur yapamadım.ve son turun son virajına 02:46 ile girdim.ama tribünlere çarpınca 03:20 ye kadar düştüm.ooooof ooooof

• arkadaslar ben bu oyunu bir turlu acamıyorum .
    quote:

OYUNA BASLA
    dedigimde acilan sayfa goruntulenmiyor. macromedia shockwave player yuklu amabir tulu gostermiyo. sanki bir web sayfasındaki resim goruntulenmiyormus gibi yapiyor. herseyi deniyorum. yardımcı olabilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.