Şimdi Ara

Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fortescue

Dini olsun doğa olsun bilinen şey o dönemde çok aşırı bir cinsel sapkınlığın olduğu. Zaten bu tarz "Roma" filmleri ve dizilerinden alıştığımız için cinselliğin dibine vuracağını düşünüyorum filmin.

Konusu güzel, güzel bir film çıkabilirdi. Harington ayrı bir tat katacaktır. Ama bu yönetmenle bu iş olmaz

Harington oyunculuğuyla göze çarpıyor zaten arada. Diğerleri iki-üç seviye aşağıda.

Cinsellik 0 bu arada. Hatta Aile ile izlenebilecek film olmuş.
  • nasıl beyler iyi mi ?
  • İyi değildi.

Çok klişe bi hikaye üzerinden işlemişler konuyu. Daha iyi bir senaryo bulunabilirdi.
    Oyunculukları da beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Tüm Pompeii'nin ingiliz aksanıyla konuşması da çok absürd olmuş bence.
    Ayrıca biri Kit Harrington'a söylesin sesini kısıp gırtlaktan konuşunca gladyatör olunmuyor.
    Müziklerde daha etkileyici olabilirdi özellikle felaket başladıktan sonra.
    Bi görsellik iyiydi. Onuda zaten artık iyi yapmayanı dövüyorlar.

Boş vaktiniz varsa izleyin.

5/10

Bu arada Carrie -Anne Moss ne kadar yaşlanmış.
  • Güzelmi Beyler İzlenirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

Dini olsun doğa olsun bilinen şey o dönemde çok aşırı bir cinsel sapkınlığın olduğu. Zaten bu tarz "Roma" filmleri ve dizilerinden alıştığımız için cinselliğin dibine vuracağını düşünüyorum filmin.

Konusu güzel, güzel bir film çıkabilirdi. Harington ayrı bir tat katacaktır. Ama bu yönetmenle bu iş olmaz

Harington oyunculuğuyla göze çarpıyor zaten arada. Diğerleri iki-üç seviye aşağıda.

Cinsellik 0 bu arada. Hatta Aile ile izlenebilecek film olmuş.

kerhanelerle ve barlarla dolu bir şehrin konusu işleniyor ve cinsellik yok ha

• Jessica Lucas
     Pompeii (2014) | Paul W.S Anderson - Kit Harington - Carrie-Anne Moss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 3 Mayıs 2014; 21:20:05 >
  • Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

kerhanelerle ve barlarla dolu bir şehrin konusu işleniyor ve cinsellik yok ha

Yalan atıyorum aslında. Filmin 85 dakikası sevişmeyle geçiyor ama ben arkadaş izlemesin istiyorum..
  • Çok beğendim.Olay çok iyi yanstılımış efektler oyuncular başarılı.İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • güzel ama fazla etkileyici degil normal yani öyle abartılcak şeyi yok
  • sırf jon snow oynuyor diye izledim. fazla beklentiye girmedeyin öncelikle. mantık hatası arayacağım diye izlerseniz kendinize eziyet edersiniz

6/10
  • An itibari ile 720p bitti.Spartacus gibi dövüş sahneler,2012 gibi doğal afetler aramayanlar ama ortaya karışık bir şey izlemek isteyenler için ideal bir flim.
    Kötü yanlarını söylemek gerekirse:Konu için çok kısa bir flim,en az 180 Dk olması gerekirdi.Bazı yerlerde oyunculuk kötüydü.
    Çok fazla da bir kusuru yok,görüntü,kurgu iyiydi.

Kısacası zevk aldım,tatmin etti,önemli olan da bu zaten

Edit: 7.2/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 4 Mayıs 2014; 1:17:15 >
  • Pompeii'yi merak ediyorsanız izlemeyin. Aksiyonlu gladyatörlü bir film arıyorsanız izleyin. Maalesef film tarih konusunda çok yavan kalmış fakat sahneler başarılı.
  • Efekt açısından başarılıydı ama konu, oyunculuk ve müzik açısından kötü bir filmdi. Bir de dövüş sahnelerinde kan çıkmaması garip olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın akşam izlemeyi düşünüyorum fazla beklentim yok ama Kit Harington bile izlemem için yeterli bir neden
  • filmi nette altyazılı olarak izledim ve başarılı buldum
  • Şahsen beğendim.Spartacus ten sonra bütün diziler neredeyse sapıktı.2014 ailecek izlenebilecek oldukça sürükleyici ve iyi bir film.Kesinlikle tavsiye ederim.Bu dönemde böyle film çekmek cesaret ister.Bu filmin 6 almasının sebebi filmde eşcinsellik,spıklı,seks ve gereksiz ve abartılmış vahşet olmamasından kaynaklı.
  • Filmi izledim ve beklentilerimin çok üstünde çıktı. Dövüş sahneleri olsun, efektleri ve oyunculuklar olsun fazlasıyla tatmin ediciydi özellikle Kiefer Sutherland kötü rolde mükemmel bir iş çıkarmış.
  • film konu olarak basit görsel olarak güzel olmuş.1 kerelik izlenebilir.

ve ailecek izlemek isteyen izleyebilir. cinsel sahneler yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 6 Mayıs 2014; 22:17:28 >
  • az önce izledim.ortalamanın biraz üsünde bir filmdi. giriş gelişme sonuç baya hızlı oldu. önceki yorumlarda yazmıştı bir arkadaş. filmin daha uzun olması gerekirdi.efekler kötü değildi ama çok da iyi değildi. snow reyiz e galdyatör gitmiyor. boy pos pek yok adamda.
  • snow dışında bi de bu var ...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.