Şimdi Ara

Polocup Oynayan varmı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
1
Favori
65.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksızda değil kasaphasann kardesimiz polocup ama internet teki en iyi web tabanlı oyun benceolabilir

Çünkü o oyun kadar gerçekçi bir oyun yok internette
  • 1- oyun bilgisayarınıza yükleniyor, bilgisayarınız üzerinden oynuyor. serverdan oynamak gibi birşey yok. oyüzden internet bağlantı hızının önemi yok.

2-benim gördüğüm kadarıyla oyunda 2 versiyon var. 1.si düşük özellikli bilgisayarlar için, detaylar daha az ve zamanda dakika ve saniye gözüküyor, (meshcharakou'nun sıralama turunu çekip yolladığı görüntülerden bu versiyoda oynadığı belli oluyor)
    diğer versiyonda ise detaylar, görüş mesafesi daha fazla zamanda ise dakika saniye ve salise (saniyenin 1000de biri yer alıyor.

3-oyun kaydediliyo olabilir. birisi 3 dakikalık bir görüntüyü nasıl kaydedecekler demiş. oyunun kaydı video kaydı gibi değil. sadece zaman ve o zamanda arabanın koordinat ve hızı şeklinde veya basılan tuşlar olarak kaydedilebilir. mesela birçok yarış oyununda yarışınızı kaydetme ve geri izleyebilme özelliği bulunur. bu kayıtların boyutu çok küçük olabilir (100kb gibi)
    yalnız, eğer iyi bir derece yapılmadıysa oyunu kaydetmiyo olabilirler. yani sadece iyi derece yapanlarınki kaydediliyo olabilir (ilk100 yada 1000)

4-oyunda en büyük sorun ivmelenme. araba iyi ivmelenmiyor. o yüzden olabilidiğince hızınızı düşürmemeye çalışın, gözünüz hız göstergesinde olsun

• arkadaşlar dikkat çektiğim konular zaten bundan ibaret. eğerki gerçek ödüllü bir organizasyonu tasarlıyorsanız ve köklü bir firma iseniz tüm bu hususlara çok dikkat edip gereken alt yapı yatırımını yapacaksınız. otomotiv sektöründe ki her iş gibi bu işler süslü deri koltuklu odalarda klimalı masalarda planlanırsa bu kadar olur. database için 100000 doleros extra harcamak şartsa harcanacaktır veya başka bir reklam kampanyası organize edilecektir. YİNE SÖLİCEM AMA BİZ EN İYİ DERECENİN BİREBİR YARIŞ GÖRÜNTÜSÜNÜ BEKLİYORUZ DOĞUŞ OTO VEYA NTV VEYA CNBCE VEYA VOLKSWAGEN FİRMASINDAN. çok araştırdım ama henüz yanıt bulamadığım diğer bir husus ta bu yarış organizasyonu sadece türkiye için mi yoksa uluslararası mı?.
    DİPNOT: bu yarışı programlayan net siteisnde ödülsüz ama çok hoş online oyunlar var:www.skive.co.uk meraklısına...

• internet hızı her ne kadar önemli değil desen de bana göre bariz bir fark var hız konusunda. ben 3 dk oynuyor gibi görünüyorum. Ancak 7-8 dk falan sürüyor oyun. Gökhan Ünalan'ın görünen sıralama turu bile benim yaptığım sıralama turundan hızlı. ben gökhan kardeşimizin dereceyi yaptığı bilgisayarın özelliklerini ve internet hızını merak ediyorum.

ben yine de sorumu tekrarlamak istiyorum. Gökhan kardeşimizden bu sorunun cevabını almak istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: kasaphasann

he bir de sormamda bir sakınca olur mu bilmiyorum ama.

meshcharakou arkadaşım: bilgisayarının özellikleri ve internet hızını söyleyebilir misin?
  • arkadaslar bu "R" VE "D" tusları calısan var mı bu bırıncı olanlar o dereceleri yaparken bu tuslar calısıyormuydu acele cevap ?
  • mehmetsanli arkadasim sorunu birincilere sormussun ama ben 3:00:3xx gibi bi dereceye sahip ve 36. olan biri olarak sana şunu rahatlıkla soyleyebilirim ki r ve d tuşları nedir bilmiyorum, hiç kullanmadım ve şu an o tuşlar hiçbir işe yaramıyor, geçen pistte galiba varmış oyle bişey ben onu bilmiyorum benim çok geç haberim oldu yarıştan ama zaten derece yapmak istiyorsan o tuşları kullanma gibi bi lüksün olmuyor.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Bu arada meshcharakou arkadaşım ben de gerçekten sistemini merak ediyorum yada en azından sizde de sıralama turlarıyla normal yarışta yol tutuş farkı oluyormu daha doğrusu yol tutuş demeyelim de normal yarışta biraz daha kasıo benm cihaz.Tabi bunun daha once bikaç arkadaşımın soylediği gibi oyuna bi etkisi olmuyo sadece kendi oyun zevkinizi azaltıyoyada aşırı kasılma durumlarında iptal oluosunuz :) Bu arada benm sistemim p4 1.7 256 mb rdram ati raedon 7000 64 mb ekran kartı.Bi de son bi soru daha benm cihazda ses çıkmıo, oyunun sitesinde bu düzeltilecek dediler ama hala düzeltilmedi galiba yada ses çıkması için benm ne yapmam gerek?Yardımcı olursanız sevinirim

• bu r tusuolayı can sıktı. bu yarısın da ilk günlerinde çalışan tuşlardı r ve t. yani sadece geçen yarısa özel bir durum söz konusu değil. dolayısıyla bu pist için sıralamaya itiraz edilse yargıda kazanma ihtimali düşük değil:) adamlar kendi kafalarına göre düzenleme yapıyorlar. bence r ve t tuşları sistemlerinde açığa sebep oluyordu, beceremediler ve kaldırdılar.

bu arada uzun süredir pist ile ilgili yazan olmamış. ilk baştaki savım hala geçerli. bu pistte en iyi 2,50-2,55 arası zaman elde edilir. 2, 55'e daha yakın. muhtemelen 2,54 yeya 2,53 küsur. artık oyunda tur tur şu zamanları yapamayınca hemen çıkıyorum. 0.41 sn, 1.16 sn, 1,51 sn, 2,26 sn.(derecem şimdilik 3,00 küsur dolayısıyla bu süreler böyle aksi halde birincilik için şu anda 4. turu en kötü 2,20-21 ile geçmek lazım) ilk tur hariç genelde turları 34 küsur ya da 35 saniyede tamamlıyorum. nadiren 33 civarı oluyor. (en iyi ihtimali hesaplasak: 33,5 x 4 + 39=2,53 sn yapar)

forumun başında yanılmıyorsam bazıları diğer arabalar kaldırılsın demişti ve bende içimden olur mu öyle şey demiştim. ama artık onlara hak veriyorum. zira gökhanın dediği gibi şansın varsa arabaların sana çarpmadığı kombinasyon anca 2-3 saatte bir geliyor. (bana şu iki gündür denk gelmedi mesela).onda da en iyi oyununu oynarsan birincilik şansın var yoksa vay haline. bir 3-4 saat daha dene dur. son iki gündür ilk üç turu 1.50nin altında bitirdiğim oyunun haddi hesabı yok. ama sonra arabalar işin içine ediyolar. biri olmazsa diğeri. ne anladım bu işten. kısaca birincilik becerinin yanında biraz da şansa kalmış oluyor. bu işin piyangodan farkı ne o zaman:) gerçi sıralama turunu dahi kaldırmayan zihniyet bunu hiç yapmaz ya olsun ben gene de yazayım dedim. hadi hepimize bol şanslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdab -- 19 Mayıs 2006; 16:17:08 >

• girdab çok güzel bi hesaplama yapmışsın, bikaç güne kadar bu tezini ispatlayacam hiç şüphen olmasın ilk ona girecem işallah :D Sen de 49. muşsun baktım klasmana, daha yukarılara yükselirsin işallah tabi benm arkamda kalman suratiyle Benm arkamdan ikinci olabilirsin mesela. darkmn bekle ben geliorum...
  • Slm millet....

lap top u alan arkadaşı kutlarım.. bende gerçekten internet hızını ve sistemini merak ediyorum ? neden se açıklamamakta ısrar ediyor arkadaş. belki başka sorulara cevap vermekten bunu hep unutuyordur diye düşündügümden bi de ben soruyorum...

ayrıca bi konuyuda burda yazmak istiyoru.eger yarışı düzenleyen arkadaşlar görürse bu yazdıklarımı belki oyun icinde atılan her turun derecesini de belki ekranda gösterebilirler.. tur zamanlarını herkes tahmini veriyor gibi geliyor bana.. salisenin öenmli oldugu bu oyunda tam zamanı görmek isterim

siz???
  • gecen ay birinci olan arkadası kutlarım.

Bu arada yarısırken kronometre tuttum server 3,11 gösterirken kronometrem 3,18 gösterdi ilginç. cok fark var başka deneyen varmı_? arabaların doru kombşnasyona gelmesi 3-4 saatee bir denk geldigine katılıyorum ole anlardada heyecan yapıp takla atıncada sinirim bozulmuyo diil :)
  • doğru kombinasyonda dizilmeyi anlamamıştım ama son oynadığım yarış sırasında toplam 3 araba bile önüme çıkmadı ve cidden çok ilginç bu 3 arabada yol verir gibi yavaş gidiyordu. düpedüz program hatası olan bir yarış yapmışlar emeklerimze ve gözümüze yazık yani. 1 takla ve 2 kaza ile 3:20 yaptım bu kombinasyonda resmen kaçırdık dereceyi :(
  • ACAİP Bİ ŞEY KEŞFETTİM. son U dönüş öncesindeki sağa 90 derece virajın girişinde sol yandaki duvarın ufak eğik bir bölümü var rengi kahverengi olarak farklı diğer kısımı gri. bu kahverengi kısma çarpınca araç yavaşlayıp sağa doğru dönüyor ve tur başına rahat 2 saniye kazandırıyor. saçma ama artık hiçbişeyine şaşırmam bu yarışın. nisam pistinde karlardan gidip 1. olunabiliyorsa...
  • 3,20 nin altına inemeyenler için
    http://rapidshare.de/files/20884090/MOV00023.wmv.html
    burda cep telefonu ile cektiğim bir yarısım var.
    cekerken baya zorlandım.
    3gp formatını vmv formatına cevirince boyutu baya büyüdü
    ekran modunu küçük tutarsanız daha net bir görüntü elde edebilirsiniz. herkese önünde takla atmayan sotaya yatıp onüne arabalar çıkmayan yarışlar dileğiyle....
  • **** olaqn yere rapidshare yazın bu arada yazmayı unuttum derece 3,08 burda kaz var tabi allahın emri
  • hayda **** olan yeri kodlayarak yazam mecburiyetten sanırım koruma var

rize aydın pendik istanbul denizli samsun hatay adana rize edirne

baş harfleri birleştirip kolay gelsin
  • ben birincilere sormadım o dereceyi yaparken o tuslar calısıyormuydu dedim.
  • Hayır çalışmıyodu zaten birinci en iyi derecesini daha yeni geliştirdi 2:54 lere inmiş, yuh walla
  • arkadaşlar klasmana bakarken şu anda 216 sırada olan ve niki PKK ollan birisi var.ben konuyu maille siteye bildirdim inşallah dikkate alırlar
  • 3,03,745 yaptım daha yeni ve yol cok temiz denk geldi. fenada yaqrısmadım. ama bir yerlerde bir tuyo olmalı 2.57 nin altında yapan arkadaslarda tuyo bekliyorum.
  • musfb bence çok iyi yapmışın bende hemen mail atıyorum, hatta bence hiçkimsenin bu konuya ilgisiz kalmaması gerekir. Ne pkk nickli birinin ne de pkknın bu oyunda ve türkiyede işi olamaz, olmamalı. Oyunda bile olsa buna karşı sessiz kalmamalı ve bu ülkenin sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.