Şimdi Ara

pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Judicator

Kayle olması imkansız.
    • Mantık yürütürsek, kayle melek dövme bir pislik ve oje pislik olarak geçiyor. ve melekler daima temizdir. Yani kayle olsaydı oje olmazdı dövme olmazdı.

• Hikayeyi okursak, "Kayle 10 bin yıl boyunca, zamanın kendisinden bile eskilerde dövülmüş alevden kılıcıyla, halkı için yorulmak bilmeden savaştı. " kayle hayatı boyunca savaşmış bir melek. Savaş ortasında dövme yaptıracak değil. Dövmeside yeni değil çünkü yeni olsa havuza giremezdi.

Kısaca: Kayle değil. Kayle çok iyi biri melek hayatı boyunca savaşmış. Hala halkı için savaşıyor o yüzden orada değil.

Aynen katılıyorum o kadar ince düşünmedim melek pislik falan ama Kayle da dövme yok :) ayrıca aatrox da bi resimde inceden işlenmişti sanki hatırlayanlar vardı riot seviyor böyle düşündürmeyi sıfır km güzel bi support geliyo bence baksanıza alayının gözü onda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.PainKiller

pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!!

Benim için resim atmakla ugrasmıs atmış biri sagolsun, üşenip yapmayan bana yardım etmiş bir nevi. Teşekkürler. İşte bu resimdekini soruyordum ben.

Harbi nida olabilir ama. Vay be, lee de nida da severim. Şöyle 2sine özel skin çıkarsınlar :P ( Sanki alacam, rp yüklemiyorum :D )
  • Yeni bir karakter olduğu kesin çünkü o dövmeler şu anda hiç bir karakterde yok. Renklerden dolayı kesin Vi'nin kız kardeşi.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    hikayelerinde öyle bir olay yok ama sanırım hızlı çocuk nidalee'nin kalbini çalmış
  • quote:

Kayle olması imkansız.
    • Mantık yürütürsek, kayle melek dövme bir pislik ve oje pislik olarak geçiyor. ve melekler daima temizdir. Yani kayle olsaydı oje olmazdı dövme olmazdı.

• Hikayeyi okursak, "Kayle 10 bin yıl boyunca, zamanın kendisinden bile eskilerde dövülmüş alevden kılıcıyla, halkı için yorulmak bilmeden savaştı. " kayle hayatı boyunca savaşmış bir melek. Savaş ortasında dövme yaptıracak değil. Dövmeside yeni değil çünkü yeni olsa havuza giremezdi.

Kısaca: Kayle değil. Kayle çok iyi biri melek hayatı boyunca savaşmış. Hala halkı için savaşıyor o yüzden orada değil.

ulan morgana da kötü bi melek o da savaşıyo işi gücü yok partiye mi gelsen hacı 7 24 plan kuruyo o da (2.qapaqqqqq)
  • Le Blanc?Malum sosyetik hatun dövmeleri olabilir ayrıca vayne le de kavgalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

quote:

Kayle olması imkansız.

ulan morgana da kötü bi melek o da savaşıyo işi gücü yok partiye mi gelsen hacı 7 24 plan kuruyo o da (2.qapaqqqqq)

Morgana kimi koruyor ? Kimin için savaşıyor ? Zevkine savaşıyor . Düşmüş bir melek işi yok yani. Partiye gitmiş işte işsiz. (qapaq)
  • Reddit veya yabanci forumlarda boyle bi tartisma var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkine de olsa plan kuruyo yok öyle party memur mu lan bu sabah 8 akşam 5 yooook sabah akşam çalışıyo (qapaq)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklıyorum; Aatrox
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

Zevkine de olsa plan kuruyo yok öyle party memur mu lan bu sabah 8 akşam 5 yooook sabah akşam çalışıyo (qapaq)

Laf koyma çabaları . Söylediğinde 1 tane mantıklı kelime yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.