Şimdi Ara

POLONYA D TİPİ VİZESİ JAGİELLONİAN ÜNİVERSİTESİ KRAKOW HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEN POLONYA'NIN KRAKOW ŞEKLİNDE BULUNAN JAGİELLONİAN ÜNİVERSİTESİNE 4 AYLIK LEHÇE(POLONYACA) OKUMAK İÇİN KABUL EDİLDİM.AYNI ÜNİVERSİTEDE OKUYAN ARKADAŞLAR VAR MI?VARSA NE DÜŞÜNÜYORLAR?YURTLARINDA KALANLAR VAR MI?VARSA PİAST YURDU NASIL BİR ORTAM?BENIM VE AİLEMIN GOSTERECEK HERHANGI BİR GAYRIMENKULU YOK AMA BANKA HESABIMDA YAKLASIK 5000 TL PARA VAR.BU VİZEYİ ALANLAR NASIL ALDI HANGİ ADIMLARI İZLEDİ?LÜTFEN BENİ BU KONULARDA BİLGİLENDİRİN .ÇOK YARDIMA İHTİYACIM VAR ÇOK!!!

• Sezer Yurtsever

arkadaşlar fluent derecede İngilizce basic almanca basic rusça basic lehçe(ama polonyaya geliorum jagiellonian üniversitesine 4 ay Polonyaca kursu için) ana dilim Türkçe ve ikna yeteneğim çok yüksek satış tecrübem var. information olarak çok çalıştım .Krakow da böyle bir iş arıyorum.duyan gören tanıdığı olan varsa bir site bilen varsa lütfen benimle paylaşsın işe çok ihtiyacım var LÜTFEN YARDIM EDIN BANA!!! TEŞEKKÜRLER...
  • Polonya, Avrupa'da en kolay vize veren ülkelerden biri ancak banka hesabınızdaki 5binTL ile vize alamayacağınızı düşünüyorum.
    Polonya vize işlemleriyle ilgilenen resmi kurum VFS Global -http://www.vfsglobal.com/poland/turkey/undergraduate_documents.html
    Kurumu arayıp ne için gideceğinizi iletip, gerekli dokümanları tam olarak listeleyebilirsiniz.
  • Bende rzeszowda erasmus öğrencisiyim, vize işi kolay arkadaşın verdiği siteden başvurabilirsiniz, krakow iyidir güzeldir, fakat beklentilerinizi büyükmeyin sonra hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turker03

Bende rzeszowda erasmus öğrencisiyim, vize işi kolay arkadaşın verdiği siteden başvurabilirsiniz, krakow iyidir güzeldir, fakat beklentilerinizi büyükmeyin sonra hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz

Beklentilerinizi buyuk tutmayin derken neyi kastettiniz bende seneye universite icin polonyaya gitmeyi dusunuyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

quote:

Bende rzeszowda erasmus öğrencisiyim, vize işi kolay arkadaşın verdiği siteden başvurabilirsiniz, krakow iyidir güzeldir, fakat beklentilerinizi büyükmeyin sonra hayalkırıklığına uğrayabilirsiniz

Beklentilerinizi buyuk tutmayin derken neyi kastettiniz bende seneye universite icin polonyaya gitmeyi dusunuyorumda

nasıl desem sürekli çılgınca eğleneceğiniz, çok değişik ortamlar değil Türkiyede sahip olduğunuzdan daha fazla Türk arkadaş edinebilirsiniz.Bu sadece polonya için değil genel olarak erasmus programı ile avrupaya giden öğrenciler için dedim.Nithekim bir ay sonra insanların anlamadınız bir dil konusması dışında Türkiye ile bir farkın olmadığını anlayacaksınız.Etrafınızdaki Türk arkadaşlar sayesinde kendi ülkeinizde KYK da kaldığınızı bile düşünebilirsiniz.Ve gördükleriniz hiç heycan verici gözükmeyecek. Ama yanlış anlaşılmasın Erasmus iyidir candır, hele ki bir de cebinizde paranız varsa bol bol gezer değişik sehirlere gider publara akarsınız, şarısın mavi gözlü kızlardan sonra geri dönmek istemeyeceksinizdir zaten...

Not:Ayrıca polonya diğer avrupa ülkeleri ve Türkiyeye göre ucuzdur

Baska sorularında varsa yardımcı olabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

quote:

nasıl desem sürekli çılgınca eğleneceğiniz, çok değişik ortamlar değil Türkiyede sahip olduğunuzdan daha fazla Türk arkadaş edinebilirsiniz.Bu sadece polonya için değil genel olarak erasmus programı ile avrupaya giden öğrenciler için dedim.Nithekim bir ay sonra insanların anlamadınız bir dil konusması dışında Türkiye ile bir farkın olmadığını anlayacaksınız.Etrafınızdaki Türk arkadaşlar sayesinde kendi ülkeinizde KYK da kaldığınızı bile düşünebilirsiniz.Ve gördükleriniz hiç heycan verici gözükmeyecek. Ama yanlış anlaşılmasın Erasmus iyidir candır, hele ki bir de cebinizde paranız varsa bol bol gezer değişik sehirlere gider publara akarsınız, şarısın mavi gözlü kızlardan sonra geri dönmek istemeyeceksinizdir zaten...

Not:Ayrıca polonya diğer avrupa ülkeleri ve Türkiyeye göre ucuzdur

Baska sorularında varsa yardımcı olabilirim

ben erasmus için değilde direk üniversite okumaya gidicem sizce burda okumam daha mı mantıklı olur burda okursam buyuk ihtimal yeditepe yada bilgide okurum.okuyacagım bolumde uluslar arası ilişkiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanada vizesi hakkında!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben de uluslarası ilişkiler okumaya gidiyorum haftaya perşembe yolcuyum krakow a:) 4 ay lehçe kursu sonra ekimde uluslarası ilişkilere baslıcam türkiyede özelde okuyacağına polonyaya git daha ucuza avrupa standartlarında avrupada eğitim görmüş bol bol gezmiş kendini yetiştirmiş olursun arkadasın dediği olay ona özgü ben mesela türklerle çok içli dışlı olmayı düşünmüyorum.sonucta farklı bi ülkedesin öyleyse onlarla beraber olup dillerini öğrenmelisin.bir şey olursa bana e mail at sorularını sorabilirsin.sessizliginsesi__@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.