Şimdi Ara

Pop dinleyenleri neden kötülüyorlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela benim bir arkadaşım ''Pop'tan bir cacık olmaz.'' dedi. Güya ne kendi şarkılarını yazıyorlarmış ne de kendileri besteliyorlarmış. Herif John Newman'a bile yapmacık dedi. İlla herkes rock ve metal dinlemek zorunda mı kardeşim???

• Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 19 Eylül 2014; 21:13:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

Up!
    Up!
  • dinledigine bagli. jb yada 1d dinlersen kotuleriz tabi.

bu yeni popcularin (rihanna kp...) ilk sarkilari daha guzel geliyor bana simdikiler apaci marsi bildigin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

dinledigine bagli. jb yada 1d dinlersen kotuleriz tabi.

bu yeni popcularin (rihanna kp...) ilk sarkilari daha guzel geliyor bana simdikiler apaci marsi bildigin

(rihanna kp...) derkenki kp ne anlama geliyor?
  • granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    katy perry
  • Tarja Turunen kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Justin Bieber ile One Direction'ın da güzel şarkıları var. Örnek vermek gerekirse:

• quote:

Hocam bence Justin Bieber ile One Direction'ın da güzel şarkıları var. Örnek vermek gerekirse:

max 18 yaşa hitap ederler

• quote:

20 yaşındayım, erkeğim ve dinliyorum ikisini de, napacaz???

• Cannibal Corpse , Dying Fetus, Necrophagist falan dinle ecük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

Cannibal Corpse , Dying Fetus, Necrophagist falan dinle ecük.

Bak şu an son derece ciddi söylüyorum, bütün bu söylediklerin berbat! Ne sesleri güzel ne de müzikleri. Bunları dinleyip delikanlı sayılmaktansa JB 1D dinleyip gay sayılmayı tercih ederim

• Milletin ne dediği ne düşündüğü senin için önemli mi? Ne seviyorsan onu dinle. İnsanların sana Rockçı, Metalci, Rapçi falan diyebilmesi için müzik dinleyipte poser olmaktansa otur sevdiğini dinle. Kimse karışamaz. Eğer birisi senin ne dinlediğine karışıyorsa yav He He de geç.
  • quote:

quote:

Bak şu an son derece ciddi söylüyorum, bütün bu söylediklerin berbat! Ne sesleri güzel ne de müzikleri. Bunları dinleyip delikanlı sayılmaktansa JB 1D dinleyip gay sayılmayı tercih ederim

Üzüldüm senin için. Hani dinleyebilirsin de kendini küçük düşürme bari.

• quote:

quote:

20 yaşındayım, erkeğim ve dinliyorum ikisini de, napacaz???

Ayrıca müzik bölümüne açtığın kıytırık konuyu 10 dakikada 2 kere upluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meurglys

quote:

quote:

Üzüldüm senin için. Hani dinleyebilirsin de kendini küçük düşürme bari.

Alıntıları Göster
    Şu tarz bir şeyler olursa dinlerim arada güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: twin pedal

Şu tarz bir şeyler olursa dinlerim arada güzel oluyor.

Alıntıları Göster
    Bence de pop çöptür, ama sen ne istiyorsan dinlersin kardeşim, sana ne milletin ne düşündüğünden? Ayrıca şu metal fanatiklerini de anlamıyorum. Baksana ne yazmış adam, "Üzüldüm senin için. Hani dinleyebilirsin de kendini küçük düşürme bari.". O grupları beğenmedi diye kendini küçük düşürmüş mü oluyor? Bir adamın müzik zevki kötü diye kendini küçük düşürmüş olmuyor, konuyu açan arkadaşın müzik zevki epey kötüymüş(bana göre), ama neticede herkesin müzik zevki iyi olacak diye bir şey yok. Bana göre brutal vokal sevenlerin müzik zevki kötü, bu demek değildir ki onlar benim gözümde küçük düşmüş.(Ben bunu dedim diye birçok death metal fanlarının gözünde küçük düştüm mesela) Bırakın şu poserlığı, dinlediğin, sevdiğin tarzı sevmeyeni hemen ötekileştirmeye gerek yok yani.

• granturismo3 G kullanıcısına yanıt
    bu berbat dediklerinin 1d ve justin'in yaşı kadar müzik hayatı var biliyorsun değil mi ? belkide daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Bence de pop çöptür, ama sen ne istiyorsan dinlersin kardeşim, sana ne milletin ne düşündüğünden? Ayrıca şu metal fanatiklerini de anlamıyorum. Baksana ne yazmış adam, "Üzüldüm senin için. Hani dinleyebilirsin de kendini küçük düşürme bari.". O grupları beğenmedi diye kendini küçük düşürmüş mü oluyor? Bir adamın müzik zevki kötü diye kendini küçük düşürmüş olmuyor, konuyu açan arkadaşın müzik zevki epey kötüymüş(bana göre), ama neticede herkesin müzik zevki iyi olacak diye bir şey yok. Bana göre brutal vokal sevenlerin müzik zevki kötü, bu demek değildir ki onlar benim gözümde küçük düşmüş.(Ben bunu dedim diye birçok death metal fanlarının gözünde küçük düştüm mesela) Bırakın şu poserlığı, dinlediğin, sevdiğin tarzı sevmeyeni hemen ötekileştirmeye gerek yok yani.

Düzgünce okusanız keşke. Adamın müzik zevkini beğenmediği için dememiş arkadaş. Konuyu açan adam bana gerekirse gay desinler diyor. Buna söylenmiş bir söz ve ben de katılıyorum. Dinlenen müzikle erkekliğin hiçbir bağı olmamasına rağmen adamın sarf ettiği cümle çok tuhaf çünkü. Ve kendini açıkça küçük düşürüyor.

• Taraflı bakıyorsun hocam, Justin Beaber, One direction dinleyen erkeklere genelde gay muamelesi yapılıyor, ben de yapıyorum bu muameleyi, yalan değil. Adam bu yüzden öyle demiş. Yani kendisi öyle düşünüyor diye değil, millet öyle bir yafta yapıştırıyor diye demiş.
  • quote:

bu berbat dediklerinin 1d ve justin'in yaşı kadar müzik hayatı var biliyorsun değil mi ? belkide daha fazla.

Evet ama yaptıkları müzik kulağıma hiç hoş gelmiyor! Senin dediğin gibi müzik hayatı JB ile 1D'nin yaşından büyük olan sanatçılar var, benim de onlardan beğendiklerim Michael Jackson, Freddie Mercury, Stevie Wonder ve Ricky Peterson mesela

Bunlar o şahsın paylaştığı iğrenç metal müziğinden(!) 1000 kat daha iyidir bence

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.