5 er kişilik takımlar olsa ve takım içinde bilgi paylaşımı olsa çok daha zevkli olurdu sanırım. yorumlarınız bekliyorum. bu arada o pkk rumuzlu kişiyi şiddetle kınıyorum.
walla atahan sonuçta bu bi yarış oyunu ve bi yarış oyununda takım çalışması saçma ve gereksiz olurdu bence. Bilgi paylaşımı demişin, neyi paylaşıcaz ki?? Sonuçta bu oyunda iyi bi derece yapmak yetenekli olmak ve çok fazla oynamakla mümkün. neyse bi de ben bişey sorucam, gökhan arkadaşımızın ntvmsnbc binasında yapmış olduğu yarışı indirdim ama bi türlü izleyemiyorum. Codec yüklenirken bi hata oluştu dio media player, netten gerekli codeği indiriorum ama yine olmuo.İnternetteki tüm codecleri, codec packleri indirdim ama nafile. Yardımcı olursanız sevinirim
Windows Media Player 10 u indirirsen sorunun çözülür. dosya .wmv formatında çünkü.. Winamp ın son versiyonuda işini görür. XP kullandığını farz ederek konuşuyorum..
xp kullanıorum media player 10 kullanıorum daha piyasada ne video oynatıcısı varsa onları da kullanıorm hepsini denedim ama bi sonuca varamadım
hala sıralama turlarını kaldırmadılar. gerçekten can sıkıyor bu sıralama işi.
arkadaslar Kisa yazin insan sıkılayoo SİMDİ R VE D İSE YARIYOMU YARAMIYOMU KİSA CVP VERİN YETTER
19
ya arkadaslar 3.05.418 yapabıldım en son.ılk vırajı en fazla 120 ıle donebıldım daha hızlı donulmesı mumkun deıl bence.olay şikanda bitio bence.cunku orda 50 kusure kadar dusuyo hızım ve bırturlu anlamıyorum nasıl 80le donulur...
jackall bence sen biraz daha dikkatli oynamalısın.Ben birinci virajı en iyi 135 ile döndüm.virajı biraz dışardan alıp girersen oluyo.Ayrıca frenleme noktasını iyi ayarlaman lazım.1 saniye erken yada geç basarsan ayvayı yiyosun
pekı dıger kısmı nasıl gecıosun?60ın ustunu goremıorum ben arabayı kaydırmamayıda basaramıyorum
walla bende orasını çözemedim.
walla arkadaşlar ilk virajı 135 ile donduk diosunuz ama hangi viraj bu? ilk zorlu virajdan mı bahsediosunuz yoksa hız kesmeye bile gerek olmayan ilk virajlarmı? Eğer ilk zorlu virajdan bahsediyosanız ve o virajı 135 ile donebiliosanız (ki burda virajın neresinde hızınızın 135 olduğu da onemli) inanılmaz bi derece yapmanız lazım çünkü ben ilk fren gerektiren virajı en fazla 122 ile donebiliyorum ve şu an 2:59:641 ile 38. sıradayım klasmanda. 135 ile donmek imkansız gibi gelio bana eğer donulebiliosa da nasıl yaptığınızı yazarsanız sevinirim, belki birinciliğe oynarım kim bilir :P Diğer zigzag zorlu virajda ise 75 civarı yapabiliorm anca, 80 i göremedim daha
bu oyun yalandan ibaret bence.bu gökhan beyin yaptıgı seyden baskasınımı yapıyoruz bız aynısı.
walla ben başkasını yapıodum, karlardan gidip oyunda birinciliğe oynanabilecek kadar saçma bi oyun yapacağını ntvmsnbc yetkililerinin yada her kim yapıossa düşünmemiştim. Bildiğimiz rally kurallarınnın dışına çıkmak lazımmış madem, onu öğrenmiş olduk. Gökhan da bu açığı iyi değerlendirmiş birinci olmuş tebrik etmek lazm.
ben artık oynamayı bırakıyorum bu oyundan çıkardığım sonuçlar: 1. birileri masa başında bu reklem organizasyonunu tasarlamış ama yazılımcı firmadan bayağı kazık yemişler. 2. doğuş ve ntv prestiji tartışılır duruma geldi. 3. internet ortamının ne kadar güvenilir olduğu !!! bir daha ispatlandı. 4. tüm katılımcılara başarılar.
saygılarrr
bende packard a katılıyorum.adamlar görüşlerimizi okumuyorlar bile PKK rumuzlu kişi halasıralamada 256.
BENDE BIRAKIYORUM
arkadaslar olayı cözdüm. ama yarisin bitmesine az kaldi antreman turlarında 2:51 yaptim ama bunu yarisa HALA TASİYAMADİM. u virajini 100 üzerinden dönebiliyorum olay o farklı duvarlarda arkadaslar oralara hafif carpmalar sizi yavaslatmiyor aksine yola itip hizinizi arttiriyor ama viraja girerken 100 ün üstüne cikmayin duvarlara da yavas carpin.
varımda bulamıyorum oynu
packard Tarih 25 Mayıs 2006; 10:18:32 ben artık oynamayı bırakıyorum bu oyundan çıkardığım sonuçlar: 1. birileri masa başında bu reklem organizasyonunu tasarlamış ama yazılımcı firmadan bayağı kazık yemişler. 2. doğuş ve ntv prestiji tartışılır duruma geldi. 3. internet ortamının ne kadar güvenilir olduğu !!! bir daha ispatlandı. 4. tüm katılımcılara başarılar.
saygılarrr
birde ne ögrendik Polo'nun o kadar da iyi bir araç olmadığını. virajlarda nasıl savrulduğunu(düşük hızlarda bile), yol tutuşunun iyi olmadığını, daha gider.....
şimdi mehmet u virajını dönerken 100le dönüyorum demişsin ama açıkçası hangi duvara çarpıp hız aldığını anlayamadım ben,u virajından hemen once biraz daha insaflı bi u virajı daha var ya, zigzagtakki ilk viraj sadece orda dediğin gibi bi duvar var seni yola atabilen ama ona çarpsan bile en son u'ya geldinmi yine hızını 70lere düşürmek zorunda kalıosun. Sen bu konuyu biraz daha açarmısın? 100'le dönmeyi ben de isterim açıkçası