Şimdi Ara

Pop dinleyenleri neden kötülüyorlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ShaG

Taraflı bakıyorsun hocam, Justin Beaber, One direction dinleyen erkeklere genelde gay muamelesi yapılıyor, ben de yapıyorum bu muameleyi, yalan değil. Adam bu yüzden öyle demiş. Yani kendisi öyle düşünüyor diye değil, millet öyle bir yafta yapıştırıyor diye demiş.

Aynen öyle ve senelerdir bu muameleyi görmekten bıktık
  • pop rock metal ayırmayın beyler kulağa hoş gelen her müzik türünü dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HorseWhisper

pop rock metal ayırmayın beyler kulağa hoş gelen her müzik türünü dinleyin.

Bu da bir müzik zevki tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi beğendiği için değilde dınlıyorum demek ıcın dinlediğinden sevılmez pek pop dınleyenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: blendinho

Çoğu kişi beğendiği için değilde dınlıyorum demek ıcın dinlediğinden sevılmez pek pop dınleyenler

Pop müzik kolay hazmedilip çabuk unutulur hocam. O yüzden single olayı pop dinleyicileri için çok önemlidir çünkü albüm alışkanlıkları yoktur. Yeni çıkan bir single kafelerin, mağazaların önünde günlerce insanlara dinletilir sonra bir daha çalınmaz. Bir de pop şarkılarını 1-2 hafta dinleyip sıkıldıktan sonra bir daha dinlemezsiniz veya çok çok sonra dinlersiniz. Tabi bu dediklerim milenyum dönemi sonrası yani 2000 sonrası için geçerli. Yani Michael Jackson, Whitney Houston, Madonna gibi pop sanatçılarının her şarkısı ayrı güzeldir. Ayrıca günümüz popu artık güzel baldırlı kadınların ve manken erkeklerin ekmek teknesi olduğu için ben günümüz popunu pek tavsiye etmiyorum.(John Newman, Kelly Clarkson, Mariah Carey hariç)

• quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Çoğu kişi beğendiği için değilde dınlıyorum demek ıcın dinlediğinden sevılmez pek pop dınleyenler

Pop müzik kolay hazmedilip çabuk unutulur hocam. O yüzden single olayı pop dinleyicileri için çok önemlidir çünkü albüm alışkanlıkları yoktur. Yeni çıkan bir single kafelerin, mağazaların önünde günlerce insanlara dinletilir sonra bir daha çalınmaz. Bir de pop şarkılarını 1-2 hafta dinleyip sıkıldıktan sonra bir daha dinlemezsiniz veya çok çok sonra dinlersiniz. Tabi bu dediklerim milenyum dönemi sonrası yani 2000 sonrası için geçerli. Yani Michael Jackson, Whitney Houston, Madonna gibi pop sanatçılarının her şarkısı ayrı güzeldir. Ayrıca günümüz popu artık güzel baldırlı kadınların ve manken erkeklerin ekmek teknesi olduğu için ben günümüz popunu pek tavsiye etmiyorum.(John Newman, Kelly Clarkson, Mariah Carey hariç)

John Newman'ı ben de çok severim

• quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

quote:

John Newman'ı ben de çok severim

Günümüz pop piyasasının en iyi erkek sanatçılarındandır.

• granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    genelde bu tür tartışmalara girmezdim neyse

kim ne dinlerse umrumda olmaz ama bence pop müzik az sayıda bir azınlık hariç çöp, özellikle 2000'den sonra 3-5 şarkı hariç elle tutulur hiçbir şey ortaya koyamadı.Bir yazlık şarkılar,melodisiz anlamsız sözlerle dolu parçalar...

pop dinleyicisine laf mı atılıyormuş şaşırdım sen dışarı one direction tshirtöyle çık ben de black metalci gibi giyinip çıkayım bakalım tepkiler nasıl oluyor.

böyle tartışmalara gerek yok 1 sene sonra sen one direction dinlemeyeceksin ben 10 sene önce dinlediğim şarkıları hala dinliyor olucam metal ile diğer müzikleri ayıran bence bu.

hadi kendinize iyi bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: kataklysm6247

kim ne dinlerse umrumda olmaz ama bence pop müzik az sayıda bir azınlık hariç çöp, özellikle 2000'den sonra 3-5 şarkı hariç elle tutulur hiçbir şey ortaya koyamadı.Bir yazlık şarkılar,melodisiz anlamsız sözlerle dolu parçalar...

pop dinleyicisine laf mı atılıyormuş şaşırdım sen dışarı one direction tshirtöyle çık ben de black metalci gibi giyinip çıkayım bakalım tepkiler nasıl oluyor.

böyle tartışmalara gerek yok 1 sene sonra sen one direction dinlemeyeceksin ben 10 sene önce dinlediğim şarkıları hala dinliyor olucam metal ile diğer müzikleri ayıran bence bu.

hadi kendinize iyi bakın

Hocam bu paylaştığın şeyde söz bile yok ki. Bence bu şarkı seninkinden 1000 kat daha güzel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kataklysm6247

hadi kendinize iyi bakın

Hocam bu paylaştığın şeyde söz bile yok ki. Bence bu şarkı seninkinden 1000 kat daha güzel.

Alıntıları Göster

''söz bile yok ki'' al abi kimle tartışıyoruz hata bende afedersin
    sana lafım yok sen istediğini dinle polemiğe girmiycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatakIysm -- 21 Eylül 2014; 1:41:22 >

• Orijinalden alıntı: kataklysm6247

''söz bile yok ki'' al abi kimle tartışıyoruz hata bende afedersin
    sana lafım yok sen istediğini dinle polemiğe girmiycem.

Sen de istediğini dinleyebilirsin tabi ki
  • Konuyu açan trolldür konu disindada böyle saçma sapan konuları vardı.Troll degilsede max 14.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Turkce pop icin konusuyorum, sozleri sacma. Yabanci popu sozlerini pek anlamadigim icin yadirgamiyorum.

Yabancı pop müziğinde de savaşlardan, ölen çocuklardan veya halkın geçim sıkıntısından bahsedilmiyor hocam. Türkçe popta ne söyleniliyorsa yabancı popta da ondan bahsediliyor. Yerli Pop müziği Türkiye'de en iyi Sertab Erener, Candan Erçetin ve Mustafa Ceceli iyi bir şekilde icra ediyor. En azından dinlediğinizde o saçma pop şarkılarından olduğunu hissetmiyorsunuz. Ama tabi diğer sanatçıların çoğu şarkılarında cinsellik, aşk meşk gibi şeylerden bahsettiği için genel anlamda başarısız.

• Eskiden güzel pop şarkılar olurdu Kral Tvde , şimdi açıyorum saçma sapan şarkılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Stalwart

Eskiden güzel pop şarkılar olurdu Kral Tvde , şimdi açıyorum saçma sapan şarkılar..

Kesinlikle hocam. Seden Gürel - Bi Bulsam, Candan Erçetin - Yalan, Sertab Erener - Aşk falan yeri çok ayrı.

• Herif tabi tabi kim seviyo belli diyor arkada çalıntı bir melodi güzel kızlarla klip falan. Yaptığı müzik olsa saygı duyarım da... Türkçe popa saygı falan gösteremem kusura bakmasın kimse. Bu yazdaki müzikler de içler acısıydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Herif tabi tabi kim seviyo belli diyor arkada çalıntı bir melodi güzel kızlarla klip falan. Yaptığı müzik olsa saygı duyarım da... Türkçe popa saygı falan gösteremem kusura bakmasın kimse. Bu yazdaki müzikler de içler acısıydi.

Sormayın hocam saçma sapan şarkılar ile doldu müziğimiz.

• quote:

quote:

Eskiden güzel pop şarkılar olurdu Kral Tvde , şimdi açıyorum saçma sapan şarkılar..

Kesinlikle hocam. Seden Gürel - Bi Bulsam, Candan Erçetin - Yalan, Sertab Erener - Aşk falan yeri çok ayrı.

Seden Gürel'i yeni duyuyorum sanırım. İzledim Bi Bulsam klibini, baya garip. Herşeyi kırıp döküyor Bu arada bu saydıkların dışında iyi pop yapan Türkler var. Mesela Rafet El Roman. Özellikle ilk albümünde toplumu ilgilendiren konulardan yapmış bazı şarkılarını. Mesela Macera Dolu Amerika, Şu hayatta, Yaşa Çiftçi gibi. Rafet abime laf yok

• quote:

quote:

quote:

Seden Gürel'i yeni duyuyorum sanırım. İzledim Bi Bulsam klibini, baya garip. Herşeyi kırıp döküyor Bu arada bu saydıkların dışında iyi pop yapan Türkler var. Mesela Rafet El Roman. Özellikle ilk albümünde toplumu ilgilendiren konulardan yapmış bazı şarkılarını. Mesela Macera Dolu Amerika, Şu hayatta, Yaşa Çiftçi gibi. Rafet abime laf yok

Rafet El Roman iyidir onu unutmuşum. Bana Sen Lazımsın diye efsane bir şarkısı var Rafet El Roman'ın keşfettiği Yusuf Güney'de çok iyi iş çıkarıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rafet El Roman iyidir onu unutmuşum. Bana Sen Lazımsın diye efsane bir şarkısı var Rafet El Roman'ın keşfettiği Yusuf Güney'de çok iyi iş çıkarıyor.

Evet, onu söylemeyi unutmuşum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.