Şimdi Ara

Popcorn Hour C-300 [İncelendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklama için teşekkürler. DUNE ya da C-200 arasında karar vermek gerekecek. 3D şu an için önemli değil. Bu durumda sanırım 2.el C-200 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 26 Nisan 2013; 21:48:14 >
  • Eski yamj aeon Wall da hiç bir sorun yok fakat yamj nin son sürümünü yükleyip skini eversion olarak değiştirdiğimde afişleme yapmıyor bisürü hata veriyor neden acaba bilen var mı?
  • Nereden alınır bu C-300 dediğiniz alet?. İnternette türkçe herhangi bir site bulamadım.
  • Merhabalar,
    Cok uzun zamandir bu forumu biliyordum ama daha yeni kayit olma firsati buldum.
    Bu konuyu gorunce de sorayim dedim belki bir "bilen" vardir.

Popcorn'u neredeyse ilk piyasaya suruldugunden beri kullaniyorum. A-100, A-110, gelise gelise, C-200 ve son olarak da C-300 de oldular.
    A-400/A-410'a hic bulasmadim, ben de C-400 bekledim cikarsinlar diye.
    Herneyse....soruna geceyim...

C-200'den o kadar memnundum ki yeni kuracagim duzendeki media player'i dogal olarak C-300 sectim ve getirttim.
    Ama C-300 "kullanmaya" basladigimda (C-200'u cikarip C-300'u taktim) gordum ki bu "gerzekler" interface te FLASH kullanmislar HTML yerine. Millet flash'tan kaciyor bunlar flash implement etmisler.
    Yas ilerleyince de gozler gidiyor bi lokma (yaslanmisim!!), ve de C-200'deki bazi ozellikler olmazsa olmazlardan. C-200'un ozellikle ZOOM ve numara tusladiginda direkt gitmesi (mesela 222 tusla, 222. filme gidiyor ya). bunun gibi ozellikler C-300'de yok....cunku flash!

Menu sistemini de antipatik buldugum icin tiskindim (heh bu lafa hep guldum), C-200'u eski yerine taktim ve C-300 oyle sepet gibi duruyor su anda. C-200 ile cok mutluyum acikcasi.
    Sorum su..... su lanet C-300 menu secenegine herhangi bir mudahale yapilabiliniyor mu, HTML interface gibi bisey var mi/yuklenebiliyor mu? (YAMJ veya NMJ hic kulllanmiyorum, kullanmayi da dusunmuyorum bu arada)

.....son olarak sahsi fikrim tabi, C-200'den C-300'e gecmeyi dusunen varsa yukaridaki yazdiklarimi bir daha okusun...benim sahsi fikrim kesinlikle degmez.
    Bu arada bazi arkadaslar ileri-geri alirken takilma yaptigindan bahsetmisler, sorun C-200'de degil network baglantinizda 30+GB tek filmde bile takilma yapmiyor bende. Standard gigabit network'ten NAS'a baglaniyor, C-200'un ici bombos, hersey NAS'ta, herseyi network'ten okuyor. (kii bilirsiniz C-200/C-300'un network'u gigabit der ama degildir gercekte)

Su C-300'u "adam etme" konusunda yardimci olabilen varsa cok sevinirim.
    Saglicakla kalin.

• Kimsenin bir fikri yok mu yahu?
  • Altı aydır konuya yazan olmamış. Biraz canlandıralım bence.
  • Daha önce yazdığım gibi C-200'almayı düşünüyordum ama henüz alamadım, bazı sorunlardan dolayı. Şunu sormak istiyorum. C-200 ya da C-300ün içine DVD player takılabiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 15 Aralık 2014; 23:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Daha önce yazdığım gibi C-200'almayı düşünüyordum ama henüz alamadım, bazı sorunlardan dolayı. Şunu sormak istiyorum. C-200 ya da C-300ün içine DVD player takılabiliyor mu?

Evet ikisine de takılıyor.
    C300'ü bluray (slim) sürücüyle kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

quote:

Orijinalden alıntı: Sami Ertaga

Daha önce yazdığım gibi C-200'almayı düşünüyordum ama henüz alamadım, bazı sorunlardan dolayı. Şunu sormak istiyorum. C-200 ya da C-300ün içine DVD player takılabiliyor mu?

Evet ikisine de takılıyor.
    C300'ü bluray (slim) sürücüyle kullanıyorum.

Selam,
    konuyu okudum, sanki C300'den pek mumnun değilsiniz gibi algıladım ama bir yandan da 8 aydır kullanıyorsunuz.
    İlk denemede BD filmlerde takılma/oynatmama var demişsiniz, acaba bu aradaki sürede aynı sorunlar devam ediyor mu?
    Kalite konusunde fw güncelleme vs bir değişiklik oldu mu?
    Teşekkürler.

• Merhaba,
    O köprünün altından çok su aktı :)))

Popcornumu ancak başka bir Popcornla değişirim.

Bu media player işini Popcorn'dan daha iyi yapana henüz rastlamadım.

Thecus'la da çok iyi ikili oldular zaten.

• Hocam sende maşallah ne kadar çok görüntü işleme aracı var?
    Hepsine değil sadece Popcorn C300e sahip olsan ve Slim BD player ile beraber mutlu olur musun? Tek bir cihazla işi bitirmek istiyorum onun için soruyorum.

Sony BDP-S780 3D
    Popcorn Hour C-300 Media Player
    Himedia Q5 Smart TV Box
    TOSHİBA HD-EP30 HD-DVD
    WD TV HD Media Player
  • quote:

Orijinalden alıntı: meke

Hocam sende maşallah ne kadar çok görüntü işleme aracı var?
    Hepsine değil sadece Popcorn C300e sahip olsan ve Slim BD player ile beraber mutlu olur musun? Tek bir cihazla işi bitirmek istiyorum onun için soruyorum.

Sony BDP-S780 3D
    Popcorn Hour C-300 Media Player
    Himedia Q5 Smart TV Box
    TOSHİBA HD-EP30 HD-DVD
    WD TV HD Media Player

:)))
    Merak diyelim.
    Ama en iyisi popcorn tabiki.

Himedia için ilan verdim çoktan. Sevmiyorum.

• Açıkçası bende popcornu severim elime 3-4 farklı A-400 geçti bir tanede A-410 ilk başlarda oldukça sorunlu cihazlardı ama sonradan toparladılar ve görüntü kalitesi muazzamdı ben merakla eğer çıkarsa C-400 cihazını bekliyorum muhtemelen cihaz gibi cihaz olacaktır gerçi daha esamesi bile okunmuyo ama:) illaki çıkacaktır diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Açıkçası bende popcornu severim elime 3-4 farklı A-400 geçti bir tanede A-410 ilk başlarda oldukça sorunlu cihazlardı ama sonradan toparladılar ve görüntü kalitesi muazzamdı ben merakla eğer çıkarsa C-400 cihazını bekliyorum muhtemelen cihaz gibi cihaz olacaktır gerçi daha esamesi bile okunmuyo ama:) illaki çıkacaktır diye düşünüyorum

Burdan bir arkadaşla tanıştığımızda sybas'ın abd'de ciddi telif sorunları yaşadığını geleceğinin parlak olmafığını söylemişti.

C-400 çıkacağını da pek sanmıyorum.

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Üstadım ama yeni cihazlar çıkarıyor sybas sürekli neden özellikle c-400 için bu kadar karamsar yaklaştınız konuya merak ettim yani telif hakkı derken tam olarak kastettiğiniz neydi? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Üstadım ama yeni cihazlar çıkarıyor sybas sürekli neden özellikle c-400 için bu kadar karamsar yaklaştınız konuya merak ettim yani telif hakkı derken tam olarak kastettiğiniz neydi? Teşekkürler

Karamsar olmak istemem elbet. Çok eski bir popcorncuyumdur.
    O arkadaş ABD piyasasını bilen sağlam donanımcı ve ABD de şirket sahibi biri. Yani dediklerini yabana atamazdım.

Codec ve veya ses sıkıştırma formatlarının sahipleriyle telif derdiymiş.

Malum ABD, Apple,Samsung ve Microsoft'a kan ağlatmış bir adalet sistemine sahip.

Sybas'ı da bu firmalarla karşılaştırınca çok da güçlü olmadığını söyleyebiliriz.

(Hiç sevmem ama Androidli cihazlar medya oynatıcıları tarafında da piyasayı ele geçirmiş durumda. C-400 de androidli çıkabilir gibi. Ki o zaman oturduğum mahalleye sokmam )

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bende çok eski bir popcorncuyumdur açıkçası c-400 çıkarsa o kasa o tip ve kaliteyle media player işine son nokta koyar baş köşeye koyarım umarım beklediğimiz gibi 4k destekli bir c-400 gelirde bayram ederiz:)

• Merhaba arkadaşlar
    yamj nin portable sürümünü yükleyebilecek birisi var mı acaba c-200 için sadece dizi afişleme yapacağım.
  • C-300'e ve C-200 yüklemeyi becerememiştim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.