Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mkv dosya içine eklenmiş sesleri tabiki dinlersiniz.

Aslında olay şu:

Soluksuz_Gece_En.Mkv --> İngilizce sesli film, Tr yok
    Soluksuz_Gece_Tr.Ac3 --> Türkçe ses dosyası
    Soluksuz_Gece_Tr.Srt --> Türkçe Altyazı

Film orjinali İngilizce, yani Türkçe ses yok.
    External Alt yazı ile nasıl Türkçe altyazı ekleyebiliyorsak External AC3 ses dosyası ile Türkçe ses ekleyebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

arkadaşlar bu external audio problemi nedir ve de hangi cihazda sıkıntılı biri açıklarsa sevinirim

eksternal audio; orijinal filmde olmayıp çeşitli sitelerden ac3 ses dosyası olarak indirilen dosyaya filmle aynı adı vererek aynı harici altyazıyı oynattığınız gibi harici ses ile film izleyebilmektir.

Eski düne ler destekliyordu(3d olmayanlar)
    popcorn ların hiçbiri desteklemiyor.

Daha net nasıl anlatılabilir?

demek istediğinizi mesela ben a400 ile şu filmleri türkçe dublaj olarak izleyemez miyim, yani sonradan eklenmiş sanırım bu filmlere dublaj

Soluksuz Gece 3D – Sleepless Night 3D | 2011 | 3D Half-SBS | Türkçe Dil Seçenekli - DUAL (TR-EN) | 3D Film

ya da

Sleepless Night ( Soluksuz Gece ) ( 2011 ) ( Türkçe Dil Seçenekli )

not: link içermez

Sanırım ben eksik anlattım.
    Yazdığınız şekilde olan filmleri piyasada var olan tüm medya playerlarla izlersiniz.
    Hariciden kasıt filme sonradan eklenmiş dublaj değildir.

rccol arkadaşım tane tane anlatmış.

• Ben yıllardır popcorn kullanırım ve sonradan mkv dosyalarına eklediğim tüm harici ses dosyaları sorunsuz izlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 3 Ocak 2013; 8:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Ben yıllardır popcorn kullanırım ve sonradan mkv dosyalarına eklediğim tüm harici ses dosyaları sorunsuz izlerim.

Nasıl yani?
    Yanlışın olmasın.
    Film izlerken harici bir ses dosyasını seçemiyorsun popcornda.

Sadece ses dosyasını oynat dersen muhtemel oynatırda onun bize ne faydası varki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Ben yıllardır popcorn kullanırım ve sonradan mkv dosyalarına eklediğim tüm harici ses dosyaları sorunsuz izlerim.

Nasıl yani?
    Yanlışın olmasın.

Sadece ses dosyasını oynat dersen muhtemel oynatırda onun bize ne faydası varki?

Anlamda fark var.

Popcornlar harici ses dosyasını desteklememektedir!

Arkadaş belirtmiş Kırmızı ve old yaptım.
    Sonradan indirdiğin ses dosyalarını .mkv lere ekledim diyor(muhtemelen mkvmerge) o vakit ses zaten haricilikten çıkışıp, dahili oluyor.

• Arkadaslar yeni guncelleme gelmiş bilginiz olsun

Dear customers,

Please be informed that Popcorn Hour A-400 firmware release:
    05-01-121227-24-POP-422-000
    and NMT apps:
    05-01-121010-24-POP-422
    is available for update.

for offline update and release notes, download from:

http://www.popcornhour.com/download/A400...-A400.html

please download this package and follow then the instructions inside the zip file!!!!

User who installed already the forum release don't need to update because it is the same build!

Release date : 3 Jannuary 2013
    Firmware version : 05-01-121227-24-POP-422-000

1. Known Issues
    - some mkv with idx/sub freeze when first subtitle should show up
    - External subtitle is shown inside the movie instead of black bar at the bottom (already fixed internally, will be in next release)
    - Some MP4 files with AAC let the framework crash
    - Myihome is running when it shouldn't (already disabled internally)
    - Updating Samba to 3.6.10 to fix issues with SMB2 (working on it)
    - Playing a DVD with DD over Avr and then play any file with PCM gives just noise

2. Firmware
    - Fixed Some MKV/M2TS/TS/BDMV with DTSHD let AVR blink on heavy sound
    - Fixed 3D TAB sometimes has audio drop issue
    - Added for MKV and TS/BDMV, pause and go into buffering state when buffer under run
    - Fixed network streaming performance issue
    - Fixed subtitle space too big between lines
    - Fixed bmp becomes darker after video playback
    - Fixed youtube playback blink when tvmode is 1080p24Hz
    - Fixed bookmark not working for multiple ssif (3D frame packing) content
    - Fixed DVD play as Actual-Size instead of Fit-to-Screen on default
    - Fixed video show as Fit-to-Screen for 2 seconds then change to Actual-Size when start playing some video
    - Fixed zooming video in Fit-to-Screen mode to 99% and the video will show as full screen
    - Fixed Now-Playing-Playlist highlight wrong audio tracks when disable repeat-one setting using remote control
    - Improved stability of 3D playback
    - Improved playback performance
    - Updated polish translation

3. System
    - Fixed SD card cannot eject (unmount)
    - Fixed submit query at keyboard and press done, search will hang issue
    - Added Airplay and Airtunes
    - Added HFS+ support

4. NMJ
    - Fixed NMJ unable to show movie poster after scanning read-only samba share
    - Fixed NMJ took around 4 mins to access photo just-scanned page for read-only shared folder
    - Fixed NMJ show incorrect filename for some audio files
    - Fixed NMJ sometimes use publisher/producer name as artist (Flac files are aggregated wrong now because mediainfo needs update, no issue with mp3)
    - Fixed NMJ navigator SETUP button not working during video playback
    - Fixed Update Database show wrong wording when update database in Nederland
    - Fixed french language corrupted at help page
    - Fixed flac album artist is shown as "album artist/artist"
    - Fixed music song missing composer info issue
    - Fixed updating db could hang issue

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar hepsi iyi hoş da bu ürünü nereden ve kaça alacağız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rccol

quote:

Nasıl yani?
    Yanlışın olmasın.

Anlamda fark var.

Popcornlar harici ses dosyasını desteklememektedir!

Arkadaş belirtmiş Kırmızı ve old yaptım.
    Sonradan indirdiğin ses dosyalarını .mkv lere ekledim diyor(muhtemelen mkvmerge) o vakit ses zaten haricilikten çıkışıp, dahili oluyor.

Evet diyelim DTS sesli orjinal dilinde bir filmim var. Bir süre sonra AC3 sesli türkçe dublajı çıktı. Bunu mkvmerge programı ile Türkçe dublajı filme gömüyorum. Daha sonra filmi izlerken kumandadaki en altta soldan ikinci AUDIO tuşuna basarak ses dosyaları arasında geçiş yapıyorum.

• @mavsar

İşte bu harici ses olmuyor. dahili oluyor.
    quote:

Evet diyelim DTS sesli orjinal dilinde bir filmim var. Bir süre sonra AC3 sesli türkçe dublajı çıktı. Bunu mkvmerge programı ile Türkçe dublajı filme gömüyorum. Daha sonra filmi izlerken kumandadaki en altta soldan ikinci AUDIO tuşuna basarak ses dosyaları arasında geçiş yapıyorum.

Hariciden kasıt sonradan indirdiğiniz Türkçe ses dosyasının adını film ile aynı yapıp mkvmerge ile uğraşmadan filmle aynı klasörde ayrı dosya olmasıdır.
    Bu şekilde dune ile izleyebiliyorsunuz popcornhour ile izleyemiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farma2000

arkadaşlar hepsi iyi hoş da bu ürünü nereden ve kaça alacağız ?

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=shoppingcart&task=viewCart
  • quote:

quote:

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=shoppingcart&task=viewCart

Üstad bu şekilde alınırsa gümrüğe takılması garanti değil mi? Nasıl ve ne şekilde gümrüğe takılmaz ki sonuçta kutunun üstünde 250 dolar yazacak:) bu şekilde almak benimde aklımdan geçti ama gümrüğe takılır dünyaca vergi ödeyip canımı sıkmıyım dedim vazgeçtim açıkcası

• Yurtdışındn alınan ürünler yılbaşı , bayramlar vs öncesi sonraası alındığında nispeten daha az sıkıntılı oluyor.

Ben geçtiğimiz yıl sancak getirmediği için C200 aldım. PTT kargo 13. gün eve not bırakmış. "PTT de kargonuz var" diye
    o not ile gittim koliyi açtırdılar ve ilave hiçbir ödeme yapmadım.(gittiğim yer ptt gümrüğü idi)
  • Üstad yılbaşı ve bayramlarda ki muafiyet kalktı 2 sene önce sizin şansınız yaver gitmiş heralde yoksa mutlaka gümrük gel buraya derdi bu iş birazda şans işi sizin şanslı tarafınıza denk gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

quote:

Üstad bu şekilde alınırsa gümrüğe takılması garanti değil mi? Nasıl ve ne şekilde gümrüğe takılmaz ki sonuçta kutunun üstünde 250 dolar yazacak:) bu şekilde almak benimde aklımdan geçti ama gümrüğe takılır dünyaca vergi ödeyip canımı sıkmıyım dedim vazgeçtim açıkcası

arkadaşlar af buyurun ama bilmediğim için soruyorum 250 dolarlık ürünün gümrük vergisi ne olaki? olsa olsa 30-35 dolar değil midir?

• Malesef öyle olmuyor ordino ücretiydi damga vergisiydi iş çığrından çıkabiliyor :) o yüzden çokta rahat bir prosedür değil malesef
  • yurtdışından getirtmek macera gibi bişey ..fi tarihinde sancaktan a-110 almıştım 1 günde elime geçmişti sorunsuz ..yurtiçi bayiliğinin olmaması kötü bişey
  • sakgoz79 kardeş p.m.den sormuş ama herkes faydalansın diye Egreat S2 maceramı buraya bir kez daha post edeyim

"http://www.singingegg.com/electronics/index.php/egreat-s2-eg-s2-network-media-player-w-blu-ray-support-sigmadesign8643-gigabit-lan.html

buradan sipariş ettim 228 dolar shipping dahil

siteden ürün alanlar yabancı forumlarda perfect seller filan diyordu gerçekten de düzgün satıcı tek kusurları fedexe vermeleri

en son yazılımı aşağıda s800'e ait olan uyumlu kumanda sorunu yok s800 ile aynı kumandayı kullanıyor aşağıda resim ekleyeceğim

4-5 günde geldi tabii ki tahmin edeceğiniz gibi fedex taktı gümrüğe

Arkadaşlar şunu öğrendim yarım yamalak ingilizce ile bu işlere kalkışmayın hani devlette bir geçmişimiz var müfettiş olarak eski bağlantıları kullanıp çözdüm 70 tl gümrük vergisi ve 40 tl damga vergisi ödedim alet 550 tlye geldi dolayısıyla gittigidiyorun dune indirimi çok manalıydı aynı fiyata garantili mal almış olurdunuz

Fedexin istediği 350 tlyi ben bir şekilde ödemedim ancak sizin ödeyeceğiniz düşünülürse amanin uzak durun. Ha benim çok iyi ingilizcem var singingegg sitesiyle konuşurum kutusunu attırırım s2yi köpüğe sardırır göndertirim 2 kilonun altına inmiş olur kablo kumanda v.s.nin olduğu kutuyu da sonra kargoya verdiririm o da
    2 kgnun altında olur böylece postaya verdiririm fedex yerine takılmanın önüne geçerim derseniz gerçekten 200 dolara bu alet yeme de yanında yat olur bir de gift yazdırıp gümrük te ödemezseniz postada takılmayıp direkt elinize geçer."

• Ben bundan bir kaç ay önce amazon.de'den 220 EUR tutarlı bir squeezebox touch aldım. Adamlar benden nakliye masrafı çıkarılmış tutarı üzerinden % 18 lik gümrük vergisi kesti direk. Ürün UPS aracılığı ile 1 hafta içinde masama geldi. Benim için kolay oldu.

Şimdi ayni şekilde almak istesem amazon.de de bulabilirmiyim diye bakayım dedim.

http://www.amazon.de/Popcorn-Hour-Multimedia-Player-Dual-Core-SD-Kartenslot/dp/B009VB27KA/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1357310383&sr=8-1-spell

Bu link üzerinden alınabildiğini farkettim. Amerika fiyatına göre daha pahalı olduğu bariz tabi. ancak Amazon.de dena ldığım hizmetten çok memnun olduğumu belirtmek isterim. almayı düşünenlerin bakmasını Türkiye'ye gönderim yapan satıcıları takip etmesini öneririm.

Bende kaşınıyorum ama. 3d panel yokken m32B üzerine marjinal bir fayda sağlar mı emin olamadığım için oturuyorum oturduğum yerde :)

Kalın sağlıcakla.

P.S. Gönderi Türkiye'ye yapıldı. Ancak Squeezebox Touch boyutları: 21,5 x 13,1 x 24,6 cm; 798 gr A-400 : 31,4 x 26 x 10 cm. 1,3 Kg. Boyut farklılıkları gümrükteki harcamaları ne kadar etkiler bilmiyorum. Bildiğim 75 Euro üzerinde AB üllkelerinden gelen mallar için % 18 diğer ülkelerden gelen mallar için % 20 gümrük vergisi ödendiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.orrent -- 4 Ocak 2013; 16:57:08 >

• @ T.orrent :
    Bizde Amazon.de den aldık.
    Ama Almanya teslimi yaptık.
    Ben gelirken yanımda getirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.orrent

Ben bundan bir kaç ay önce amazon.de'den 220 EUR tutarlı bir squeezebox touch aldım. Adamlar benden nakliye masrafı çıkarılmış tutarı üzerinden % 18 lik gümrük vergisi kesti direk. Ürün UPS aracılığı ile 1 hafta içinde masama geldi. Benim için kolay oldu.

Şimdi ayni şekilde almak istesem amazon.de de bulabilirmiyim diye bakayım dedim.

http://www.amazon.de/Popcorn-Hour-Multimedia-Player-Dual-Core-SD-Kartenslot/dp/B009VB27KA/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1357310383&sr=8-1-spell

Bu link üzerinden alınabildiğini farkettim. Amerika fiyatına göre daha pahalı olduğu bariz tabi. ancak Amazon.de dena ldığım hizmetten çok memnun olduğumu belirtmek isterim. almayı düşünenlerin bakmasını Türkiye'ye gönderim yapan satıcıları takip etmesini öneririm.

Bende kaşınıyorum ama. 3d panel yokken m32B üzerine marjinal bir fayda sağlar mı emin olamadığım için oturuyorum oturduğum yerde :)

Kalın sağlıcakla.

P.S. Gönderi Türkiye'ye yapıldı. Ancak Squeezebox Touch boyutları: 21,5 x 13,1 x 24,6 cm; 798 gr A-400 : 31,4 x 26 x 10 cm. 1,3 Kg. Boyut farklılıkları gümrükteki harcamaları ne kadar etkiler bilmiyorum. Bildiğim 75 Euro üzerinde AB üllkelerinden gelen mallar için % 18 diğer ülkelerden gelen mallar için % 20 gümrük vergisi ödendiği.

kardeş bunun ağırlığı 2 kg altı muhtemelen ondan takılmamıştır. a-400ün takılmama şansı bana göre yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.