Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lol ya.. YARIŞ ÇİZGİSİNİ GÖSTERMEK ADINA YAPILAN ANTREMAN TURU, bu size birşey ifade ediyor mu? yariş çizgimi gösteriyorum orada, %100 perfect te degil ayrica...

Arabalara karşi oynayipta 2.50'nin altina 3 kere düşebildim,

1.'si 2.49.402 => (derece gönderilmedi.)
    2.'si 2.49.641
    3.'sü 2.49.920

Arabalara çarpmadan çok çok az zaman kaybederek geçmek için arabaların kombinasyonlarının çok iyi olması gerekiyor. Bu kombinasyonlarda 2-3 saat devamlı oynarsan anca 1 bilemedin 2 defa karşina çikar.
  • bukadar mı yorumun
  • ne diyim daha?

son turdaki çarpmayla 3.04'ten aşagi olmaz diyorsun, orada herşey ortada.. zaman yavaş falan ilerlemiyor. Bilgisayardan direk büyük ekrana gönderiliyor. Büyük ekranı da kamera ile çekiyorlar, bildigin profosyonel kamera. Gördüğün derecede 2.54'tür, çarpmasaydim 2.51 olurdu, kaymasaydim 2.50-49'a kadar düşerdi çünkü başka hatam yoktu. Ayrica, bende ayni şekilde gidiyorum demişsin sanirim... Arabanın stoplarina dikkat et bakalim U viraji harici yaniyor mu? ilk keskin viraji 125-130 arasi dönüyor musun? Bunun sürekliliği var mi? Bu liste daha uzar gider...

Ayrıca senin "kimi kandiriyorlar, adam son turu atmiyor.." demenden, oyunu ne kadar iyi bildigin belli. 3. turun başindan itibaren tur bindirmeye başliyorsun çünkü, bilmem sen hiç tur bindirdin mi?

Dereceni veya nickini tam olarak bilmiyorum.. Ama her şüphelenen için ayri ayri yorum yazmaktan sIkildim. Orada noter, avukat, ntv ve vw yetkililerinin önünde derecemi yaptim. Alnimin akiyla aldim lap top'umu, sattim hatta şu anda da emeğimin karşiligi olan parayi çatir çatir yiyorum. Bununla ilgili bir sorunu olanda gitsin ntv'ye başvursun isterse dava açsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: polo cup

bukadar mı yorumun

kıskanıyosun anladık.kabul et iyiler var dünyada.snde sürekli oynarsan kazanırsın.bn haftada 3-4 saat oynayaarak 1500.mi ne olmuştum.mesch. çok oynamış ve kazanmış .başka açıklaması yok.OK???

• yarışını izledim. tebrik ediyorum gercekten. sonuna kadar haketmişsin laptopu:) hadi parayı güle güle harca...

PS. bu arada saclarda karizmaymış:)
  • geçen yarışta 1. olan arkadaşı tebrik ediyorum. Gayet güzel, hakkıyla yarışmış.

Ancak şüphe ettiğim durum gibiymiş olay. Bilgisayar-internet hızı oyundaki derecenizle doğrudan alakalı. Benim antreman turları bile bu kadar hızlı değil. Sıralama Turu acayip yavaş. arabanın başlayıp da vdf pistinde dönüşe gelmesi 5-6 sn alıyor. Oyunun yapımcı server'ından yayınlanması saçmalık. Biraz daha profesyonel çalışıp knight online gibi bilgisayara indirmelik bir oyun yapsalardı daha iyi olurdu.
    Herkes bilgisayarına indirir. Paşalar gibi oyununu oynar. Derece gönderirken skive.co.uk server'ına bağlanır. Dereceyi gönderir. Bilgisayar hızıyla ilgili sorun kalkmış olur.

He bu şekilde kimse hile yapmaz mı? hilenin alası yapılır bu şekilde. ama teyit işlemine gelince mıçarlar.

Keşke dediğim gibi daha profesyonelce yapılmış bir polo cup'ta yarışabilsek.

(İnşallah yazdıklarımızı polocup'tan herhangi bir yetkili okuyordur)

• he bir de sormamda bir sakınca olur mu bilmiyorum ama.

meshcharakou arkadaşım: bilgisayarının özellikleri ve internet hızını söyleyebilir misin?
  • arkadaşlar hata bizlerde, gerçek hayatta araba kullanmayı biliyoruz veya mahalli / ralli organizasyonlarında direksiyon salladık:
    1.hiçbir gerçek yarışta karlara çıkıpda hız korunarak ve apexler atlanarak en iyi zaman yapılamaz.siz çimenlerden giden ve birinci olan formula pilotu gördünüzmü?
    2.kaldıki nisan ayı karlı pistte şu an hatırlayamayacağım kadar çok viraj denemesi yapmıştım hiçbirinde 100 km/h üstü hızlarda savrulmadan araç dönmüyordu. geçen ayların pisteleri de antremana açık kalsın.
    3.nisan ayındaki pistte sağda veya solda karların üstünde siyahlıklar hatırlamıyorum?
    Sonuç olarak doğuş veya cnbce gibi köklü bir firma iseniz bu tarz organizasyonlara dikkat etmelisiniz. VE YİNE TEKRARLIYORUM BİZ EN İYİ YAPILAN DERECENİN BİREBİR ANINI YANİ DİĞER 7 ARAÇ DA PİSTTE YALPA ATARKEN ARALARINDAN NASIL SIYRILIP BU EN İYİ ZAMANIN YAPILDIĞINI SEYRETMEK İSTİYORUZ, BOMBOŞ PİSTTEKİ ANTREMAN TURLARINI DEĞİL...
    kazananlara da başarılar benim sözüm organizasyona.

• merhaba arkadaşlar ben oyuna daha bugün katıldım en iyi derecem 03.08 bu turda yapılan bütün dereceler doğru bence.Ayrıca birinci olan arkadaşımızı tebrik ederim.hakkıyla kazanmış.
  • ha ha ha 03.06 yaptım.441. sıradayım
  • neyse bana şahsi laf etmemiş yanliş anlamişim sildim mesaji..

packard, istersen mail at ntv'ye.. kayitlarin tutuluyor olmasi lazim, belki yollarlar bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meshcharakou -- 17 Mayıs 2006; 0:30:34 >
  • meshcharakou arkadaşım.burda kimsenin sana direkt bir lafı olacağını sanmıyorum.herkesin lafı oraganizasyona ve tasarımcılara.sen bu açıkları iyi yakalamışsın ve kullanmışsın.bizede seni tebrik etmek düşer.
    ben kendi adıma söyliyeyimgerçekçi olarak düşündüğüm için ilk pistten itibaren yoldan gidip dışarı çıkmamaya çalıştım ve tabiki olmadı.şimdi ikinci pistte bende aynı şekilde yapmaya çalışıyorum.ama tabi benim pc,bağlantı vs yettiğince elbet.ama diyorumya,gerçekçilik.hani gerçekçilik (lafım organizasyona) pek çok kişi aynı benim gibi düşünüyordur.
  • herkez beni yanlış anladı. ben mesc. i ancak güzel yarışmasından dolayı kıskanırım . bunu daha öncede yazdım aynı stilde yarışmışız mesc. devamlı aynı stratejiyi sürdürmüş . benden zaten iyi oldunu kabul ettim
    bide o kazanıp satmaya uğraştığı laptop tan hergün iki tane alabilecek kadar para kazanıyorum. seat leon cupra R ve 3 tane daha arabam var . yani para yada araba yada laptop değil derdim. ben bazı aksaklıklar gördüm yanlış ta olabilir. bazı yazdıklarım zaten espriydi sonunada gülücük koydum. ama yani ben mesc. in
    bana . : yok üstad şöyle virajı gördün hiç duraksamadım arabalar yoktu rahattım. ne biliyim mantıklı bişeyler söyliceni düşündüm. bide o yarış geçti yeniden yarışamayız . neyse ya ne o bana kanıtlamak zorunda. nede ben sorgulamak. dediğim gibi helal hoş olsun . hiç kimse bir problem görmediğine göre benim içinde yoktur.
    sevgi saygı birlik beraberlik . öptüm by

• şu sıralama turunu atmaktan sıkıldım artık. oyunda olduğumuz sürece reklam geliri ile ilgili bir durum bu bence.
    yahu yanyana giden iki araç birbirinin hızını bu kadar etkilermi.
    bir araca çarptığında nasıl oluyor 10 mt geriye gidersin.hani gerçekçilik.bilardo toplarının bant'a çarptığı gibi.
    "R" tuşumuz vardı.ilk pistte bunu bilmiyordum.burda öğrendim.şimdi iptal.dedimya "oyunda kalma" süresi ile ilgili reklam işleri.kulanılabilen tuşlarda bunu yazmamışlar bile.
    neden restart yapamıyoruz.(oyunda kalma ve reklam)

dikkat ettinizmi,bizler bu foruma yazarak ntv'nin yapmadığını yapıyoruz.(yapamadığını demiyorum bakın)
    bu yarış ile ilgili konuşup tartışabiliyoruz.oyunun ana sayfasına neler yazdık ama yayınlanmadı.
    ben inanıyorumki ntv burayı okuyor.

• abelirim ben raceman rekorum 3.23 349 suan 5000 falanın daha 3 gün oldu açalı
  • soru sormuştum ama...
    quote:

Orjinalden alıntı: kasaphasann

he bir de sormamda bir sakınca olur mu bilmiyorum ama.

meshcharakou arkadaşım: bilgisayarının özellikleri ve internet hızını söyleyebilir misin?
  • arkadaşlar gözlemlediğim şu ki: ntv ve doğuş ve veya VW gibi markaların adı altında düzenlenen bu gerçek hediyeli sanal yarış araba kullnamayı bilen ve veya yarışlara bizzat katılmış bizlere göre çok çocuksu bir program mantığı ile hazırlanmış.
    sanırım çoğunluğun görüşü karlardan çimenlerden viraj dönen ve apexlerin kel alaka düzenlenmiş olduğu ve artık pistlerin toplam uzunluğunun bile yazılmadığı ve yer yer duvar köşelerini yarıp geçen grafiklere sahip çok kötü tasarlanmış bir programcılık rezaletine karşı olmamız. elbetteki birileri en iyi saniyeler ile birinci gelecek no problem.
    ama yine de tekrarlıyorum EN İYİ YAPILAN DERECENİN TAM YARIŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEYİ İSTİYORUZ. VW nin VEYA NTV nin VEYA DOĞUŞUN PROGRAM DATABASE İ BUNU KARŞILAYAMACAK KADAR AZSA DİYECEK LAF YOK...saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: packard

arkadaşlar gözlemlediğim şu ki: ntv ve doğuş ve veya VW gibi markaların adı altında düzenlenen bu gerçek hediyeli sanal yarış araba kullnamayı bilen ve veya yarışlara bizzat katılmış bizlere göre çok çocuksu bir program mantığı ile hazırlanmış.
    sanırım çoğunluğun görüşü karlardan çimenlerden viraj dönen ve apexlerin kel alaka düzenlenmiş olduğu ve artık pistlerin toplam uzunluğunun bile yazılmadığı ve yer yer duvar köşelerini yarıp geçen grafiklere sahip çok kötü tasarlanmış bir programcılık rezaletine karşı olmamız. elbetteki birileri en iyi saniyeler ile birinci gelecek no problem.
    ama yine de tekrarlıyorum EN İYİ YAPILAN DERECENİN TAM YARIŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEYİ İSTİYORUZ. VW nin VEYA NTV nin VEYA DOĞUŞUN PROGRAM DATABASE İ BUNU KARŞILAYAMACAK KADAR AZSA DİYECEK LAF YOK...saygılar
    sana katılıyorum arkadaşım.güzel açıklamışsın konuyu.benimde ntv oyun ana sayfasına gönderdiğim bazı yazı eleştri vs vardı.ama cevap göremedim.benim anladığım şu "kardeşim,oyun budur,işinize gelirse" gibi bir düşünce.hiç olurmu allah aşkına yaa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi il_han -- 17 Mayıs 2006; 22:18:37 >

• "Hile ile ilgili duyuru: NTVMSNBC, yarışmacıların oyunlarını kaydediyor ve tekrar izleyebiliyor. Ay sonlarında en iyi skoru yapan yarışmacıya, NTVMSNBC yarışını teyit ettirecektir. Oyunda hile yapıldığı tespit edildiği anda gerekli hukuki işlemler başlatılacaktır"

yapılan bu açıklama galiba blöfmüş hehangi bir kayıtlı yarış olsaydı onun yayınlanması gerekmezmiydi.en azından birinci olanın yarışı kayıt altına alınması gerekirdi sıralama turunun gösterilmesi pek bir anlam taşımıyor.. benim şikayetim organizasyondan kazanan arkadaşa sözüm yok tebrik etmekten başka...
  • arkadaşlar polocup anasayfasında yazan yazı elbetteki blöf. bir saniye içinde siz oyununuzu oynarken orada kaç kişinin birden yarıştığını biliyor musunuz? Şuan itibariyle 135.000 küsür kayıtlı pilot var. bunların en az 1.000'i daima aynı anda yarışıyordur bence. Bu kadar kişinin 3'er dakikalık görüntülerini kim kaldırabilir? Allah aşkına yapmayın arkadaşlar. günde kim bilir kaç bin yarış oynanıyor. değil ntvmsnbc nin hiç bir web sunucusunun veritabanı böyle bir şeyi asla kaldıramaz. Oradaki elbette bir blöf. aslında oraya yarışın daha sonra teyit edileceğini açıklayan bir yazı yazsalardı daha iyi olurdu.

hepinize iyi oyunlar,
    sorumu tekrarlıyorum.
    inşallah Gökhan ÜNALAN görür bu soruyu ve yanıtlar.

quote:

Orjinalden alıntı: kasaphasann

he bir de sormamda bir sakınca olur mu bilmiyorum ama.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.