Şimdi Ara

Popcorn Hour A-400 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
5
Favori
11.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Popcorn Hour A-400 un neyi yapip yapamadigi yakinda ortaya cikar bende almayi düsünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay1 -- 13 Kasım 2012; 20:08:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

arkadaşlar, sadece bilgi amaçlı soruyorum; şimdi bu ürünün yapıp ta himedia lar ile egreat in 3d iso cihazlarının yapamadığı ne var?

Teorik olarak çok ta bir şey yok gibi gözüküyor. Eksiği var mıdır onu da çıkınca görürüz ancak muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

değil mi, ben de o şekilde düşünüyorum. sanırım sadece performans olarak sigma adının verdiği bir beklenti var herkeste.. daha iyi görüntü, daha akıcılık gibi..
  • Daha iyi görüntü kısmı olmaz bence, pek öyle bir fark kalmamıştı zaten Sigma-Realtek arasında.

Muhtemelen A-400 genel olarak daha sorunsuz bir cihaz olacaktır ama aradaki farka değer bir şey çıkması biraz zor sanki.
  • evet, olabilir. menüler, torrent uygulaması, ağ kullanımı ve belki yadis.. bu tarz artıları olacaktır büyük olasılıkla..
  • Ben her halükarda, sigma'nın daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum.
  • bende çok merak ediyorum acaba RTD1186 dan farkı ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim okuduğum incelemelerde, eğer doğru ise tabii, kağıt üzerinde de görülen, Realtek 1186 nın bana göre en büyük 2 eksiğinin giderildiğini gördüm;

1) Gigabit ağ, 25-26 mb/sn hıza ulaştığı söyleniyor, bu da ağdan medya oynatımı için yeter de artar bile. 1186 8 mb/sn de kalıyordu,8642 ler ise 15-16 mb/sn..

2) True HD ve Dts HD gibi sesleri veremiyordu 1186, o problemin de ortadan kalktığı söyleniyor..

Bunların haricinde xmbc desteği ile şimdilik ipad ile sonra ise android tab lar ile, medya arayüzü ile kontrol özelliği gelmiş...

Bence sorunsuz bir cihaz çıkacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Ben her halükarda, sigma'nın daha iyi görüntü verdiğini düşünüyorum.

Valla Sigma 8643 lü cihazım da var hali hazırda, Realtek 1186 da. Sigmanın yenisi çıkıncaya kadar ki en iyi chipseti bu zaten. Ama 1186 dan iyi değil görüntü olarak mevcut haliyle.

Ha yenisi daha iyi olur belki ama bana pek olası gelmiyor.

Diğer yönlerden genel olarak aradaki farka değeceğine hiç inanmasamda daha iyi bir cihaz olacaktır A-400. Ben de almayı düşünebilirim zaten ama çıkacağı da yok
  • http://www.popcorn-hour.de/shop/Networked-Media-Tank/Popcorn-Hour-A-400-Mediaplayer-Liefertermin-Siehe-Details.html

cikis tarihi gösteriyor arkadasim ilgilenirsen bakarsin ben biraz bekleyip yorumlar okuduktan sonra almayi düsünüyorum.
  • bende almayı düşünüyorum bakalım millet alsın nedir ne değildir
  • satisa cikmistir arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviay1

satisa cikmistir arkadaslar.

nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

nerede?

burda satılmıyor yutdışından getirteceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

nerede?

burda satılmıyor yutdışından getirteceksin

ozaman tekrar sorayım nereden?

Hangi site vs..
  • http://www.popcorn-hour.de/shop/Networked-Media-Tank/Popcorn-Hour-A-400-Mediaplayer-Liefertermin-Siehe-Details.html

bu sitede satiliyor ben yurt disinda kaliyorum tr de satilip satilmadigini bilmiyorum.
  • popcorn hour a-400 satisa basladi ve biti yok satiyor simdi simdi yeni gelecek parti ürünleri bekleyecegiz.
  • siteye yazmislar ön sparis etmemizi istiyorlar yoksa sikinti oluyor diyorlar.
  • slm arkadasla bu media playerde en uygun dahili 3 tb dahili hard disk sizce hangi model problemsiz bir marka ve ya model tercih ede bilirmisiniz.

SEAGATE Barracuda 7200.14 3TB HDD

WD Caviar Green 3TB SATA

bunlardan hangisinin performansi iyidir sizce ve media playerde problem cikarmaz.
  • Cok kaba ve seklimiz duruyor. Bu devirde böyle kasa neden yaparlar anlamış değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.