Şimdi Ara

popcorn a110 mu dark media mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bişi sormak istiyordum sana ben popcorn a110 modelini 295 tlye buldum 2. el olarak garantisi devam ediyor, yanlız dark media ile popcorn arasında gidip geliyorum dark media wifili modelide 310 tl hangisini almamı tavsiye edersiniz günümüz şartlarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur797 -- 28 Temmuz 2010; 10:58:48 >

• A-110 kullanıyorum ve son derece memnunum tavsiye ederim. Dark media hakkında pek bi fikrim yok birşey diyemiğcem.
  • Yazılım desteği ve marka kalitesinden ötürü A-110
  • a110 aldım arkadaşlar ilk izlenimler çok güzel ama bişi sormak istiyorum buna uyumlu usb wifi adaptör neler var kaç tane?? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur797

a110 aldım arkadaşlar ilk izlenimler çok güzel ama bişi sormak istiyorum buna uyumlu usb wifi adaptör neler var kaç tane?? yardımcı olursanız sevinirim...

A110'nu nerden ve ne kadara aldınız?
  • kardeşim peşine 9 taksit 280 e aldım gaarantisi herşeyi devam ediyo alanda mayıs ayında almış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur797

a110 aldım arkadaşlar ilk izlenimler çok güzel ama bişi sormak istiyorum buna uyumlu usb wifi adaptör neler var kaç tane?? yardımcı olursanız sevinirim...

A110'nu nerden ve ne kadara aldınız?

kardeşim peşine 9 taksit 280 e aldım gaarantisi herşeyi devam ediyo alanda mayıs ayında almış....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.