Şimdi Ara

polypad 8216 root

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Polypad 8216 aldım. dahili hafıza 16gb gözükmesine rağmen sadece 1 gb kullanabiliyorum. kalanını sd olarak görüyor. her uygulamayı da sd'ye atamayınca sürekli "yeterli depolama alanı yok" uyarısı veriyor ve tablet kilitlenmeye başlıyor. bunun dışında tablet fiyatına göre süper ama kullanabileceğim hafıza da önemli bir konu. Aramama rağmen bu tablet çok satılsa da nasıl ROOT yapılacağına ilişkin hiçbir yazıya rastlamadım.
    8216'ya nasıl root yapabilirim? hiç yapan biri var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyazar -- 8 Temmuz 2013; 4:01:00 >

• ya da marka model önemli olmadan unlockroot ile sorun olmadan rootlayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyazar -- 8 Temmuz 2013; 11:58:55 >
  • Merhaba, benimde polypad 8216 HD tabletim var ve ben rootlamayı başardım.Şimdi sanada anlatmak istiyorum. İlk önce bu dosyayı tabletin sd cartına indir.http://www.mediafire.com/download/vqi0z25h1398s3v/polypad_rootyesilcin.zip İndirdikten sonra tablete OTG kablosu tak.(Tabletin kutusunun içinde var.) Daha sonra bu OTG Koblosu ile tableti bir mouse bağla. Sonra tableti kapatıp şöyle yap; Home tuşuna ve ardından Power tuşuna basılı tut. Mouse yardımıyla Recovery modda işlem yapabilirsin. Orda "TFT..." gibi bişey yazıyor ona tıkla. Sonra ordan indirdiğin dosyayı bul ve mousenin sağ tuşu ile yada home tuşu ile tıkla. İşlemin bitmesini bekle ve tamam. Artık Polypad 8216 HD tabletin rootlu. :) Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....

• BerkDalbudak B kullanıcısına yanıt
    anlatımın için çok teşekkürler. Yarın ben de deneyeceğim. İnşallah benim de olur :) konu root olunca ellerim titremeye başladı :( sağol
  • pyazar kullanıcısına yanıt
    Birşey değil ama sakın ayarlardan yada başka biyerden google playı falan silmeyi deneme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.