Şimdi Ara

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depremden kaynaklı tsunami diyeceğim
  • Pompeii olayı hakkında bu kadar çok merak saran olduğunu bilmiyordum. İyimiş gerçekten... Film bence kesinlikle kendini izlettirir. Umarım filmde konu bu olayın dışına çıkmaz. Çünkü örnek vermek gerekirse 2012 filminde bambaşka bir senaryo ile karşılaşmıştık.
  • Pompeii gazabı din yönüyle öne çıkan bir felaket. Kaynaklarda da yazdığına göre deprem sırasında kentten gemiyle uzaklaşmaya çalışanları dev dalgalar engelliyor ve lavların içine doğru fırlatıyor. İlgi çekici bir hikayesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Pompeii gazabı din yönüyle öne çıkan bir felaket. Kaynaklarda da yazdığına göre deprem sırasında kentten gemiyle uzaklaşmaya çalışanları dev dalgalar engelliyor ve lavların içine doğru fırlatıyor. İlgi çekici bir hikayesi var.

Çok değişik ya. Yaptıkları azgınlıkların karşılığını böyle aldılar. Allah tarafından böyle cezalandırılıp helak edildiler.

Filmde ise Kit Harington'ın oynaması ayrı bir güzellik. G.O.T.'da muazzam performansını bakalım bu filmde de gösterecek mi? Filmden beklentim büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Pompeii gazabı din yönüyle öne çıkan bir felaket. Kaynaklarda da yazdığına göre deprem sırasında kentten gemiyle uzaklaşmaya çalışanları dev dalgalar engelliyor ve lavların içine doğru fırlatıyor. İlgi çekici bir hikayesi var.

Çok değişik ya. Yaptıkları azgınlıkların karşılığını böyle aldılar. Allah tarafından böyle cezalandırılıp helak edildiler.

Filmde ise Kit Harington'ın oynaması ayrı bir güzellik. G.O.T.'da muazzam performansını bakalım bu filmde de gösterecek mi? Filmden beklentim büyük.

Azginliklarin sonucu haritadan silinis olsaydi ...
    Size gore tanri adalet dagitan ama ayni anda masumlarin da olmus olabilecegini dusunmuyorsunuz tabi yok tum halk azginmis dimi bebekler felan pedofiliymis.
    Yasadiginizi yila gore dusuncelerinizi de bir mantiga sokun artik.
    Pompeii volkanik bir bolgede kurulan bir medeniyetti sen de oraya ev yapsan sen de tasa donusursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

quote:

Size gore tanri adalet dagitan ama ayni anda masumlarin da olmus olabilecegini dusunmuyorsunuz tabi yok tum halk azginmis dimi bebekler felan pedofiliymis.
    Pompeii volkanik bir bolgede kurulan bir medeniyetti sen de oraya ev yapsan sen de tasa donusursun.

Baba tamam anladık ateistsin ama gerçeği oydu. Ha hepsi tabiki de azgın değildi masumlar elbet vardı. Nasıl şimdi yaşadığımız zamanda ki insanların bazılarının Pompeii'ye göre daha da azgın olduğu halde masumlarında olduğu gibi.

• Pompeii Filminden Yeni Görseller Paylaşıldı

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss

Paul W.S. Anderson (Ölümcül Deney yapımının arkasındaki adam) tarafından yönetilen yeni aksiyon draması Pompeii’den üç yeni fotoğraf yayınlandı. Film, 21 Şubat 2014′de sinemalarda olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 6 Aralık 2013; 20:16:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haykıran Bıngıldak

quote:

quote:

Masumlar cennete gider sen kafanı yorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıla göre düşünce oluşturacak olsaydık şu an Atatürk'ün kurduğu bir cumhuriyetin evlatları olamayabilirdik. Yıl 2013 ise lütfen insanların inançlarını yargılamayı da bırakın, lütfen. Kimilerine göre Pompeii sadece bir felaketti, kimilerine göre ise onlardan sonra gelecek insanlara bir ibret göstergesiydi.

Pompeii halkı sapkınlıklarıyla meşhur bir halktır. Vezüv yanardağının patlamasına rağmen, kimsenin kaçamamış ve adeta olduğu yerde donakalıp felaketin farkına bile varamamış olması işin en esrarengiz yanlarından bir tanesidir. Yemek yiyen bir aile, o andaki gibi aynen taşlaşmıştı. Sapıklıkları esnasında taşlaşmış pek çok çift bulunmuştu. Daha da önemlisi, bu çiftler arasında aynı cinsten olanlar, küçük erkek ve kız çocuklar da vardı. Pompeii kalıntılarından çıkarılan taşlaşmış insan cesetlerinin bazılarının yüzleri hiç bozulmadan kalmıştı. Genel yüz ifadesi şaşkınlıktı. Bunu dini kaynaklar değil, bilimsel kaynaklar söylüyor. Bu olayları ilginç kılanlar da bunlar zaten.

Beden sadece bir elbisedir. O insanların içinde masum olanlar vardır elbet, onlarda cennette alırlar karşılığını. Sizden tek ricam bu tür olayları inancıyla bağdaştıran insanlara karşı saygılı olmanız. Ben dindar biri değilim, beş vakit namaz da kılmam. Ama inançlıyım.. Bu tür yorumlarda biraz daha seviyeli olursak (dine eleştiri yöneltmeden) sorun kalmaz diye düşünüyorum.

• Doğa olayını, dini bir gazap olarak algılamak garip.
    Eğer bir yerde yanardağı varsa, o patlar. Çehov'un da dediği gibi ''bir sahnede tüfek görünüyorsa, o tüfek mutlaka patlar''. Azgınlıklarından dolayı olduğunu varsayalım, günümüzde Uzakdoğu'da onlarca şehrin ayakta kalmaması gerekirdi.

Filme gelince; merak ettiğim bir konuyla ilgili olduğundan büyük olasılıkla izlerim.
  •  Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss
  • quote:

Yıla göre düşünce oluşturacak olsaydık şu an Atatürk'ün kurduğu bir cumhuriyetin evlatları olamayabilirdik. Yıl 2013 ise lütfen insanların inançlarını yargılamayı da bırakın, lütfen. Kimilerine göre Pompeii sadece bir felaketti, kimilerine göre ise onlardan sonra gelecek insanlara bir ibret göstergesiydi.

Pompeii halkı sapkınlıklarıyla meşhur bir halktır. Vezüv yanardağının patlamasına rağmen, kimsenin kaçamamış ve adeta olduğu yerde donakalıp felaketin farkına bile varamamış olması işin en esrarengiz yanlarından bir tanesidir. Yemek yiyen bir aile, o andaki gibi aynen taşlaşmıştı. Sapıklıkları esnasında taşlaşmış pek çok çift bulunmuştu. Daha da önemlisi, bu çiftler arasında aynı cinsten olanlar, küçük erkek ve kız çocuklar da vardı. Pompeii kalıntılarından çıkarılan taşlaşmış insan cesetlerinin bazılarının yüzleri hiç bozulmadan kalmıştı. Genel yüz ifadesi şaşkınlıktı. Bunu dini kaynaklar değil, bilimsel kaynaklar söylüyor. Bu olayları ilginç kılanlar da bunlar zaten.

Beden sadece bir elbisedir. O insanların içinde masum olanlar vardır elbet, onlarda cennette alırlar karşılığını. Sizden tek ricam bu tür olayları inancıyla bağdaştıran insanlara karşı saygılı olmanız. Ben dindar biri değilim, beş vakit namaz da kılmam. Ama inançlıyım.. Bu tür yorumlarda biraz daha seviyeli olursak (dine eleştiri yöneltmeden) sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Olaya bilimsek olarak yaklaşan arkadaşa uyarı var tamam ama direk yaptıkları azgınlıkların karşılığını böyle aldılar diyen adama niye yok? Bana göre doğa olayı olan bu olayı böyle yorumlayan adamdan rahatsız oluyorum. Sinema bölümünde de kimin azgın kimin namuslu olduğuna dair fikirlerini sunmasını mantıksız buluyorum. Umarım herkes kendi düşüncelerine saygı beklemez de ona göre gidişatımızı belirleriz.

• Sana göre doğa olayıdır, bana göre değildir. Neden bu kadar sinir, hırs yaptın anlamış değilim. Benden rahatsız oluyorsan blocklayıp geçersin bu kadar basit. Bölüm fark etmiyor herkes birbirinin düşüncesine saygı göstermek zorunda. Bir düşünceye saygı göstermeyen bir insana yönelttim eleştirimi, bu da en doğal hakkım sanırım.
  • quote:

Sana göre doğa olayıdır, bana göre değildir. Neden bu kadar sinir, hırs yaptın anlamış değilim. Benden rahatsız oluyorsan blocklayıp geçersin bu kadar basit. Bölüm fark etmiyor herkes birbirinin düşüncesine saygı göstermek zorunda. Bir düşünceye saygı göstermeyen bir insana yönelttim eleştirimi, bu da en doğal hakkım sanırım.

Madem siz rahatsız oluyordunuz arkadaşı blocklayıp konuyu uzatmasaydınız madem. Ne de olsa bu kadar kolaymış. Umarım mesajımı bir daha okuyup demek istediklerimi anlarsınız. Elbette benimde eleştirmek en doğal hakkım. Konuyla alakası olmadığı için konuşulmasını istemediğim şeyleri devam ettirmek de istemiyorum daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

Orijinalden alıntı: FB_arda

Pompeii halkı iyice zıvanadan çıktıktan sonra bu olay yaşanmıştır..

Hepsi lavlarla birlikte taşa dönmüştür.Allahın bu tür kavimler üzerinde lanetinin örneklerinden biridir.diğer bir tanesi de lut kavminin helak oluşu

Daha sig arkadaslar konuya bekleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afişlerde ki 3d yazısını gördükten sonra çok az olan izleme hevesim tamamen kayboluuup gitti!...
  • Adewale Akinnuoye-Agbaje
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.