Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PCH nin yeni nesil 3D Sigma işlemcili A-400 ü günyüzüne çıktı

quote:

"Syabas wants to release the Popcorn Hour A-400 around November this year for a price of 279 euro (300 USD). Their pro user option C-400 is missing from the company’s roadmap and appears discontinued."

Popcorn Hour A-400

Popcorn Hour A-400

Popcorn Hour A-400

Popcorn Hour A-400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betfair -- 2 Eylül 2012; 18:02:43 >

• birisi şunlara alet yapmayı öğretsin yahuu tipe bak öküz gibi 5 sene öncesinin NMTsi
  • ayrıca o ne öyle sigma 8911 chip koyacaksın muhtemelen eşek yükü ile para isteyeceksin bd-lite navigasyon biz zaten realtek kullanıyoruz bd-lite navigasyonlu 6 aydır seni ne diye alalım
  • e hani sigma full menü ile gelecek deniliyordu? demek ki bunu da kırpık bir hali ile sokacaklar ilk önce sonra 1000 eurolular gelecek..
  • 8911'in görüntü kalitesi çok iyi olacak tahminimce özel video proccessing yapan birimler var cpu'nun içinde dune'da biran evvel çıkarsa artık yeni sigma cipsetlileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Eylül 2012; 14:30:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

birisi şunlara alet yapmayı öğretsin yahuu tipe bak öküz gibi 5 sene öncesinin NMTsi

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir C200 kullanıcısıyım. YAMJ ve NMJ ile oluşan arayüzlerin kullanımının yavaşlığı yüzünden bir kızgınlıkla C200'ü sattım ve Mac Mini 2011 (HD3000) aldım, Windows 7 yükledim, 6GB Ram ve 60 GB SSD ile upgrade ettim. C200 öyle bir sinir etmişki beni basit bir media oynatma eylemi için bir sürü para bayıldım. Maliyeti 1,5 C200 fiyatına denk geldi. Ama sonuçta XBMC'nin rahatlığı ve cihazın seriliğinini tadını çıkarttım.

Şimdi amacım Mac Mini'yi satmak ve yeni nesil Sigma işlemcili makinelerden almak istiyorum. açıkçası VXP'li 8911 işlemcili bir cihazın çıkarılacağını pek tahmin etmiyordum buna çok sevindim. VXP'nin görüntü kalitesine büyük katkılarının olacağını okumuştum, tabii gerçekten öylemi ilk cihaz incelemelerinde ortaya çıkacak.

Ama yorumlarına önem verdiğim saday'sın yukarıdaki yorumu beni tedirgin etti gerçekten. Yani bu cihaz 1000 TL seviyesinde filan olacaksa Mac Mini kullanmaya devam etmek ya da ucuz alternatif olarak realtek'e geçmek daha mantıklı olacak. En kaliteli görüntünün alınabileceği, herşeyi oynatan core i5'li HD3000'li bir canavar sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ayrıca o ne öyle sigma 8911 chip koyacaksın muhtemelen eşek yükü ile para isteyeceksin bd-lite navigasyon biz zaten realtek kullanıyoruz bd-lite navigasyonlu 6 aydır seni ne diye alalım

C-400 Gelsin full menülü BD3D.iso olacaktır
  • inşallah diyelim
  • Linkte fiyatının 289€ olacağı ve Ekim ayında satışta olacağı yazıyor:

http://www.engadget.com/2012/09/04/popcorn-hour-A400-media-streamer/

The MSRP for the Popcorn Hour A-400 will be !289 in the European Union
    (including VAT). The Popcorn Hour A-400 will be available in stores October 2012.

Bu fiyat türk lirası olarak 660TL'ye denk geliyor. Bu ürün Türkiye'de 750-800 TL gibi fiyatlarla satılırsa bence bu parayı bu cihaza vermek çok mantıklı olmaz. İkinci el Mac Mini'yi 1200 TL'ye almak mümkün. Bende muhtemelen Mac Mini'mle yola devam ederim.

Tabii aynı işlemciyi kullanan daha uygun fiyatlı playerlar çıkarsa onlara yazılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 5 Eylül 2012; 22:47:06 >

• Daha detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz:

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=62790
  • Aynı işlemcili ve daha ekonomik çözümler muhakkak ki gelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full menü açamayan cihaz 800 liraya gelecekse full menü açanlar 1000 lirayı görür tahminen.. elbette alıcısı çıkacaktır.. eğer öyle olursa 2. el piyasası dune duo ve max ile dolar sanırım...
  • Hadi herseyi gectimde insan su donanima sahip player a bir ekran koyar boyle kars kaşarı gibi piyasaya cikarmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi sordum menü falan açmıyor alet gerçekten çok gereksiz bana göre!
  • Full Menü olayı sadece SMP8910 kullanan aletlerde olacak.
    Ayrıca Popcorn Hour'a adam gibi kasalı cihazlar yapmaları konusunda onlarca defa talep & bilgi & uyarı verdik.
    sakgoz79 ' un dediği gibi , illaki kars kaşarı gibi yapacaklar
  • Bu cihaz çıktı mıki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

Full Menü olayı sadece SMP8910 kullanan aletlerde olacak.
    Ayrıca Popcorn Hour'a adam gibi kasalı cihazlar yapmaları konusunda onlarca defa talep & bilgi & uyarı verdik.
    sakgoz79 ' un dediği gibi , illaki kars kaşarı gibi yapacaklar

cinavia dan dolayıymış bende sordum onu lisans sorunu...
  • slm bazi sitelerde cikacagindan bahsediliyor fiyati 299 euro olarak geciyor sizce ne zaman cikar bilir ve fiyati bu paraya degermi sizce .
  • 299 € çok fazla böyle bir cihaz için bence...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.