Şimdi Ara

pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senmatsu

Bu konuda yapilabilecek en iyi tespitlerdendi. Tebrik ediyoruz arkadasimizi.

şımartıyosun hocam estağfurullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Vi'ın kız kardeşi o. Eğer kız kardeşi çıkmazsa kendimi 1 ay banlıcam. Unutmayın bunu

Alıntılayalım da garanti olsun
  • helal qnq güzel tespit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skypalix

quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

evet beyler dikkat ederseniz morgana uzaktan bakıyor yani morgananın sevmediği biri bu da KAYLE, kayle herkesle iyi geçiniyo ve morganayı dışlıyo morgana da uzaktan bakıyo aklımı seveyim aklımı

WTF? Biri Kayle diyor biri Vi'nin kardeşi.Bir karar verin artık

işte ordaki Kayle olucak. Meğersem Vi de Kayle ile kardeş çıkıcak. Sonra Kayle için Neon Strike Kayle skini gelicek. Sona bunlar barışıp 3 kız kardeş adalet meydanlarında savaşacak
  •  pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!!

pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!!

Vi olmadığı kesin olduğuna göre Vi 'ın kız kardeşi

• quote:

Orijinalden alıntı: ForDH

quote:

Orijinalden alıntı: wHeisenberg

quote:

Ben onu bunu boşverdim, lee sin skinindeki kızı merak ettim ( oriyi değil ). Hoş o rastgele biri olabilir ama, neyse..

Bu arada mantıklı ama o bacaklar o dövmeli kola ait değil mi ? Yanlış resime mi bakıyorum ? Gözüm mü bozuk ?

nidalee o.

yeni bir hero olmasına gerek yok. Kayle mantıklı olabilir ama bir çok isimde mantıklı oluyor oraya.

Nida oldugu nerden belli, merak ettim. Hiç bir şey belli değil orda, yüzü bile gözükmüyor. Çizgiden dolayı mı ?

Yüzündeki çizgiler, elinde tahtadan bir sopa var dikkatli bakarsan ve bikini üstüne dikkatli bak.

he birde şu var;

saçlarını toplayışına bakarsan nidalee'ninkiyle aynı ve yüzünde nidalee'nin normal halinde olan çizgiler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Vi olmadığı kesin olduğuna göre Vi 'ın kız kardeşi

/>

ilk resimde kırmızı(pembe yerine varsaydım) ve mavi oje var filmlerden de gördüğümüz üzere mavi iyi,kırmızı kötü olur ;MORGANA KIRMIZI KAYLE MAVİYİ TEMSİL EDİYO (qapaq)
  • Neden bahsediyorsunuz hiçbişiy anlamadım
  • Peki bişey sorcam şu arkası dönük örgülü siyah saçlı hatun kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf

Bu gif bir harika dostumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.

Peki bişey sorcam şu arkası dönük örgülü siyah saçlı hatun kim ?

Vayne .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorGandalf

evet beyler dikkat ederseniz morgana uzaktan bakıyor yani morgananın sevmediği biri bu da KAYLE, kayle herkesle iyi geçiniyo ve morganayı dışlıyo morgana da uzaktan bakıyo aklımı seveyim aklımı

http://www.swfcabin.com/swf-files/1295302480.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sehup -- 14 Eylül 2013; 18:38:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolverine Jr.

Peki bişey sorcam şu arkası dönük örgülü siyah saçlı hatun kim ?

Vayne.

Eğer o Vayne değil de Caitlyn falan olsaydı ben de Vi'nın kız kardeşi gibi bir teoride bulunabilirdim.

Yeni bir teori atıyorum. Vayne'in sevmediği yada sevdiği biri olabilir her iki şekilde de sırtı dönük.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben onu bunu boşverdim, lee sin skinindeki kızı merak ettim ( oriyi değil ). Hoş o rastgele biri olabilir ama, neyse..

Bu arada mantıklı ama o bacaklar o dövmeli kola ait değil mi ? Yanlış resime mi bakıyorum ? Gözüm mü bozuk ?

nidalee o.

yeni bir hero olmasına gerek yok. Kayle mantıklı olabilir ama bir çok isimde mantıklı oluyor oraya.

Nida oldugu nerden belli, merak ettim. Hiç bir şey belli değil orda, yüzü bile gözükmüyor. Çizgiden dolayı mı ?

Yüzündeki çizgiler, elinde tahtadan bir sopa var dikkatli bakarsan ve bikini üstüne dikkatli bak.

he birde şu var;

saçlarını toplayışına bakarsan nidalee'ninkiyle aynı ve yüzünde nidalee'nin normal halinde olan çizgiler var.

Benim dedigim foto şu, direk profilden champ kısmına girip lee yi seçip ordan skinlere bakınca olan.

Değişik foto. Benim dedigimde yüzünde sadece çizgi gözüküyor.

Bu arada o dövmeli kol kayle ye ait olamaz işte, vi mantık kazandı. :D
  • ForDH kullanıcısına yanıt
    dediğin foto ile bu fotodaki kız aynı kız. yani nidalee
  • Nidalee o etek gibi bir şeyi var oradan anladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wHeisenberg kullanıcısına yanıt
    Yalniz bizim nidalee, lee ye abayi iyice yakmis :D
  • Kayle olması imkansız.
    • Mantık yürütürsek, kayle melek dövme bir pislik ve oje pislik olarak geçiyor. ve melekler daima temizdir. Yani kayle olsaydı oje olmazdı dövme olmazdı.

• Hikayeyi okursak, "Kayle 10 bin yıl boyunca, zamanın kendisinden bile eskilerde dövülmüş alevden kılıcıyla, halkı için yorulmak bilmeden savaştı. " kayle hayatı boyunca savaşmış bir melek. Savaş ortasında dövme yaptıracak değil. Dövmeside yeni değil çünkü yeni olsa havuza giremezdi.

Kısaca: Kayle değil. Kayle çok iyi biri melek hayatı boyunca savaşmış. Hala halkı için savaşıyor o yüzden orada değil.
  •  pool party bacakları olan kişiyi buldum!!!!!!
  • Kayle baya dövme yaptırmış ozaman.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.