Şimdi Ara

Popcorn A-200 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
2
Favori
35.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguz096

Arkadaşlar Ankara'da kaliteli HDD dolumu yapan varmı, bu konuda bilgi paylaşımı lütfen...

Bursa ve Antalya'da buldum fakat kargo işi ile uğraşmak istemiyorum.

@oguz096 , @hulusi,

Ankara da bu işi yapan var, ben deneme amaçlı 1.5 TB HDD ye 100 TL ye 135 Film attırmıştım.

Fakat Bursa daki bu işi sanırım biraz daha iyi yapıyor, önümüzdeki günlerde 1.5 TB HDD göndereceğim...

Ben bir deneyim bana gelen HDD yi Ankara daki DH üyesi arkadaşlarla paylaşırım...

Bursadaki HDD dolum merkezi...

http://www.harddiskdolummerkezi.com/?Lang=TR&SyfNmb=2

• soguknewale

aynen senin gibi PC deki 20 GB lık Er Ryan ı kurtarmak filmini ağ üzerinden PCH atayım dedim.. 17 saat gönderme süresi gösterdi.. vazgeçtim..
    yaa Pc den PCH göndermek çok zülum bi iş yada belli ayarları var yada başka yolları var...
  • Ben usb HDD'ime (Seagate 5400 rpm usb 2.0 640gb hdd) kayıt edip direkt A200 bağlayıp oradanda içindeki HDD ye kaydediyorum.
  •  Popcorn A-200

Arkadaşlar bu aletlerin özelikleri değişiklik gösteriyormu ? Birde electro world'de fiyat bu nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newokca -- 20 Ocak 2011; 9:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Popcorn A-200

Arkadaşlar bu aletlerin özelikleri değişiklik gösteriyormu ? Birde electro world'de fiyat bu nasıl ?

fiyat iyi, özellikleri konusundaki sorunu tam anlayamadım. ama, şunu sölim işini iyi yapan bir makine.. (:
  • quote:

Popcorn A-200

Değişen bir şey yok. A-200 zaten SIGMA 8643 Cipsetli cihaz ; ürün tanıtımında işlemci özellikle belirtilmiş o kadar.

Bulursan teşhir ürünü falan değilse hemen al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz096 -- 20 Ocak 2011; 9:42:09 >

• Çok fazla özelikli bi alet, urğraşmak lazım alınca oda bana göre değil Bakalım akşam bi dolaşıyım electro worldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: blackdayy

quote:

quote:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&hash=item45f5b189a0&item=300474796448&nma=true&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&si=iZalaAhwksAdzN04PQVYNpAF6vo%253D

Arkadaşlar, A-200'de ağdan film izlemek için, yukarıdaki adaptörden almak istiyorum. TR de nerede bulabilirm? Bir de markası nedir? Veya sizin önerebileceğiniz daha iyi bir adaptör var mı?

A-200 için aşağıdaki adaptörler uygun mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wu-300-300-mbps-usb-wireless-adaptor-1-km-mesafe/ProductDetails.aspx?productId=bd100587&categoryId=103939

http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wn-300u-80211n-300-mbps-kablosuz-usb-lan-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd72661&categoryId=103939

@abyss_ati Bilgileri için teşekkürler, benim için EARS fantezisi gecen hafta son bulmustu.. yeni fantezim yukarıdaki linkler de... (:

1.link wu-300'ü kullanan hiçbir a-200 sahibi bulamadım.malesef çalışırmı çalışmazmı ancak alıp deneyerek anlayabilirsin çipset bilgisinede ulaşamadım,zaten bu wireless lerin çipset bilgisi devlet sırrı mubarek,kendi sitelerinde bile yok.çipsetini öğrensek çalışıp çalışmıycağnı söylerdim.

2.link wn-300u benim kullandığım wireless'in +revizyon'u.yani aynısı sayılır.bu wireless egreat r6a'da çalıştığına göre,benim wireless'te r6a da çalıştığına göre,mantık olarak kesinlikle a-200'dede çalışır.

not: 1. linkteki dongle hakkındada şöyle bir yorumda bulunayım;o anten 5 dbi olamaz,abartmışlar 1 kw çekim gücü hiç olamaz,uçmuşlar 1 km mesafeden çekmesi külliyen sallama,bende 15 dbi kocaman anten var o bile 1 km mesafeden çekmiyor ,açık alanda dahi max. 500 metre.he nedir emsallerine göre biraz daha iyidir çekim gücü ama çok abartılmış.

cevap için teşekkürler usta, ben simdi chipsetleri hakkında firmaya mail attım, ögrendigim zaman yazarım buraya.

hdd dolumu guzel işmiş ama, ben netten indiriyorum. böylesi daha zevkli.. (:

• quote:

Çok fazla özelikli bi alet, urğraşmak lazım alınca oda bana göre değil Bakalım akşam bi dolaşıyım electro worldu

satın alırken, yazılım ve satış sonrası desteğinide degerlendir. popcorn hour'un yazılım destegi super... servislik bir olayım olmadı ama, ithalatcısı ve servis hizmetini veren, sancak bilgisayar hakkında bir cok olumlu yorumda var.(:
  • electroworld'ün kampanyası devam ediyormu?
    Ben bitti diye biliyorum.Yada stokta kalmamış.
    stokta olan mağaza varmı?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soguknewale -- 20 Ocak 2011; 10:28:10 >
  • ankarada iseniz EW

Ankamall EW de yok kalmadı
    Etlik EW de 3-4 gün önce 1 adet vardı.. oda kalmamış olabilir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&hash=item45f5b189a0&item=300474796448&nma=true&pt=LH_DefaultDomain_0&rt=nc&si=iZalaAhwksAdzN04PQVYNpAF6vo%253D

Arkadaşlar, A-200'de ağdan film izlemek için, yukarıdaki adaptörden almak istiyorum. TR de nerede bulabilirm? Bir de markası nedir? Veya sizin önerebileceğiniz daha iyi bir adaptör var mı?

A-200 için aşağıdaki adaptörler uygun mu?

http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wu-300-300-mbps-usb-wireless-adaptor-1-km-mesafe/ProductDetails.aspx?productId=bd100587&categoryId=103939

http://www.hepsiburada.com/Liste/netmaster-wn-300u-80211n-300-mbps-kablosuz-usb-lan-adaptor/ProductDetails.aspx?productId=bd72661&categoryId=103939

@abyss_ati Bilgileri için teşekkürler, benim için EARS fantezisi gecen hafta son bulmustu.. yeni fantezim yukarıdaki linkler de... (:

1.link wu-300'ü kullanan hiçbir a-200 sahibi bulamadım.malesef çalışırmı çalışmazmı ancak alıp deneyerek anlayabilirsin çipset bilgisinede ulaşamadım,zaten bu wireless lerin çipset bilgisi devlet sırrı mubarek,kendi sitelerinde bile yok.çipsetini öğrensek çalışıp çalışmıycağnı söylerdim.

2.link wn-300u benim kullandığım wireless'in +revizyon'u.yani aynısı sayılır.bu wireless egreat r6a'da çalıştığına göre,benim wireless'te r6a da çalıştığına göre,mantık olarak kesinlikle a-200'dede çalışır.

not: 1. linkteki dongle hakkındada şöyle bir yorumda bulunayım;o anten 5 dbi olamaz,abartmışlar 1 kw çekim gücü hiç olamaz,uçmuşlar 1 km mesafeden çekmesi külliyen sallama,bende 15 dbi kocaman anten var o bile 1 km mesafeden çekmiyor ,açık alanda dahi max. 500 metre.he nedir emsallerine göre biraz daha iyidir çekim gücü ama çok abartılmış.

cevap için teşekkürler usta, ben simdi chipsetleri hakkında firmaya mail attım, ögrendigim zaman yazarım buraya.

hdd dolumu guzel işmiş ama, ben netten indiriyorum. böylesi daha zevkli.. (:

usta, firmadan chipset bilgileri geldi. aşağıda belirttim.

WU-300 chipseti Realtek 8191SU

WN-300U chipseti Realtek 8192SU

• 8191SU çalışıyor,gönül rahatlığıyla alabilirsin. 8192SU daha öncede belirttiğim gibi + revizyonu.R6a'da kullananlar var,çalışıyormuş ama a-200'de kullanan daha rastlamadım,kesin birşey söyliyemiycem.
    zaten sen WU-300'ü al,abartıldığı kadar çekim mesafesi olmasada,WN-300U'dan daha iyi bir çekim kalitesi olacağı kesin
  • quote:

8191SU çalışıyor,gönül rahatlığıyla alabilirsin. 8192SU daha öncede belirttiğim gibi + revizyonu.R6a'da kullananlar var,çalışıyormuş ama a-200'de kullanan daha rastlamadım,kesin birşey söyliyemiycem.
    zaten sen WU-300'ü al,abartıldığı kadar çekim mesafesi olmasada,WN-300U'dan daha iyi bir çekim kalitesi olacağı kesin

cevap için teşekkürler... WU-300 alacağım, inş herhangi sorun cıkarmaz. tak calıstır özelliği vardır dimi, kurulum, cd felan gerektirmez herhalde..

kılavuzunda o tarz bisiler vardı da..

http://www.netmaster.com.tr/sites/default/files/WU-300_Kullanma_Kilavuzu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdayy -- 21 Ocak 2011; 15:55:17 >

• Bu cihazda 2 altyazı koymayı beceremedim.. İkincisini tr.srt veya 1.srt olarak koyuyorum görmüyor.. WD de sorun yok.. Anlayamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

electroworld'ün kampanyası devam ediyormu?

Arkadaşlar Ankarada arayan varsa cihazı..

Etlik Antares EW da 1 adet var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulusi -- 23 Ocak 2011; 11:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

quote:

Orijinalden alıntı: soguknewale

electroworld'ün kampanyası devam ediyormu?

Arkadaşlar Ankarada arayan varsa cihazı..

Etlik Antares EW da 1 adet var..

O cihazın bir parçası eksikti herhalde daha önceki mesajlarda vardı
  • o eksik cihazı alan ve değiştiren bendim zaten :):) ama 2 hafta önceki olaydı bu.. aynı ürünmü onu bilemiyorum.. o satılmış yerine yenisi gelmişte olabilir.. 2 hafta geçti sonuçta ve millet a200 ararken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

o eksik cihazı alan ve değiştiren bendim zaten :):) ama 2 hafta önceki olaydı bu.. aynı ürünmü onu bilemiyorum.. o satılmış yerine yenisi gelmişte olabilir.. 2 hafta geçti sonuçta ve millet a200 ararken..

ben ankaradaki arkadaşıma haber verdim bile.
    teşekkürler hulusi
  • soguknewale

benim başıma gelen durumu arkadaşına söyle..
    alırken kutunun içeriğine bakıp alsın.. güç kablosu eksikti.. fişe giren yeri yoktu yada cihaza giren yeri baksın ona göre alsın ok?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.