Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki referans aslında yeteri kadar açık.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2011/08/20110820-1-3-1.pdf

Ek olarak amazon.de de satın alma işlemi başarı ile tamamlandı dendikten sonra iş sizden çıkıyor sanıyorum. Ondan sonra Amazon.de nin gümrük müşaviri ile TC gümrük müşavirliği ilişkisi başlıyor. Ben bu aradaki sürecide devretmiş olmaktan çok mutlu oldum kısacası.

Ürünün fiyatı bence şu an 30 Euro kadar yüksek ama ihtiyaç halinde çok ta önemli bir para değil tabi.
  • Sancak Bilgisayar Türkiye'ye getirmeyecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: T.orrent

Ben bundan bir kaç ay önce amazon.de'den 220 EUR tutarlı bir squeezebox touch aldım. Adamlar benden nakliye masrafı çıkarılmış tutarı üzerinden % 18 lik gümrük vergisi kesti direk. Ürün UPS aracılığı ile 1 hafta içinde masama geldi. Benim için kolay oldu.

Şimdi ayni şekilde almak istesem amazon.de de bulabilirmiyim diye bakayım dedim.

http://www.amazon.de/Popcorn-Hour-Multimedia-Player-Dual-Core-SD-Kartenslot/dp/B009VB27KA/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1357310383&sr=8-1-spell

Bu link üzerinden alınabildiğini farkettim. Amerika fiyatına göre daha pahalı olduğu bariz tabi. ancak Amazon.de dena ldığım hizmetten çok memnun olduğumu belirtmek isterim. almayı düşünenlerin bakmasını Türkiye'ye gönderim yapan satıcıları takip etmesini öneririm.

Bende kaşınıyorum ama. 3d panel yokken m32B üzerine marjinal bir fayda sağlar mı emin olamadığım için oturuyorum oturduğum yerde :)

Kalın sağlıcakla.

P.S. Gönderi Türkiye'ye yapıldı. Ancak Squeezebox Touch boyutları: 21,5 x 13,1 x 24,6 cm; 798 gr A-400 : 31,4 x 26 x 10 cm. 1,3 Kg. Boyut farklılıkları gümrükteki harcamaları ne kadar etkiler bilmiyorum. Bildiğim 75 Euro üzerinde AB üllkelerinden gelen mallar için % 18 diğer ülkelerden gelen mallar için % 20 gümrük vergisi ödendiği.

kardeş bunun ağırlığı 2 kg altı muhtemelen ondan takılmamıştır. a-400ün takılmama şansı bana göre yok

Bu arada ağırlığı konusunda bir şey diyemeyeceğim sadays. Ama mevzuat ağırlığa ilişkin bir şey demiyor. Ha dersen tüm khk lara baktın mı yok bakmadım. Sen bir şey diyorsan vardır bir mantığı

• Arkadaşlar Himedia 900 veya 910 ile karşılaştırılırsa hangisini almak mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence topic kirliliği olmaması açısıdan moderatörler bu topiği kilitlesin diğerinden devam edelim derim
  • Dunelerde yeni haber var mı acaba :) ülkemize yaklaştı mı cihazlar?:)
  • Şu an için altyazı çok kötü. Kimi zaman harflerin arası ayrık kimi zaman bitişik. Bazı Türkçe karakterler hala sorunlu mesela Ü harfi başka çıkıyor. Harfler ince okunması zor. Neden eski yazı karakterlerinin aynısını koymazlar anlamıyorum. Şimdi bekle ki yeni firmware gelsin.
  • Orijinalden alıntı: Ahmet

Popcornhour A-400 incelememi paylaştım.

çok detaylı bir inceleme teşekkürler devamını bekleriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Şu an için altyazı çok kötü. Kimi zaman harflerin arası ayrık kimi zaman bitişik. Bazı Türkçe karakterler hala sorunlu mesela Ü harfi başka çıkıyor. Harfler ince okunması zor. Neden eski yazı karakterlerinin aynısını koymazlar anlamıyorum. Şimdi bekle ki yeni firmware gelsin.

networkedmediatank forumlarında forum relese yazılımı bu konuya yönelik.

Popcornhour A-400/İncelendi topiğinin ikinci mesajında paylaşımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 12 Ocak 2013; 15:07:05 >
  • Evet dediğiniz yerde popcornhour'un kendi sitesindeki yazılımdan sonra bile 2 tane yazılım çıktığını gördüm. Akşam yükleyim muhtemelen altyazıda düzelme olacaktır. Bilgi için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavsar

Evet dediğiniz yerde popcornhour'un kendi sitesindeki yazılımdan sonra bile 2 tane yazılım çıktığını gördüm. Akşam yükleyim muhtemelen altyazıda düzelme olacaktır. Bilgi için çok teşekkürler.

nedir son durum
  • En son çıkan 18 Ocak güncellemesinden sonra altyazı biraz kalınlaştı daha okunur oldu. Fakat italik durumda yani </i> komutlu satırlarda aralarda boşluk fazla enine çok yer kaplıyor. hızlı ileri geri yaptıktan sonra altyazının 1 sn önce gelmesi devam etmekte manuel senkron ile -1 sn yapmak gerekiyor. Büyük "Ü" harfi ise hala başka bir karakter çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 23 Ocak 2013; 11:18:55 >
  • Arkadaşlar merhaba;

Başka bir platforma geçmem sebebiyle elimdeki Popcorn A400 cihazımı satıyorum.
    İlgilenenler lütfen ÖM.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.