Şimdi Ara

Rio 2016 olimpiyatları Gönüllülük için Mülakata çağrıldım / tavsiye bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. konuyu konu dışına açarak heba etmek istemediğim için buraya açtım, kusura bakmayın.

rio 2016 olimpiyatları için gönüllü olmak için 2 seneye yakın bi süre önce başvuru yapmıştım. birçok ingilizce testi geçtim, profilim vb şeylerde güzel.. adamlar beni bu ayın 9 unda mülakata alacaklar. yine ingilizce olacak. 1 saat sürecek mülakatı brezilyalı olimpiyat temsilcileri yapacak...

yardımınızı istediğim nokta ise, bu adamlar sizce bana ne sorar? hikayeni anlat mı der? olimpiyat tarihinden bişeyler mi sorar? neden girmek istiyorsun mu sorar? ne sorarlar?

bi beyin fırtınasına ihtiyacım var a dostlar.. teşekkür ederim

• Neler soruyorlarmış sen bizi aydınlat bari :)
  • bakalım, yarın mülakat. bi girip çıkalım, bide rio ya gidebilirsek tecrübeleri anlatırım.
  • Başarılar hocam umarım istediğiniz sonucu alırsınız.
  • Gönüllülük derken, tam olarak ne yapacaksın organizasyonda? Mülakat sonrasını paylaşırsan seviniriz, şimdiden başarılar
  • Senden haberleri bekliyoruz kardes :)

Ben Dünya Kupası için skype üzerinden mülakata girdim, çok basitti. Brezilyada oturma iznim oldugu halde, yok dedim. O yüzden istemediler. (ikamet edilmesi gerekiyormus)

Üzerine düsmedim ben de. Kolay oldugu kanısındayım, arkadas geçmiştir kesinlikle.
  • webex üzerinden mülakata girdim. çok keyifliydi. eğlenceli bi mülakat oldu. sonuçlar kasımda açıklanacak. %99 olur. bakalım ne yapacaz.. tüm uçaklar full , bu yüzden pahalı. şimdiden alma telaşına düştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethe_57

webex üzerinden mülakata girdim. çok keyifliydi. eğlenceli bi mülakat oldu. sonuçlar kasımda açıklanacak. %99 olur. bakalım ne yapacaz.. tüm uçaklar full , bu yüzden pahalı. şimdiden alma telaşına düştüm.

Neler sordular, ne gibi diyaloglar döndü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden olimpiyatlara katılmak istiyorsun diye sordular, 3 tane video seyrettirdiler ve yorum aldılar... sonra muhabbet döndü.. istanbul güzel şehir falan. ve bitti :D
  • mülhakatı geçmiş ve seçmeleri kazanmışım.. galiba rio ya gidiyoruz :)
  • lethe_57 L kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam. Güzel vakit geçirirsin inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönüllü derken, para vermeyecekler mi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyaoblomov

Tebrikler hocam. Güzel vakit geçirirsin inşallah.

teşekkür ederim iyi dileğin için :)

@asau , hayır para vermeyecekler.
  • Para vermeyeceklerse sen ne iş yapıcaksın orada anlamadımki nerde kalcan nasıl yaşayacaksın hepsi cebindenmi gidecek yani enayilik Ayrıca uğramışken rio karnavalınıda kaçırma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.