Merhaba arkadaşlar her siteye girdiğimde şu saçma sapan pop up'lar çıkıyor.Bunları nasıl engellerim chrome'da pop up ayarlarına baktım pop up'lar engelli gözüküyor.Şu beladan kurtulmak için kesin çözüm ne yapmam gerekiyor bilgisayarda yavaşladı bilgisayarı tarattım baya virüs buldu.Temizledim gibi ama hem bilgisayar hala yavaş hemde şu reklamlar çıkmaya devam ediyor format demeyin çünkü bilgisayarı yedeklemem çok uzun zaman alır..
Hocam dediğiniz google mağazasındanki eklentiler ise birkaçını denedim bir tanesi iyi gibiydi o da bazen sitede 5 tane varsa 4ünü engelliyor biri kalıyordu.Kesin bir çözüm olmadı benim için anlıyacanız.Bir türlü kurtulamadım şu saçma sapan olaydan.Bilgisayarda baya da virüs varmış tarattım temizlettim ama devam ediyor sıkıntı yinede.
Eklentiler bölümünde bilginiz dışında bir etkinleştirilmiş bir eklenti var mı? Malwarebytes ile tarama yapmadıysanız bir de onunla tarama yapın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme