Bildirim
Pop dinleyenleri neden kötülüyorlar? (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
quote:
Orijinalden alıntı: granturismo3
quote:
Orijinalden alıntı: Ichyn
Bu şarkıyı biraz beğendim, iyiymiş. Bu şarkının türü nedir?
Doom Metal. Ama öyle her Doom Metal grubunu sevemezsin. Ghost B.C en iyisidir onu sevsen yeter
Valla bir kere dinledim, bakim nasıl birşeymiş diye. Daha da dinlemem. Benim ilgimi çekmiyor. Benim ilgimi Michael Jackson, Freddie Mercury, Stevie Wonder, Justin Bieber, One Direction, John Newman, Sam Smith ve Indila çekiyor
Edit: Sam Smith'in 3 tane şarkısını paylaştım zaten bu konuda demin, senin yazdığın en son iletinin bir üstünde, dinle derim. Pişman olmazsın
Edit 2: Elvis'in de bazı şarkıları çok güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 22 Eylül 2014; 22:52:35 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Xabir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Ichyn
Bu şarkıyı biraz beğendim, iyiymiş. Bu şarkının türü nedir?
Doom Metal. Ama öyle her Doom Metal grubunu sevemezsin. Ghost B.C en iyisidir onu sevsen yeter
Valla bir kere dinledim, bakim nasıl birşeymiş diye. Daha da dinlemem. Benim ilgimi çekmiyor. Benim ilgimi Michael Jackson, Freddie Mercury, Stevie Wonder, Justin Bieber, One Direction, John Newman, Sam Smith ve Indila çekiyor
Eyvallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sıkı bir metal dinleyicisiyim, fakat kötülenen bir şey yok.
bir mj, bir madonna, bir mariah careyi kötüleyen adamın yeterli müzik kültürü ve altyapısı yok demektir.
son derece kaliteli pop şarkıcıları vardır.
ama justin bieber. yoo dostum yoo. -
quote:
Orijinalden alıntı: dgo_cr7
sıkı bir metal dinleyicisiyim, fakat kötülenen bir şey yok.
bir mj, bir madonna, bir mariah careyi kötüleyen adamın yeterli müzik kültürü ve altyapısı yok demektir.
son derece kaliteli pop şarkıcıları vardır.
ama justin bieber. yoo dostum yoo.
Justin Bieber'a neden yoo dedin, açıklayabilir misin lütfen? -
Ben bir metal-klasik dinleyicisiyim. Ama arada Katy Perry'yi de, Rihanna'yı da, Tieosto'yu da dinliyorum. Güzel şarkı olduğunu düşündüğüm tüm şarkıları dinlerim. Türk Pop'undan Burcu Gündeş'in bir kaç şarkısını dinliyorum hoşuma gidenlerden. Sabit bir müzik zevkim yok yani anlayacağınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: W.Röntgen
Ben bir metal-klasik dinleyicisiyim. Ama arada Katy Perry'yi de, Rihanna'yı da, Tieosto'yu da dinliyorum. Güzel şarkı olduğunu düşündüğüm tüm şarkıları dinlerim. Türk Pop'undan Burcu Gündeş'in bir kaç şarkısını dinliyorum hoşuma gidenlerden. Sabit bir müzik zevkim yok yani anlayacağınız.
Zaten ben de kulağıma hoş gelenleri dinliyorum -
Agnostik groove black death metal sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirreddot -- 23 Eylül 2014; 1:47:38 > -
-
-
-
-
-
Çünkü basit bir müzik, var mı ötesi, hele günümüz pop müziğinde enstrüman diye bir şey yok neredeyse. Michael Jackson gibi kaliteli işler çıkaranları ayrı tutarım ama şuanki pop müzikte söz desen yok müzik desen yok, günlük şarkılar sadece. Hoşuma gitse bile ikinci üçüncü dinleyişimde sıkılır bırakırım, zaten ilk çıktığında çok dinlenen pop şarkılar bile unutulup gidiyor hemen, şuan kaç kişi gangnam style denen şarkıyı dinliyor ?
Pop müzik çoğunlukla kendini tekrar eden basit bir müzik, geçen gün tv de denk geldim Hande Yener denen kadın bir müzik aleti bile çalamıyorum diyordu, ama gel gör ki buna sanatçı diyenler var
Olayın şöyle bir yanı da var, ben rock müzk dinleyicisi olsamda bazen başka tür müzikler de dinlemek isterim, sadece bir türe kendini sıkıştırmak da ayrı bir ergenlik. Ama bu pop müziğin basit olduğu gerçeğini değiştirmez tabii
-
ben müzisyenim, ve inan bana pop müzik yapmak müzik işi değil. Photoshop kullanmak gibi fl studio cubase ve benzeri VST programları ile senin dinlediğin müzik (ben müzik demiyorum) yapılabiliyor.Ha pop var pop var.michael jackson mesela.Adam hard rock grubunun gitaristi ile bile (Slash) çalışmış.Ama yukarıda saydığım gruba van dayrekşun biiibııır vs yeni yetmeler giriyor.
Belirtmek gerekirse ben metal dinlerim.Ve pop dinleyene de şöyle ters bir bakarım açık konuşayım.Herkes metal dinlemek zorunda değil evet.Ama git jazz dinle blues dinle rock dinle klasik dinle opera dinle müzik dinle.Pop dinleme.
Biz müzisyenler olarak kendimize pop müzik dinlenmeyi de insanların dinlemesini de yediremiyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_Bilinmeyen
ben müzisyenim, ve inan bana pop müzik yapmak müzik işi değil. Photoshop kullanmak gibi fl studio cubase ve benzeri VST programları ile senin dinlediğin müzik (ben müzik demiyorum) yapılabiliyor.Ha pop var pop var.michael jackson mesela.Adam hard rock grubunun gitaristi ile bile (Slash) çalışmış.Ama yukarıda saydığım gruba van dayrekşun biiibııır vs yeni yetmeler giriyor.
Belirtmek gerekirse ben metal dinlerim.Ve pop dinleyene de şöyle ters bir bakarım açık konuşayım.Herkes metal dinlemek zorunda değil evet.Ama git jazz dinle blues dinle rock dinle klasik dinle opera dinle müzik dinle.Pop dinleme.
Biz müzisyenler olarak kendimize pop müzik dinlenmeyi de insanların dinlemesini de yediremiyoruz.
Bu adam burada canlı söylüyor ve çok iyi söylüyor! Ve bu adama ''erkek Adele'' olarak hitap ediliyor, o kadar iyi yani! Bu da mı çöp???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 25 Eylül 2014; 0:05:58 >
-
http://www.youtube.com/watch?v=lv9qHG3gbiE#t=122
Dostum açıkçası tartışmak istemiyorum.Benim hoşuma gitmiyor müzik basit ve adamın sesi çok soft.Biraz tabir yerindeyse sesini kirletmesi çok hoş olur:)
Ve bir adele asla olamaz.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X