Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende ya a-300 yada bu modeli almayı düşünüyorum...Kendi sitesinden alsak türkiyeye gönderim yapıyorlarmı...Yada başka nereden temin edebiliriz...
  • Gönderseler bile, gümrüğe takılma olasılığı yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • medya playerler piyasaya ciksinda görelim ne yapip yapamadigini benim icinde en önemlisi görüntü kalitesi.
  • Görüntü kalitesini bilmem ama Harici ses dosyası desteği olmayacakmış!
  • Her şeyi birden yapmıyorlar. Azar azar sunuyorlar kullanıcıya. Tüketim çılgınlığı.
  • Bu boyutta bir cihaz gördükten sonra kendi HTPC'mi daha çok sevdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 7 Kasım 2012; 16:26:59 >
  • Zamanında bende HTPC oluşturmuştum ama memnun kalmadım. Bu iş için, kesinlikle Medya player çok daha ekonomik ve estetik.
  • Popcorn C 200 de var evde ama ayda bir açmıyorum bile şu an kullandığım
    sistemden çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 7 Kasım 2012; 12:58:27 >
  • Popcorn kasa tasarımında çok kötü. Sıcak hava tahliye zaten yok gibi. 2.5 senedir A 200 kullanıyorum 100 civarı reset atmışımdır hep açık.
    Geçenlerde macun tazeledim amd stok fan montajladım chip üstüne. şimdilik iyi gidiyoruz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Popcorn Hour A-400 icinde dahili fan varmi acaba bilen birisi varmi bence fan yoksa cok isinir problem cikarir bence.
  • Kasayı silverstone yapmış, sorun olacağını sanmıyorum.
  • Dune cephesinde bir gelişme yok sanırım, gerçi popcornhour da tarihi öteleyip duruyor ya.... Chip sancılıydı, oynatıcılar daha da sancılı çıkacak sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Popcorn kasa tasarımında çok kötü. Sıcak hava tahliye zaten yok gibi. 2.5 senedir A 200 kullanıyorum 100 civarı reset atmışımdır hep açık.
    Geçenlerde macun tazeledim amd stok fan montajladım chip üstüne. şimdilik iyi gidiyoruz

Syabas firması estetik konusunda çok geri kalıyor. Böyle giderse piyasadaki hacminin zayıflayacağını düşünüyorum.

Ben de fazla ısınması nedeniyle PCH A-200' ü değiştirmeyi bile düşünmüştüm. Karton egzoz modundan sonra şimdilik vazgeçtim. Size de tavsiye edierim. Isıyı hissedilir derecede düşürüyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_67822692/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbecan -- 8 Kasım 2012; 16:28:10 >

• Ahbecan emeğine sağlık. Bizim cihaz dönemini tamamladı sayılır, A 400 yada Dune arasında tercih yapacağım.
    Benim için gigabit desteği önemli, sanırım dune bu şekilde gelecek. Gelişmeleri takip ediyorum.
  • quote:

Ahbecan emeğine sağlık. Bizim cihaz dönemini tamamladı sayılır, A 400 yada Dune arasında tercih yapacağım.
    Benim için gigabit desteği önemli, sanırım dune bu şekilde gelecek. Gelişmeleri takip ediyorum.

hocam sizin 2.5 luk cihaza 3.5 luk hdd takma projeniz bu cihazları bekliyor sanırım..:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Ahbecan emeğine sağlık. Bizim cihaz dönemini tamamladı sayılır, A 400 yada Dune arasında tercih yapacağım.

hocam sizin 2.5 luk cihaza 3.5 luk hdd takma projeniz bu cihazları bekliyor sanırım..:D

Malum cihaz giriş seviyesi olduğu için, iptal ettik o işi
  • ne zaman cikacak bu mediya player bu gidisle birazdaha bekleyecegiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 12 Kasım 2012; 22:40:50 >
  • yakinda geliyor arkadaslar bu sitede cikis tarihi yaziyor fiyati 299 euro

http://www.hdd-player.de/MediaPlayer/Popcorn-Hour/Popcorn-Hour-A-400-Mediaplayer.html
  • arkadaşlar, sadece bilgi amaçlı soruyorum; şimdi bu ürünün yapıp ta himedia lar ile egreat in 3d iso cihazlarının yapamadığı ne var?
  • cihazdaki e sata baglantısı sadece 2.5 lik hdd lerimi çalıştırıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.