Şimdi Ara

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss
  • Film 13 Haziran 2014 Tarihine Ertelendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Şubat 2014; 20:36:18 >
  • Pompeii Filminin Yeni Videosu Çıktı!

Tarihin en ürkütücü ve karanlık felaketlerinden birinin yaşandığı Pompeii, sinemalara farklı bir uyarlama olarak gelecek. Korkunç felaketin yanısıra bir kölenin kurtuluş mücadelesine de tanık olacağız.

Paul W.S. Anderson'ın yönettiği ve başrollerinde Game of Thrones serisinden tanıdığımız Kit Harington ile usta oyuncular Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Moss ve Emily Browning'in bulunduğu Pompeii filmi yeni bir film içi videoya kavuştu. Vesuvius volkanı tarafından yok edilmek üzere olan Pompeii kentinde geçen hikayede genç akör Harington'ı kölelikten kurtulmak için savaşırken izleyeceğiz. Filmin asıl kötüsü ise senatör rolündeki Sutherland!

Köle dövüşlerinde halkın eğlencesi olarak ölenlerden biri olan Milo'nun savaşına tanık olacağımız Pompeii filmi, sadece bir kurtuluş ve aşkın hikayesini değil, aynı zamanda tarihte de yeri olan Pompeii felaketini beyazperdeye taşıyacak. Aksiyon ve macera türündeki film 13 Haziran 2014 tarihinde vizyonda olacak.

•  Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss
  • Dini olsun doğa olsun bilinen şey o dönemde çok aşırı bir cinsel sapkınlığın olduğu. Zaten bu tarz "Roma" filmleri ve dizilerinden alıştığımız için cinselliğin dibine vuracağını düşünüyorum filmin.

Konusu güzel, güzel bir film çıkabilirdi. Harington ayrı bir tat katacaktır. Ama bu yönetmenle bu iş olmaz
  • izlenesi
  • Bluray çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ripper Roo

quote:

Fragmanda sular seller götürüyor ne alakası var Pompei'nin denizle dalgayla. Neyse merakla bekleyenlerdenim.

Belki yanardağının patlaması o kadar güçlüdü ki devasa dalgalar yükseldi.

Bence bayağı uçmuş olurlar tabi bilmiyorum bilimsel bir tarafı da olabilir belki.

Vezüv yanardağı patlarken ya da patladıktan sonra bu şekilde dalgaların yükseldiğini düşünmüyorum. Neyse, bekleyip görelim.

yanardağlar patlarken deprem de oluyor.

özellikle vezüv dağının patlamasıyla kaç şiddetinde depremlerin oluştuğu tahmin edilebilir.

• Bu arada, düşündüğümüzün aksine sanırım filmde pek cinsellik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 2 Mayıs 2014; 15:33:03 >
  • Ahahaha sinemalara gelmeden bluray'i geldi, işte bu çok güzel oldu.
    Evde rahat rahat, özellikle 3d saçmalığı olmadan izleyebiliriz artık...
  • Konu Roma ise hazırlıkı olmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Ahahaha sinemalara gelmeden bluray'i geldi, işte bu çok güzel oldu.

Sinemalara gelmişti ben gitmemiştim ama tabi Paul W.S. Anderson her filmi nedense aynı kalitede bu yüzden gitmedim ne iyi ne kötü ama biraz sonra 3d izleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

Sinemalara gelmişti ben gitmemiştim ama tabi Paul W.S. Anderson her filmi nedense aynı kalitede bu yüzden gitmedim ne iyi ne kötü ama biraz sonra 3d izleyeceğim

3d kalitesi hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim dışa çıkma (pop out) ya da derinlik efektleri nasıl ?

ben de 3d - 2d izlemek arasında kararsızım.

• quote:

quote:

İyi de film burada vizyona girmedi ki nasıl izlediniz?..13 haziran gözüküyor gösterim tarihi.
    Yurt dışındaysanız onu bilemem tabii...

• 720p düştü Brrip düştü beyler.

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss

Pompeii.2014.BluRay.720p.DTS.x264-CHD
  • quote:

quote:

quote:

İyi de film burada vizyona girmedi ki nasıl izlediniz?..13 haziran gözüküyor gösterim tarihi.
    Yurt dışındaysanız onu bilemem tabii...

Anladım türkiyeden bahsediyormuşsun

• Dostum nasıl 3D indirmeye değer mi ? mağlum 10gb. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athn

Dostum nasıl 3D indirmeye değer mi ? mağlum 10gb. :D

Bence değer tabii bana göre
  • klasik Paul W.S Anderson filmi.
  • ---- Ucundan kıyısından spoiler içerir. ---

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son dediğin, Felaket dediğin böyle olacak..

Realizm'e fazla önem vermeyenler, filmin her dakikasında mantık hatası aramayanlar için on numara film olmuş.
    tl
    Konuya da azıcık ilginiz varsa, bana göre bir şaheser yaratılmış: Hem tarih, hem doğal afetler..

Doğal afetler diyorum, çünkü filmde hem tsunami gördük, hem de yanardağ patlamasını.

Eleştirilere geçersek, oyunculukların genel olarak çok kötü olduğunu düşünüyorum. Tarihsel ortam, atmosfer tam olarak aktarılamamış filme.
    Birde fazla romantizm vardı yahu. Tamam, filmi zevkli hale getirmişte, arada göze çarpan çok gereksiz ayrıntılar vardı.

Özet: Kesinlikle güzel bir film olmuş. Görsel efektler on numara. Sadece sonu için izlenilir. - Tam benim aradığım son. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomthejeer -- 3 Mayıs 2014; 15:30:29 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.